Silver sol (Сребърна вода) – NOW Foods

Silver sol (Сребърна вода) – NOW Foods

Какво е Silver Sol на NOW Foood?

Silver Sol от колоидално сребро е на 100% колоидално сребро, което се състои от метала сребро, с концентрация 10 частици на милион (ppm) и напълно пречистена вода. Silver Sol от колоидално сребро няма нито мирис (никакъв дори), нито вкус, което го прави ненатрапчив при употреба. Дори и към хора с алергии!

Silver Sol е продукт, който лично аз харесвам много по няколко причини – има мощно противовирусно и противобактериално въздействие. Silver Sol колоидално сребро действа като силен дезинфектант и се използва изключително успешно срещу външни инфекции. Пероралната употреба на продукта води до благоприятни ползи като подсилване на имунната система и антивирално въздействие.

Отделно – Silver Sol е продукт изключително подходящ за силна имунна система при онкозаболяванията. С прием na Silver Sol онкоболните няма да усещат силната умора и отпадналост при проведено лъче или химиолечение. Продукта е тестван при мои клиенти, които са били и на специални хранителни програми за здраве и подсилване на имунитета и лекуващите лекари споделят изключителен напредък и подобрения!

Начин на прием на Silver Sol

Начин на прием: Silver Sol има спрей механизъм. Правете средно по 5 впръсквания, 2-3 пъти дневно. Ако приемът на Silver Sol е предназначен за децата, нека техния прием бъде 2 впръсквания от 1 до 2 пъти дневно. За най-добро усвояване съм установил, че тези впръсквания трябва да се след хранене, въпреки че може и малко преди храна да бъдат направени!

Справочна литература

1. http://www.nowfoods.com/Silver-Sol-4floz.htm

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив