Phase 8 – Muscletech

Най-добрият вкус от всички матрични протеини е този на Phase 8 – на компанията Muscletech! И това го заявявам най-отговорно! Рhase 8 в овкусен от най-добрите експерти в сферата, така че да има вкус, по-добър от този на всички други протеини на пазара. Не съдържа нищо забравено като аспартам и канцерогени – това е наистина уникално овкусен продукт.

Защо вкусът е важен? Phase 8 e продукт на бранда Muscletech, който е ориентиран основно към спортистите по света. Но тъй като нуждата от протеин за допълване на белтъчинните нужди в ежедневието на човек (дори и неспортуващите) нараства стремглаво, лидерите в областта на суплементарната индустрия Muscletech, разработват унивалетна формула. Тази в Phase 8!

Защо 8? Защото протеиновата матрица съдържа 7 протеинови източника, с 8 часа период на на освобождаване на аминокиселини в кръвта, след прием на само 1 доза невероятно вкусен шейк! Phase 8 трябва да присъства във вашата кухня. С него, можете да си правите най-малкото разнообразни закуски – например овесени ядки с доза протеин и малко вода.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Продуктът Phase 8 може да се приема след сън, към закуската, преди физически натоварвания, след разбира се също, както и между основните хранения, за осигуряване на важните протеини в диетата и плана на хранене, който спазвате, за да осигурите всичко нужно за вас и вашето здраве.

Всяка доза съдържа 100 мг бленд от папаин и амилаза – храносмилателни ензими, от които “прибирането” на корема ви трябва да е факт. Един шейк с Phase 8 съдържа 8 грама въглехидрати, от които захари само 2 грама! Минералите калций (610 мг), желязо (0.39 мг) и натрий (125 мг) също присъстват и допълват профила на този уникален наистина в световен мащаб продукт.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Magnesium Bis-Glycinate – Biovea

Магнезиевият бисглицинат на Biovea е аминокиселинна свързана форма на магнезий, осигуряваща висока бионаличност в организма. Бисглицинатната форма не се влияе...