Raspberry Ketones – SAN

29/10/2014 / SAN
Raspberry Ketones – SAN

Какво е Raspberry Ketones на SAN Nutrition?

Тoва са малинови кетони, които ускоряват клетъчния метаболизъм! Малиновите кетони повишават нивата на адипонектин, естествен хормон регулиращ множество метаболитни процеси в организма, включително нивата на глюкоза и разграждането на мастните киселини. Което означава, че малиновите кетони индиректно подобряват и нивата на кръвна захар в огранизма ни.

Малинови кетони Raspberry Ketones – SAN засилват разграждането на вече натрупаните мазнини в тялото! Често, натрупването на мазнини са зоните на дупето, паласките, малкия таз, задната част на бедрата. Не забравяйте, че по-малкото количество мазнини подобрява лимфния ток, кръвообръщението и обмяната на вещества. Или – бърз метаболизъм = здраве! Малиновите кетони контролират апетита! Това става и индиректно, заради намалените съдържания на глюкоза в кръвта.

Начин на прием на Raspberry Ketones

Начинът на прием на прием на малиновите кетони на SAN Nutrition е строго индивидуален. Въпреки това, мога да осредня дозата – от 3 до 6 капсули дневно. Тъй като се занимавам и с болни хора, дозите на малинови кетони могат да са по-високи! Но стандартно, за прочистване на тялото, можете да ползвате 3 капсули дневно, приети със закуската, обяда и вечерята. Със самата храната.

От къде да закупя продукта?

От фирмения ми магазин с оригинален произход: влезте на Raspberry Ketones – 90 капсули SAN тук.

Справочна литература

1. http://sann.net/products/raspberry-ketones/

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив