Raw Fusion – SAN Nutrition

Raw Fusion – SAN Nutrition

Растителен протеин Raw Fusion на SAN

Raw Fusion на SAN Nutrition е продукт, който ще удовлетвори нуждите на всички вегетарианци и вегани! Гарантирано! Защо?

Тази аудитория хора, знаете че и аз бях такъв за почти година и половина, има остра нужда от висок прием на белтъчини, особено ако спазва диета за релеф и тренира интензивно! Нуждата от аминокиселини нараства, за да може мускулната тъкан да бъде добре захранена, да регенерира във времето и да имате всичко необходимо. Нещо ще ви липсва ли, ако не приемате достатъчно протеин? Разбира се, че да! Протеинът ви е задължителен във всяко едно хранене за деня.

Но в предвид оскъдния и за мен нецелесъобразен начин на живот (професионално и лично мнение) веганите и вегетарианците имат нужда повече. Точно такъв продукт вярвам и знам, че ще им е полезен! И това е Raw Fusion на марка SAN Nutrition!

Какво представлява Raw Fusion?

Raw Fusion е плод на едногодишни усилия и иновация в сферата на растителните протеини. Raw Fusion е изцяло от естествени източници, създаден с цел да Ви достави по-качествени аминокиселини.

Предимства:

  • Предоставя енергия за мускула
  • Възстановяване и увеличаване на чистата мускулна маса
  • Засища апетита
  • Подходящ и в период на изчистване
  • Отлична разтворимост и пристрастяващо вкусен
  • 80% протеинова матрица, извлечена изцяло от растения
  • Не съдържа лактоза, тоест без стомашни смущения
  • Богат на БЦАА и Глутамин

Всяка доза Raw Fusion съдържа 21 грама чист, растителен протеин. Използваните източници са Pea Protein (Грах), Brown Rice (Кафяв ориз) и Artichoke (Артишок).

Всеки екстракт е внимателно извлечен от чисти, органични растения, отгледани без ГМО и пестициди. Патентованата формула на SAN – RAW FUSION не използва оцветители, овкусители, нищо синтетично създадено. И най-важното – ако имате познати и приятели, които са вегани или вегетарианци и искате да им помогнете – споделете този материал. Нека вече знаят, че в България има такъв продукт от световен гигант производител: SAN Nutrition.

От къде мога да закупя продукта Raw Fusion?

Raw Fusion можете да закупите от тук.

Справочна литература

1. http://www.sann.net/index.php/products/raw-fusion

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив