NADH (Никотинамид-аденин динуклеотид хидрид)- BIOVEA

Чувствате се изморени? Предполагате, че това е пролетната умора? Заредете се с енергия през целия ден с NADH, естествена хранителна добавка от Biovea, която показа в редица клинични проучвания, че облекчава умората ефикасно и по естествен начин.

Изследователите познават NADH (никотинамид-аденин динуклеотид-хидрид) от повече от 60 години и за това време са установили, че този естествен коензим, получен от витамин B-3, играе важна роля в производството на клетъчната енергия. NADH е от съществено значение за производство на клетъчна енергия (АТФ) от глюкоза и мазнини. NADH участва в подкрепата на здравословен имунитет.

Или казано с по-прости думи, колкото повече NADH притежава една клетка, толкова повече енергия може да произведе тя. В допълнение NADH подпомага естествения синтез на жизненоважните невротрансмитери в организма, което го прави особено ефикасно средство за справяне с менталната умора и за поддържане на положително психическо състояние. Той е чудесна тонизираща добавка, която ще повиши вашата умствена и физическа жизненост.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Като хранителна добавка, поставете една таблетка под езика си и я оставете да се разтвори. Не преглъщайте, докато таблетката не се разтвори напълно.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Колко на брой трябва да са вашите собствени порции храна за деня?

Съществува всеобщото "правило", че за да си на "правилна" диета, трябва да се храниш по 6 пъти на ден! Чували...