Phase 8 – Muscletech

Phase 8 – Muscletech

Най-добрият вкус от всички матрични протеини е този на Phase 8 – на компанията Muscletech! И това го заявявам най-отговорно! Рhase 8 в овкусен от най-добрите експерти в сферата, така че да има вкус, по-добър от този на всички други протеини на пазара. Не съдържа нищо забравено като аспартам и канцерогени – това е наистина уникално овкусен продукт.

Защо вкусът е важен? Phase 8 e продукт на бранда Muscletech, който е ориентиран основно към спортистите по света. Но тъй като нуждата от протеин за допълване на белтъчинните нужди в ежедневието на човек (дори и неспортуващите) нараства стремглаво, лидерите в областта на суплементарната индустрия Muscletech, разработват унивалетна формула. Тази в Phase 8!

Защо 8? Защото протеиновата матрица съдържа 7 протеинови източника, с 8 часа период на на освобождаване на аминокиселини в кръвта, след прием на само 1 доза невероятно вкусен шейк! Phase 8 трябва да присъства във вашата кухня. С него, можете да си правите най-малкото разнообразни закуски – например овесени ядки с доза протеин и малко вода.

Продуктът Phase 8 може да се приема след сън, към закуската, преди физически натоварвания, след разбира се също, както и между основните хранения, за осигуряване на важните протеини в диетата и плана на хранене, който спазвате, за да осигурите всичко нужно за вас и вашето здраве.

Всяка доза съдържа 100 мг бленд от папаин и амилаза – храносмилателни ензими, от които “прибирането” на корема ви трябва да е факт. Един шейк с Phase 8 съдържа 8 грама въглехидрати, от които захари само 2 грама! Минералите калций (610 мг), желязо (0.39 мг) и натрий (125 мг) също присъстват и допълват профила на този уникален наистина в световен мащаб продукт.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив