Уелнес и наднормено тегло – споделено мнение

belchohristovcom_531

Казвам се Румяна Станева и съм на 55 години. От млада имам проблеми с килограмите. Особено след втората ми бременност и раждането на втората ми дъщеря. Това ме потискаше и се притеснявах от визията си. Не знаех как да реагирам. Какво да правя. И затова се лутах. Пробвала съм много диети, много хапчета – Редуктил, Калорекс, ЗАХИР, отслабването на д-р Емилова, но все без резултат!

Това съвсем ме отчая. Нямах самочувствие. Преди два месеца се запознах с Белчо. Още със влизането му в салона се уплаших. Вървеше като типичен щангист и имаше много сериозен поглед. Уплаших се и се притесних допълнително. Имах записан час с него за среща. Той отиваше до рецепцията, за да попита, дали клиентката му го чака. Добрите му обноски обаче разтопиха това мое напрежение. След като се запъти към мен с усмивка и ми каза да не се притеснявам, като че ли предизвика съдбата – наистина се отпуснах и споделих проблемите си.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

belchohristovcom_527

Белчо ми разказа как ще се процедира при него, какъв тип натоварване е удачно за мен, колко време ще се наложи да тренираме заедно, за да видя резултат! Аз исках видим резултат. И вече мога да кажа, че го имам. Най-важното бе, че след третата минута, напрежението от това, че някой ще ме гледа отмина! Така ми каза самия Белчо.

След 8 седмици редовни занимания имам следните подобрения:

– нямам сенки и отоци по очите

– не усещам кръвното ми високо

– имам повече самочувствие и съм по-издържлива

Белчо ме научи да закусвам. Научи ме да имам самочувствие!

Ходила съм в други зали. Питала съм за помощ тогава, за някой, който да ме наблюдава и т.н. Буквално исках да си платя, за да може някой да ми помогне. Отговора им беше: “Какво искаш сега, да седя до тебе непрекъснато ли и да си приказваме?”. Това ме срина и месеци по-късно открих Белчо. Да – хонорарите са му високи, вероятно както самия той казва “Най-скъпоплатеният съм за страната!”, но – резултатите, емоциите и всичко е чудесно Това търсех, затова съм доволна.

Призива ми към всички дами е: да не се притесняват! Да търсят услугите на професионалисти като Белчо! Аз исках да изглеждам добре и да се чувствам добре! Хората не дават пари току така, защото не са сигурни в резултата. Затова споделям това мое мнение, за да ви уверя, че Белчо знае как! Научих се да дишам, става ми по-леко когато вървя по улиците. Харесвам се! Приятелките ми виждат промяната. Диети не спазвам, просто се храня рационално. Не гладувам! Не ме влече вече и сладкото! Не ме притесняват вече килограмите, а обръщам внимание на размерите.

Следващата ми цел е да елиминирам изцяло хапчетата за кръвно. В момента то ми е 120:80, благодарение на Белчо, а не заради чайове и плодовете на Емилова. За мен тя е един мошеник!

Белчо ми вдъхва кураж, защото е млад и амбициозен. Дошла съм при него за резултати и той ми ги дава. Ще тренирам с него, защото не искам когато някой отвори вратата на салона, да ме гледат с подигравка. Няма да забравя още веднъж казвам, думите му: “Притеснението ти ще бъде до първите 2-3 крачки на пътеката!”

Останах и разбрана и доволна!

Бъдете здрави! И нека всички дами знаят, че в България има млади професионалисти с подход и уважение!

Обратно към раздел “Уелнес”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Диуретици – описание, действие, ползи и прием (приложение)

Диуретиците са група препарати (ако са лекарствени средства) или билки (ако са хранителни добавки), които навлизат мълниеносно във фитнес средите!...