Viber: +359 898 87 16 37

Oligo DX – 150 ml антицелулитен гел DS Laboratories

Описание на продукта

Предназначение: Oligo DX e професионален продукт за третиране на целулита. Oligo DX може да доведе до забележителни резултати дори и при тежки случаи. Прониква в дълбочина, разтваря възлите на целулита и мастните депа. На какво се дължи действието на Oligo DX? Oligo DX предлага лечение на целулит, който не се повлиява от диети и физически упражнения.

За отлични резултати: почти 89% от потребителите получават бързо и забележимо намаляване на целулита, а над 90% от тях продължават да използват Oligo DX. За трайни резултати: за поддържане на постигнатите резултати използвайте Oligo DX 2 или 3 пъти в годината в продължение на 30 дни. За бързи резултати: при жените, използващи Oligo.DX, настъпва значително намаляване на целулита в рамките на 14 дни, а при други се наблюдават резултати дори само след 7 дни от началото на прилагане на продукта.

Какво е действието на Oligo DX в сравнение с другите методи срещу целулит? Oligo DX® дава забележителни резултати дори при тежки случаи на целулит. Благодарение на невероятните постижения на DS Laboratories (разгледайте и следете за всички техни продукти тук) в грижата за кожата и разработените от тях липозомни микросфери, резултатите от прилагането на Oligo DX® са същите като тези от терапия с микроинжектиране и се доближават до ефекта от ултразвуковата терапия.

Защо Oligo.DX® е по-ефективен от другите кремове, съдържащи подобни съставки?

  • два различи продукта могат да имат еднакви съставки, но е възможно концентрацията и качеството им да са различни. Oligo.DX® използва най-високата концентрация на Hydrocotyl (центела) на пазара, извлечена от най-чистите и висококачествени суровини
  • системата за транспорт на веществата, разработена от DS Laboratories, използва липозомни микросфери, които проникват до най-дълбоките слоеве на кожата и освобождава активните съставки за период от 12-15 часа
  • Oligo DX®съдържа най-високата концентрация на Hydrocotyl (доказан в дузина клинични изследвания), произведен от най-чистите суровини
  • Oligo DX®дава бързи и видими резултати
  • Oligo DX®се усвоява бързобез масажен крем
 • Какво можете да очаквате от вашето лечение? Oligo DX® действа бързо. Още от първия ден на употреба настъпват видими резултати. Съветваме ви прецизно да измерите засегнатите участъци, като им направите снимка в началото на лечението, а след това друга снимка няколко седмици по-късно, за да определите степента на подобрение.

  Oligo DX® дренира водата и токсините в лимфните съдове. Затворената там вода се изхвърля през бъбреците, вследствие на което се увеличава уринирането. Освен това водата съдържа много метаболитни токсини и затова потребителите на Oligo DX® може да забележат тъмен цвят на урината по време на лечението.

  Освен естетическите ползи от намаляване на целулита, Oligo DX® има прочистващ и детоксикиращ ефект върху кожата, което подобрява цялостното й състояние. Oligo DX® е средство за лечение на целулит. Действа бързо. При някои жени Oligo DX® дава резултати в само след 7 дни. Редица клинични изследвания показват, че Oligo DX® подобрява вида на участъците, засегнати от целулит.

  В медицинските среди е прието, че целулитът не може да бъде премахнат единствено чрез физически упражнения. Те са препоръчителни за подобряване на общото здравословно състояние, но дават лоши или не дават никакви резултати за намаляване на засегнатите от мазнините кожни клетки на краката, бедрата и задните части. Диетите и отслабването също не решават проблема с целулита. Промените в храната и хранителните навици водят само до общо намаляване на мазнините в целия организъм, но не и до изчезване на целулитните депа в кожата. Дори да ви се струва, че целулитът е намалял, то той все още е там.

  Oligo DX® дава забележителни резултати дори при тежки случаи на целулит. Благодарение на невероятните постижения на DS Laboratories в грижата за кожата и разработените от тях липозомни микросфери, резултатите от прилагането на Oligo.DX® са същите като тези от терапия с микроинжектиране и се доближават до ефекта от ултразвуковата терапия.

  Oligo DX прониква в най-дълбоките слоеве на кожата, топейки целулитните депа и локализирайки мазнините, без да е необходим масаж. Гелът е приятен, свеж, високоефективен и силно концентриран, със специални активни съставки, които видимо намаляват локализираните мастни депа и грапавините по кожата, придавайки й гладък и здрав вид, който се забелязва почти веднага. Фосфолипидните микросфери освобождават съдържанието си до 12 часа след прилагането и така осигуряват продължителност на действието.

  С всяка следваща седмица кожата започва да става по-гладка. Значителното намаляване на целулита е видимо още при първите измервания на засегнатите участъци. Съветваме ви да наблюдавате вида на своята кожа и да правите стриктни измервания, за да се убедите в резултатите. При голяма част от потребителите след едноседмично използване се наблюдава значително увеличаване на количеството отделяна урина заради дренирането и стопяването на мазнините.

  Начин на употреба

  Интензивна употреба: нанесете веднъж дневно, след къпане. За по-видими резултати, продължаване на лечението в продължение на най-малко 60 дни.

  Превантивна употреба: използвайте 2-3 пъти годишно, прилага се веднъж дневно за период от 30 дни.

  Бележка: при индивидуални случаи Oligo DX може да води до често уриниране. Трябва да се избягва използването на всички овлажняващи и хидратиращи сапуни по време на ползването на Oligo DX.

  Състав

  Water, Nanosomes of Centella Asiatica, Caffeine, Ivy and Marine Algae, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Carbomer, Triethanolamine, Methyl Paraben and Fragrance

  От къде мога да закупя Oligo DX – DS Laboratories?

  Можете да закупите продукта Oligo DX антицелулитен крем гел от тук.

  Подобни продукт и услуги:

  Можете да проверите следните конкретни предложения:

 • Обратно към “Начална страница”.

  Публикувано от
  Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

  Архив