fbpx

Нови продукти (03.2018 година) за магазина | Новини

Нови продукти (03.2018 година) за магазина | Новини

Новите продукти за месец март (03.2018 година) са на компанията Muscletech и те са наистина невероятни! Брандът изненада своите привърженици по света с 2 чисто нови техни продукта, които пасват за целите и нуждите на българския потребител. Вижте защо, в следващите редове.

Нови продукти Muscletech

AMINO 2300 – MUSCLETECH

Това е матрица от аминокиселини в протеинова структура, пептидна форма, с добавени аминокисели с разклонена верига, млечен протеин изолат, грахов протеин и суроватъчен протеин концентрат.

Продуктът Amino 2300 е в расфасовка от 320 таблетки и съдържа 120 дози. Подходящ за потребители, които са на диета. Добавят се по 2 таблетки в 1, 2 или 3 от храненията за деня, за да се обогати диетата на висококачествена суровина от аминокиселини.

PLATINUM TRIBULUS – MUSCLETECH

Чарът на този трибестан е 90 процентовото съдържание на сапонини във всяка капсула. А те не са никак малко – 100 капсули в разфасовка.

По този начин, продуктът става като цена и ползи един от най-добрите продукти до момента, за българския пазар. Приемат се до 2 капсули дневно, от спортуващи, за да се повишат нивата на тестостерон в кръвта, ендогенно, което ще довете до повече сила, по-добро възстановяване и по-малко подкожни и ненужни мазнини.

NITRO TECH – MUSCLETECH

Застанете удобно – тук посрещаме ултра чист протеин с добавен 3 грама креатин във всяка доза!

Креатинът, добавен към всеки протеинов продукт, подобрява усвояването на протеина. В проведено клинично изследване, атлети, които приемат Nitro Tech са увеличили максималната тежест при повдигане от лег с почти 20кг само за 1 месец прием на продукта!

Нови продукти протеинови десерти

Новините, около високо-протеиновите диетични изкушения също не спират да вълнуват феновете на този вид десерти. Представям ви налични 2 топ продукта, всеки със своите ползи:

PROTEIN BISCUIT OREO – MYPROTEIN

Протеиновите бисквити със патент Орео са наистина жесток удар (във най-хубавия смисъл на думата) от страна на компанията Myprotein.

Елегантна, никак не малка бисквитка, която можете да носите дори във джоба ви, е обогатена на протеин и няма нищо общо с онези “празни” калории, които самата Орео има. Подобна е ситуацията и със следващия продукт на фокус.

PROTEIN MILKY WHAY

Новото сладко изкушение, след като на пазара бяха пуснати протеинови Mars, Snickers и Bounty.

Един протеинов десер съдържа 19 грама протеин и много малко калории. Чудесна закуска за всеки ученик (продуктът засища, тъй като е храна), за всеки който е на нискокалориен режим в диетата, но му се дохапват сладки неща. Опитайте и ще се влюбите.

Магазинът също продължи така интересната си селекция с формули на един чисто нов бранд, във своя асортимент – Prozis. След ревюто на революционният фет-бърнър за отслабване – BurNext, физически поддържам наличности и на следните продукти със вкус (за първи път предлагам овкусени глутамин, креатин и аминокиселини – нещо, което се хареса на моите клиенти):

Нов бранд Prozis

Също така, сметнах за интересен шейкър каната на Prozis като продукт: задвижва се с 2 батерии, портативен е шейкъра и стилен. Можете да го ползвате както по време на път, така и когато сте в офиса.

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив