Pure Titanium Whey – SAN

Pure Titanium Whey е един от най-добрите, висококачествени и първокласни суроватъчни протеинови добавкти на марка SAN. Употребата му води до подобряване и повишаване на синтеза на протеин, за ускоряване покачването на чиста мускулна маса, както ускорява процеса на редуциране и намаляване на излишните подкожни мазнини, а също така и за поддържане на положителен азотен баланс, който е важен фактор за мускулното напомпване.

Просто за спортуващите хора, продуктът Pure Titanium Whey е не само задължителен, но и най-правилният избор. Защо ли? Защото това е протеин изолат, с протеинови вериги в структурата си под формата на суроватъчни пептиди. Най-усвоимата форма на протеин от червата. Във всяка доза с висока доза аминокиселини с разклонена верига и глутаминови пептиди! Продукт, 3 в 1!

Масово, неспортуващите наричат протеините химия, а се оказва, не само че не са, но са дори по-здравословни от обработената и силно обогатена с Е-та храна! Суроватъчният протеин е извлечен от суроватката на мляко, по специална и много сериозна технология. Тя не позволява нито един грама от пудрата да загние в червата, не затормозява работата на стомаха, дори и при установен гастрит или язва!

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Продуктът Pure Titanium Whey на SAN е задължителен продукт. С него, ще се възстановявате максимално правилно и бързо, ще обогатите менюто си на пълноценен протеин (белтък) и ща бъдете по-жизнени и заредени с храна на клетъчно ниво.

Продуктът има една своя много силна страна – уникалните му вкусове! Можете да си изберете вкус с курабийка и крем, манго с праскова, банан с кокос, шоколад, ванилов пудънг, тропически плодове и други! Вкусове, създадени за вас. Освен като най-добър по ползи, качество и параметри, цената на продукта е най-ниската за страна, спрямо абсолютно всички конкурентни, в нишата суроватъчни протеини. Убедете се сами!

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Гръмотрън (Ononis – корен) – описание, действие, ползи и прием (приложение)

Ползите от билката Гръмотрън са за безплодие, отслабване, високо кръвно, шипове, простата, диабет. Гръмотрън има доказани лечебни свойства и е...