Екип - Антония Стефанова

Инфо и биография (умения, титла и статус в компанията)
Антония Стефанова

Антония Стефанова

Дистрибутор
Антония Стефанова - приятел и съмишленик на каузата Yamamoto Nutrition. Хранене, фитнес тренировки и хранителни добавки.

ГАЛЕРИЯ

Кратки истории в снимки:

Тони заедно със Драгомир Стефанов (Републикански шампион по ММА за 2013 и 2014 година) са във семейството на #YamamotoNutritionTeam! 

Страхотни, млади и заредени с положителна енергия, ползват и препоръчват продуктите на Yamamoto Nutrition с голямо удоволствие. Защото самите те ги ползват и не се съмняват в тяхното качество и изпълнение.

Ако заложите над комбинацията Ai-Burn с Hydroxytex и прочетете авторските ревюта в сайта, ще разберете защо Антония, аз и всички останали съмишленици с радост предлагаме тези страхотни продукти!

Спорт и хранене:

Kато всяко младо момиче Тони обожава шоколад! По време на нашите дистрибуторски срещи, тя опита най-новият продукт на SmileCrunch органик серията на Yamamoto Nutritionпротеинов шоколад. .

По излъчването на лицето й видях колко е доволна от вкуса и качеството на продукта. Той е натурален продукт, без добавени:

  • захар
  • сол
  • рапично масло
  • палмово масло

Протеиновият шоколад е направен от органично какао и лешници, като по този начин продукта е богат на протеини (35% на 100 грама суровина). Разбира се, тя тренира редовно, храни се правилно, а вън от съмнение е, че и суплементира правилно. Аз й помагам!

До една красива жена винаги стои здрав мъж!

Драгомир, мъжът на Антония, която много умело предлага продукти за здраве на всички свои познати, серозно е впечатлен от мощта на тестостероновите продукти, в лицето на TestoRol! Тъй като е ММА боец, бързо неговите колеги разбраха за силата и симбиозата от тази страхотна ботаниска магия! Опитайте го в съчетание с невероятния възстановителен Probor!

Антония започна да обръща повече внимание на здравето си. От днес, тя започва една изключително всеобхватна комбинация за здрави капиляри и прочистване на лимфа и кръф в лицето на 2 топ продукта:

С тяхна помощ, и подновени занимания (аероника и фитнес), Тони ще е спокойна за здравето на своите кръвоносни съдове, тяхната еластичност и няма да има повече спукани капиляри!

ЛОКАЦИЯ – ВАРНА

Информация:

Тони помага в мисията на сайта и компанията, предлагайки хранителни добавки Yamamoto Nutrition на своите клиенти и своите блички и семейство.

Всички продукти от серията са от най-висок клас, бионаличност и радват всички потребители по света. Опитайте ги и вие!

ИСКАШ И ТИ ДА СТАНЕШ ДИСТРИБУТОР?

ОБРАТНО КЪМ РАЗДЕЛ “ЕКИП”