Viber: +359 898 87 16 37

N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) – BSN

N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) – BSN

Описание на N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) – BSN

Екстремна енергия и фокус от BSN, за да бъде тренировката ви по-качествена. N.O. Explode XE е създаден в отговор на глобалното търсене на предтренировъчен продукт с основни съставки от растителен произход. BSN отговарят на това търсене и то само с една малка лъжичка като доза!

Продуктът е подходящ за всички типове спортуващи хора – атлети, професионални спортисти, обикновени и желаещи да тренират мъже и жени, както и за деца на над 18 годишна възраст също! Следя формулата на BSN от 1 година. Фирмата подобри и извлече максимума от настоящата бленда съставки. Продуктът стана от фитнес, една страхотна уелнес формула – подходяща за много повече хора!

Знаете, че спортът изисква след това равилно възстановяване, адекватни натоварвания, за да извлечем ползите от търсената тренировка. Тя може да бъде с фокус за здраве, за покачване на тегло, за оформяне на мускулите, за отслабване или просто за раздвижване на кръвта ви.

Дoбавените в продукта съставки, изцяло натурални, превръщат (подобно на Muscleprime на Allmax) този продукт N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) на BSN, в неверятна формула. След прием, ще усетите приятен дозиран прилив от енергия, ще осигурите за тялото си баланс от електролитите, ще постъпят в кръвта ви натурални съставки – какво повече искате и желаете? Заложете на страхотната формула от BSN, още сега!

Заедно с растителните съставки забелязвам и аминокиселини, които се съдържат във всеки предтренировъчен продукт – бета аланин, цитрулин и задължителния последните няколко години кофеин. BSN са поставили като крайъгълен камък на своето производство качеството и безопасността. Имено затова всички използвани съставки са с най-високо качество, за което гарантира фирмата.

Начин на употреба на N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) – BSN

Приемете 1 доза 30 мин преди тренировка, крос, тичане, плуване или спорт, а в почивен ден, приемайте по 1 доза след ставане от сън. Последното, е указание за максимални резултати. Разбъквайте, а не шейквайте! Не превишавайте 2 дози за срок от 24 чаша.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив