Silver sol (Сребърна вода) – NOW Foods

Какво е Silver Sol на NOW Foood?

Silver Sol от колоидално сребро е на 100% колоидално сребро, което се състои от метала сребро, с концентрация 10 частици на милион (ppm) и напълно пречистена вода. Silver Sol от колоидално сребро няма нито мирис (никакъв дори), нито вкус, което го прави ненатрапчив при употреба. Дори и към хора с алергии!

Silver Sol е продукт, който лично аз харесвам много по няколко причини – има мощно противовирусно и противобактериално въздействие. Silver Sol колоидално сребро действа като силен дезинфектант и се използва изключително успешно срещу външни инфекции. Пероралната употреба на продукта води до благоприятни ползи като подсилване на имунната система и антивирално въздействие.

Отделно – Silver Sol е продукт изключително подходящ за силна имунна система при онкозаболяванията. С прием na Silver Sol онкоболните няма да усещат силната умора и отпадналост при проведено лъче или химиолечение. Продукта е тестван при мои клиенти, които са били и на специални хранителни програми за здраве и подсилване на имунитета и лекуващите лекари споделят изключителен напредък и подобрения!

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Начин на прием на Silver Sol

Начин на прием: Silver Sol има спрей механизъм. Правете средно по 5 впръсквания, 2-3 пъти дневно. Ако приемът на Silver Sol е предназначен за децата, нека техния прием бъде 2 впръсквания от 1 до 2 пъти дневно. За най-добро усвояване съм установил, че тези впръсквания трябва да се след хранене, въпреки че може и малко преди храна да бъдат направени!

Справочна литература

1. http://www.nowfoods.com/Silver-Sol-4floz.htm

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Пътека – начин на ползване и приложението й във фитнес тренировките

Бягащата пътека е безспорно най-често ползваният кардио уред. Знам дори за зали, които имат отлив на клиенти, ако случайно пътеката...