fbpx

Prostate Excell – 60 таблетки Natrol

Prostate Excell – 60 таблетки Natrol

Описание на Prostate Excell – Natrol

Prostate Excell на компанията Natrol е хранителна добавка за превенция в полза здравето на простата и представлява синергистична комбинация от натурални билкови екстракти и микронутриенти, които подпомагат здравето на жлезата.

Prostate Excell съдържа силни природни билкови източници като Сау палмето, екстракт от домат и фитостероли с потентност, висока колкото екстрактите които се тестват в клинични условия. Казано накратко, продуктът е:

  • уникална подкрепа за здравето на простата
  • улеснява уринирането
  • намалява риска от туморни заболявания на простатата
  • чрез сау палемто се повишава либидото
  • чрез цинкът цинк се възспират възпаления на простатата
  • чрез екстрактът от ниска палма се постигат значителни ползи при увеличена простата
  • чрез витамин Е се стимулира образуването на сперматозоиди

#prostate #helath #natrol #supplements

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

Липсата на някои вещества, произвеждани от организма в по-ранна възраст е невъзобновима, но набавяйки ги с храна или хранителни добавки могат да се спестят куп главоболия появяващи се в по-късните етапи.

Така с един от иновативните си продукти, Natrol предлага на пазара революционна формула, богата на полезни хранителни вещества. Нейната мисия е да внесе база за по-добро здраве, свеждане до минимум риска от заболяване на простата в дългосрочен план и поддържане нормалната функция на уринарната система.

Една от ключовите съставки в Prostate Excell е ликопенът. Той е мощен антиоксидант и ефективно се бори с раковите клетки. Ликопенът подпомага усвояването на цинк и витамин С, а те са жизненоважни за поддържане на простатата в добро здраве.

Prostat Excell е обогатен и с билката сао палмето. Тя е дар от природата за мъжете в зряла възраст, защото предпазва от доброкачествено увеличаване на простатната жлеза. Освен това се смята, че повишава либидото и производството на сперматозоиди.

В състава си продуктът включва и екстрактът от вечнозеленото дърво пигеум африканум. Установено е, че редовният му прием съдейства за намаляване на простатната жлеза.

На кратко този мулти-хранителен подход предлага комбинация от клинично изследвани съставки, в това число антиоксиданти, витамини, минерали и фитостероли.

Начин на употрена на Prostate Excell

Продуктът се предлага в един вди разфасовка. Разфасовка от 60 таблетки съдържа 30 дози. Приемайте по 1 таблетка, два пъти дневно, по време на хранене. За най-добри резултати приемайте 1 таблетка сутринта и 1 вечер с храна в продължение на поне 30 дни.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив