Viber: +359 898 87 16 37

NADH (Никотинамид-аденин динуклеотид хидрид)- BIOVEA

NADH (Никотинамид-аденин динуклеотид хидрид)- BIOVEA

Чувствате се изморени? Предполагате, че това е пролетната умора? Заредете се с енергия през целия ден с NADH, естествена хранителна добавка от Biovea, която показа в редица клинични проучвания, че облекчава умората ефикасно и по естествен начин.

Изследователите познават NADH (никотинамид-аденин динуклеотид-хидрид) от повече от 60 години и за това време са установили, че този естествен коензим, получен от витамин B-3, играе важна роля в производството на клетъчната енергия. NADH е от съществено значение за производство на клетъчна енергия (АТФ) от глюкоза и мазнини. NADH участва в подкрепата на здравословен имунитет.

Или казано с по-прости думи, колкото повече NADH притежава една клетка, толкова повече енергия може да произведе тя. В допълнение NADH подпомага естествения синтез на жизненоважните невротрансмитери в организма, което го прави особено ефикасно средство за справяне с менталната умора и за поддържане на положително психическо състояние. Той е чудесна тонизираща добавка, която ще повиши вашата умствена и физическа жизненост.

Като хранителна добавка, поставете една таблетка под езика си и я оставете да се разтвори. Не преглъщайте, докато таблетката не се разтвори напълно.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив