Razor8 – Allmax Nutrition

Razor8 – Allmax Nutrition

Какво е действието на Razor8 на Allmax Nutrition?

На вашето внимание: RAZOR8 BLAST POWDER е силно концентриран е предтренировъчен продукт. Опаковката съдържа:

 • POLYMETHOXYLATED ускорители
 • CREATINE с фармацевтичен клас: 2500 MG
 • CREATINOL-O-Phosphate: 50 MG

RAZOR8 BLAST POWDER е мощна формула – силно концентрирана, много мощна и изключително ефективна. Специално разработения предтренировъчен продукт RAZOR8 BLAST POWDER Ви доставя това, което искате с всяка доза: остър като бръснач фокус, екстремна енергия и безкрайна сила.

Този изключителен продукт на прах е силно концентриран, дава Ви необходимата енергия преди всяка тренировка, като не съдържа никаква захар. Компанията Allmax, Ви предлага една невероятна хранителна добавка, която ще Ви помогне да тренирате по-добре, да се чувствате по-силен. Идеалната комбинация от пет ключови стимуланта ускорява изгарянето на мазнините, а тежестите Ви се струват много по-леки, отколкото са в действителност.

Освен в загубата на мазнини, ползите от CNS се изразяват в:

 • По-малки физически усилия при вдигане на тежестите
 • Повече енергия, увеличаване на бдителността и умствения фокус

Ако Вие не сте достатъчно мотивиран по време на тренировката си, то тя няма да е ефективна.

RAZOR8 BLAST POWDER не е продукт за всеки. Той е предназначен за всички, които знаят какво искат да постигнат, поставили са си конкретни цели и са готови да ги преследват докрай. RAZOR8 BLAST POWDER ви дава само това, което искате и нищо друго:

 • Екстремно, интензивно умствено и физическо стимулиране
 • Прогресивно увеличаване размера на мускулите и силата
 • Интензивна вазодилатация за непосредствен мускулен обем, напомпване и кръвоснабдяване

Въздействието е наистина феноменално. Повярвайте, ще забележите ефекта от този невероятен продукт изключително бързо.

 • Получавате един ултра концентриран продукт, осигуряващ Ви максимална сила само с една доза (1 / 2 лъжица), без каквито и да е „пълнители” и без захар!
 • Съдържа hordenine, който по своето действие е сходен с geranamine (осигурява по-голяма енергия и сила, подобрява трнировъчните резултати) (16 мг).
 • 2,5 грама изключително чист, с фармацевтично качество креатин монохидрат
 • 163 мг beta-SYNTH™ бета-аланин и 100 мг C.O.P (Creatinol-о-фосфат)
 • 4 аналога на аргинин за максимално усвояване и изключителни вазодилатация, съдържащи се в 1,85 грама
 • Polymethoxlyated naringin флавоноиди, удължаващи времето на действие на този продукт, инхибира ензима цитохром Р450, който доказано укрепва и стимулира дейността на продукта в тялото.
 • Изключително мощна и продължителна дейност на фенилетиламина HCl. Установено е, че недостигът на фенилетиламин води до нарушение на концентрацията, вниманието и развитието на депресивни състояния.

RAZOR8 BLAST POWDER съдържа цели 16 мг hordenine на доза, е това е просто страхотно!Приемайки, този фантастичен предтренировъчен продукт, Вие несъмнено ще подобрите силата, мощността си, ще се фокусирате по-лесно и ще постигнете впечатляващи резултати.

RAZOR8 BLAST POWDER е продукт, предизвикващ невероятен напомпващ ефект. Съдържа 2 различни източника на кофеин, спомагащи различните темпове на усвояване и продължителността на действие.

От решаващо значение за ефективността на всяка тренировъчна сесия е постигането на постепенно увеличаване на силата. Освен, че креатинът увеличава енергията, той увеличава и способността на мускулите да поемат глюкозата. Креатинът е известен с това, че той увеличава многократно силата, понижава времето нужно за възстановяване и увеличава синтеза на мускулна маса.

За последното десетилетие, креатин монохидрат е спечелил „златен стандарт” за качество. Това обаче не означава не няма разлика между различните видове креатин. Креатинът в RAZOR8 е с 100% фармацевтично качество креатин монохидрат (CrH2O),. Той е напълно стабилен.
RAZOR8 креатинът е много стабилен във висококиселинна среда в продължение на 20 часа! Той е многократно тестван, за да се гарантира неговото високо качество.

Бета-аланин е идеално допълнение към креатина, има много полезна функция за повишаване на силата. Бета-аланинът е най-известен с ролята си да подобрява работоспособността по време на тренировка, като намалява натрупването на водородни катиони, респективно киселини, в мускулната тъкан. Понижаването на рН води до умора и отпадналост на мускулите, възпрепятстват се функциите на ензимите, участващи в продуцирането на енергия.

Бета-аланинът се явява пряк метаболитен предшественик на синтеза на L-карнозина – съединение с голям буферен капацитет в мускулите. Производството на карнозин в организма зависи от наличното количество бета-аланин. Чрез повишаване нивата на карнозин се постига по- голяма мускулна сила, намалява се мускулната умора и се подобрява общата производителност. Всичко това е от решаващо значение за постигането на една ефективна, изтощаваща тренировка.

COP (Creatinol-O-фосфат) се абсорбира бързо в мускулната тъкан по време на тренировките и буквално увеличава потенциалната енергия в мускулната тъкан. След като се абсорбира, COP намалява степента на киселинност в мускулите, а това намалява умората, предизвикана от интензивните тренировки.
Комбинацията на креатин, бета-аланин и COP е наистина уникална.Тя Ви позволява да проведете една невероятно интензивна тренировка, да постигнете резултати, за които досега само сте мечтали.

Аргининът е ендогенен прекурсор за производството на азотен оксид, необходим е за освобождаването ан растежния хормон. Един от най- полезните ефекти на Аргинина е, че подпомага метаболизма на складираните телесни мазнини и тонизира мускулната тъкан.

Важно е да се отбележи и въздействието му върху целия организъм като стимулант на физическата и умствена активност. RAZOR8 съдържа четири различни форми на аргинин във впечатляващата доза от близо 2 грама.

Начин на прием на Razor8 – Allmax

Начин на употреба: вземете 1 лъжичка, загребете 1 доза и я разбъркайте във вода преди интензивна тренировка. Потребителите, които са чувствителни към предтренировъчните стимуланти трябва да започнат употребата с 1/2 лъжичка. Никога не превишавайте 1 лъжичка за един прием и 2 лъжички за 24-часов период. В почивен ден не забравяйте дозата да се приеме преди закуската – 20-30 минути преди това.

От къде можете да закупите Razor8 Blast Power на Allmax Nutrition?

От физическия ми магазин, както и на адрес Razor8 Blast Power – Allmax Nutrition тук.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив