fbpx

Специални цени и подаръци към всяка поръчка | Новини

Специални цени и подаръци към всяка поръчка | Новини

Здравейте мили мои! Както знаете, в моя онлайн магазин аз работя само с най-доброто и селектирано като бранд и продукт. В тази връзка, след като слава Богу убедих клиентите ми, че с тези страхотни цени, те купуват качество (на първо място) и уникална бленда от работещи съставки, вече е време, да се отблагодаря на същите тези клиенти и ангажирам вниманието на нови, защо не?

Питате ме как ли? Вижте сами всички промо предложения и намаления тук:

Постарал съм се, да осигуря нужни и оригинални аксесоари от всеки бранд, наистина специално за вас: шейкъри на компаниите Musclepharm, Muscletech, BSN. Тениски на компаниите Gaspari Nutrition и SAN.

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

Тези предложения можете да видите в споделения по-горе линк, като те важат и за физическия ми магазин. Наистина побързайте – интересът ще е голям, а количествата за съжаление ограничени. Предложението и всички актуални оферти са до изчерпване на всички количества! Бърз вход към промоцията тук.

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив