N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) – BSN

Описание на N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) – BSN

Екстремна енергия и фокус от BSN, за да бъде тренировката ви по-качествена. N.O. Explode XE е създаден в отговор на глобалното търсене на предтренировъчен продукт с основни съставки от растителен произход. BSN отговарят на това търсене и то само с една малка лъжичка като доза!

Продуктът е подходящ за всички типове спортуващи хора – атлети, професионални спортисти, обикновени и желаещи да тренират мъже и жени, както и за деца на над 18 годишна възраст също! Следя формулата на BSN от 1 година. Фирмата подобри и извлече максимума от настоящата бленда съставки. Продуктът стана от фитнес, една страхотна уелнес формула – подходяща за много повече хора!

Знаете, че спортът изисква след това равилно възстановяване, адекватни натоварвания, за да извлечем ползите от търсената тренировка. Тя може да бъде с фокус за здраве, за покачване на тегло, за оформяне на мускулите, за отслабване или просто за раздвижване на кръвта ви.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Дoбавените в продукта съставки, изцяло натурални, превръщат (подобно на Muscleprime на Allmax) този продукт N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) на BSN, в неверятна формула. След прием, ще усетите приятен дозиран прилив от енергия, ще осигурите за тялото си баланс от електролитите, ще постъпят в кръвта ви натурални съставки – какво повече искате и желаете? Заложете на страхотната формула от BSN, още сега!

Заедно с растителните съставки забелязвам и аминокиселини, които се съдържат във всеки предтренировъчен продукт – бета аланин, цитрулин и задължителния последните няколко години кофеин. BSN са поставили като крайъгълен камък на своето производство качеството и безопасността. Имено затова всички използвани съставки са с най-високо качество, за което гарантира фирмата.

Начин на употреба на N.O. Explode Xtreme energy (XE Edge) – BSN

Приемете 1 доза 30 мин преди тренировка, крос, тичане, плуване или спорт, а в почивен ден, приемайте по 1 доза след ставане от сън. Последното, е указание за максимални резултати. Разбъквайте, а не шейквайте! Не превишавайте 2 дози за срок от 24 чаша.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Участия в предавания | Новини

Днес, 21.07.2017 година направих поредното подред участие в предването “Морски гонг” по Дарик радио. С ексцентричния водещ Добри Атанасов поговорихме...