fbpx

Нови по-ниски цени на продуктите на Muscletech | Промоции

Нови по-ниски цени на продуктите на Muscletech | Промоции

На вниманието на всички настоящи и може би нови клиенти на магазина: факт са най-новите и актуални цени на продукти, които можете да пазарувате със специални отстъпки. Предлагам ви подробен списък със ползи и крайни цени за вас, на които можете да закупувате разбира се най-доброто.

AMINO BUILD NEXT GEN – MUSCLETECH

Amino Build e мощен пред и за по време на тренировка аминокиселинен комплекс, който съдържа масивна и солидна 8-грамова доза от 100% свободна форма BCAA`s (на 2 мерителни лъжички) в идеално съотношението 2:1:1, за да помогне всичко това на процесите на възстановяване на горивата скелетните мускули, за запазване на гликогена в мускула и намаляване на разграждането на белтъчините.

Страхотна напитка, утоляващ жаждата вкус и уникално добра разтворимост! На Muscletech!

Добавената кокосова вода, както и електролити правя продуктът завършен – от една страна това гарантира обезпечаването на електролити, от друга – внедряването на съставките вътре в клетката!

Amino Build е чудесен продукт преди и по време на крос, за преди или след фитнес тренировки. Или казано иначе, за всякакъв вид тренировки, които изискват правилно възстановяване!

PHASE8 – MUSCLETECH

PHASE8 ™ съдържа само високо качество източници на протеин от мляко, със най- различна скорост на усвояване! По този начин това ще ви помогне да  се възстановявате пълноценно.

Основният компонент на протеин в  PHASE8 ™ дава уникалната възможност да се освобждават аминокиселини в кръвния поток в продължение на 8 часа.

Поради това забавено освобождаване на аминокиселини, това е силно анаболен и анти-катаболен протеин, който помага да се създаде мускулно изграждаща среда за по-дълъг период от време.

PLATINUM BEEF PROTEIN – MUSCLETECH

Platinum 100% Beef Protein е съставен от 98% чист телешки протеин изолат, който се отличава с изключително богат аминокиселинен профил, включващ незаменими аминокиселини с раклонена верига ВСАА и глутамин, плюс висококачествен креатин с фармацефтично качество, спомагащ за изграждането на по-чисти мускули, увеличаващ силата и подобряващ производителността. Всяка разфасовка от 4 lbs съдържа 58 дози! Вкус – ванилов карамел.

100% чист телешки протеин изолат. Осигурява 24 грама протеин на доза, 0 грама захар на доза Отличен аминокиселинен профил. Съдейства за възстановяването. Подпомага мускулния растеж. Чудесен вкус и отлична разтворимост.

Продуктът като протеинова добавка е перфектен избор за онези от вас, които не могат да консумират червени меса, в частност телешко, а трябва да осигурят пълноценният амоникиселинен профил за организма. Една доза пудра гарантира 24 грама свръхкачествен профил.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив