Всичко за азотните буустъри

azotni-busteri

Азотният оксид или както още го наричат Nitric Oxide е силно молекула газ, която има роля да транспортира информация между отделните клетките (невротрансмитери). Основната функция е да контролира отпускането и разширяването на кръвоносните съдове, което позволява кръвта да преминава по-лесно в самия кръвоносен съд.

Азотните продукти, т.нар. азотни буустъри хранителни добавки имат точно тази цел и мисия. Приемат се, за да спомогнат за много неща:

  • да се насочи повече кръв в мускулите
  • да се насочат повече сигнали към клетките по време на фитнес тренировка
  • да се насочат повече сигнали за освобождаване на собствени хормони

Последните научни проучвания показват, че азотния оксид като съединение играе роля в различни други биологични процеси, включително, имунната защита, регулиране на клетъчната подвижност и клетъчния живот. Това ме радва, защото винаги, в качеството си на консултант споделям пред клиентите си ползите от прием на такъв вид продукти. Друга функция на азотният оксид е да помага за понижаването на мускулната умора. Винаги, клиенти, които са опитали най-добрите формули азотен оксид, споделят точно това.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Хранителните добавки с азотен оксид (азотни продукти) са много популярни в индустрията на фитнеса и бодибилдинга, баскетбола, футбола, защото те доказано увеличават чистата мускулна маса, както и издръжливостта по време на тренировка. Включително и самото възстановяване след физическа тежка дейност.

Чрез разширяването на кръвоносните съдове, азотният оксид увеличава кръвния поток в работещите мускули и от там по-добра доставка на хранителни вещества, хормони и кислород. Предоставянето на повече кислород към мускулите ще гарантира, че ще имате повече енергия по време на тренировка, а също така ще тренирате по-дълго. Азотният оксид повишава напомпването по време на тренировка.

Има нещо специално в чувството за мускулно напомпване докато тренирате. Наличието на азотен оксид в организма увеличава напомпването докато тренирате. Мускулите ви ще се чувстват пълни, надути, ще се мотивирате да тренирате с по-големи тежести и по-дълго време. Азотният окис ускорява възстановяването

Азотния оксид увеличава притока на кръв и доставката на кислород до клетките, увеличава се доставката на хранителни вещества и анти възпалителни компоненти към мускулните клетки, което позволява на мускулите да се възстановят от интензивни тренировки по-бързо. Но следва и най-важният въпрос?

Помага ли азотният окис в процеса на изгаряне на мазнини?

Клетъчните митохондриите са малки съставни части на клетките на тялото, а също така са и мястото, където хранителните вещества се превръщат в енергия. В митохондриите се изгарят всички мазнините, генерирайки енергията използвана в клетъчния метаболизъм. Изследванията показват, че азотният оксид стимулира не само създаването на нови митохондрии, но също така прави митохондриите по-големи, което помага за изгарянето на повече мазнини.

Хранителните добавки с азотен оксид ще ви повишат мускулната маса и сила, защото ускорява възстановяването, ще ви удължат тренировките и ще ви дадат повече енергия. както и ще се отървете от ненужните подкожни мазнини, защото, обобщавам:

  • азотният оксид помага за понижаване на умората
  • азотният оксид повишава напомпването по време на тренировка
  • азотният окис ускорява възстановяването
  • азотният окис увеличава чистата мускулна маса, както и издръжливостта по време на тренировка
  • азотният окис гори мазнините

Ето затова, разбира се и според фирмите производители, съществуват няколко класа азотни окиси:

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Форсирани повторения – фитнес похват и методика

Излез извън нормалните възможности с няколко принудителни повторения, наречени форсирани повторения! Белчо Христов Живей и се учи приятел! Много години...