Super Cortisol Support – NOW Foods

Super Cortisol Support – NOW Foods

Описание на продукта Super Costisol Support – NOW Foods

Super Cortisol Support е формула на билкова основа, създадена да поддържа нивата на кортизол в организма в нормални граници. При стрес производството на кортизол може да се увеличи и като резултат се наблюдава увеличаване на подкожните мазнини и трудно нормализиране на кръвната захар.

Какво съдържа Super Cortisol Support? Единствено и само натурални източници! И те са:

  • добавени корени от магнолия в добавката на NOW намаляват производството на кортизол, който е отговорен за затлъстяването, остеопорозата и проблемите с паметта.
  • ашваганда, която намалява психическата, физическата умора и стреса. Тя е силен антиоксидант и предотвратява клетъчното стареене. Гъбите “рейши” подобряват защитата на тялото срещу стрес и инфекции, подобряват енергичността и чувството за щастие.
  • листа от банаба (Lagerstroemia speciosa) – те съдържат корозолична киселина. Тази киселина балансира нивата на кръвна захар, контролира апетита, подобрява качеството на съня и намалява стреса.
  • босилек. Той се използва при увеличени нива на стрес в организма, главоболия, проблеми с очите, кожата и устната кухина.
  • зелен чай, който спомага за намаляването на стреса, холестерола, изгарянето на мазнини.
 • За кого е подходяща добавката на NOW Foods? Super Cortisol Support е подходяща при хора със затлъстяване, при стресови ситуации, периоди на умора и преумора и други състояния, свързани с високите нива на кортизол.

  Начин на прием на продукта Super Cortisol Support – NOW Foods

  Една капсула три пъти дневно. Ако ежедневно и ежеседмично имате работа, под сериозно напрежение и стрес, препоръчвам продукта да се приема превентивно 2 пъти в годината за около 3-4 месеца без прекъсване.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Публикувано от
  Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

  Архив