fbpx

Platinum 100% Beef protein – Muscletech

Platinum 100% Beef protein – Muscletech

Телешкият протеинов изолат Platinum 100% Beef Protein – на Muscletech е съставен от 98% чист телешки протеин изолат, който се отличава с изключително богат аминокиселинен профил, включващ:

  • 3 грама креатин монохидрат (висококачествен креатин) с фармацефтично качество, спомагащ за изграждането на по-чисти мускули, увеличаващ силата и подобряващ производителността
  • bcaa`s незаменими аминокиселини с раклонена верига
  • глутамин
 • Platinum 100% Beef Protein ви доставя само висококачествен хидролизиран телешки протеин изолат. Продукта съдържа всичко от което имате нужда и нищо от това, което не ви трябва и не ви понася – без мазнини, без излишен холестерол, без лактоза, без захар.

  Телешкият протеин на MuscleTech може да се похвали с перфектен аминокиселинен профил. Обогатен е с аминокиселини с разклонена верига. Това са три (BCAA`s) от най-важните аминокиселини за човешкото тяло – левцин, изолевцин и валин. Добавен и глутамин, който ще ви гарантира едно по-качествено възстановяване.Глутамина е една от най-важните аминокиселини в човешкото тяло. Той съставлява над 60% от аминокиселините в мускулните клетки.

  Редовните тренировки, тежките диети и ежедневния стрес намаляват количеството на глутамин в кръвта, което от своя страна води до катаболни процеси – това са процеси на разпад. Приемайки глутамин вие предотвратявате тези катаболни процеси, като по този начин си гарантирате едно качествено и продължително възстановяване. Глутамина увелича способността на клетките да се възстановяват и стимулира техния растеж.

  100% Beef Protein ви доставя и 3 грама креатин монохидрат в доза, който ще подпомогне развитието в силовите ви постижения и цялостно ще подобри представянето ви в залата. Всяка доза от продукта ви доставя 24 грама висококачествен протеин.

  Начин на употреба: в тренировъчен ден приемайте 1 доза преди и 1 доза след тренировка. Удачно е да добавите и 1 доза сутрин веднага след ставане. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Публикувано от
  Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

  Архив