Екип - Константин Лечев

Инфо и биография (умения, титла и статус в компанията)
Константин Лечев

Константин Лечев

Дистрибутор, Треньор по улична самоотбрана и бокс
Константин Лечев - приятел и съмишленик на каузата Yamamoto Nutrition. Хранене, фитнес тренировки и хранителни добавки.

ГАЛЕРИЯ

КОНСТАНТИН ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ И ПОЗНАНИЯ:

Най-силната полза от коучинга е развитието на потенциала, който притежавате. Той ви помага да усъвършенствате собствените си умения, да заработите и заживеете по-удовлетворяващо, да подобри мисловните си стратегии и стратегиите на действие, да изчисти ненужните роли, вярвания и дейности в живота и работата си, да подобрите и развиете кариерата си. Всичко това се осъществява с подкрепящата работа на коуча или треньора, който чрез фасилитиране на общуването, вие стигате до съществени изводи и решения, намирате отговори за себе си, до които трудно би стигнал напълно сам.

Коучът помага за осъзнаването на различна перспектива, за открояването на повече избори пред клиента и изграждането на необходимата смелост за градивна промяна в личен или професионален план. Важно е да отбележа, че коучът работи заедно с клиента, не вместо него, не изразява личната си позиция и не манипулира. Той направлява разговора и изцяло се ръководи от думите, посланията, които му отправя клиента.

БИОГРАФИЯ

Константин Лечев преминава през много бойни техники – Бокс, Муай Тай, Джийт Кун До, Бразилско Джу Джицу преди да открие предизвикателството да комбинира наученото, прилагайки го в реална среда. Началото е поставено с четири години динамични тренировки с Ричард Димитри, основателят на Senshido и влиянието на Lee Morrison, основател на Urban Combatives, от когото получава и сертификат за инструктор. Създаването на собствен стил  е резултат на 25 години усилени тренировки и натрупан професионален опит.

Във момента Константин Лечев предлага основно персонални занимания по улична самоотбрана, бокс и обща физическа подготовка.

ВИДЕО

Стилове занимания:

Rough Combatives е добре познато име в областта на уличната самоотбрана. Това не е спорт, не е изкуство, а начин за оцеляване. Обучението включва сериозна физическа подготовка, психическа сила и издръжливост, динамични ролеви игри, симулации в реална ситуации, стрес тестове. Възможности за обучение: курсове, индивидуални тренировки, семинари.

Rough Fit – интензивна, авторска програма на Константин Лечев за влизане във форма, основаваща се на типични за човешкото тяло движения. Включва елементи от гимнастика, вдигане на тежести и бойни спортове. Програмата е динамична, разнообразна и стимулираща бързото достигане на цялостна физическа форма. Възможности за обучение: курсове, индивидуални тренировки, семинари.

Rough Boxing – комплекс от динамични упражнения, основаващи се на боксовите техники, които динамично развиват двигателна и мускулна култура. Подходящи за мъже и жени, Курсът е комбиниран и позволява тренировки за начинаещи и напреднали.

ЛОКАЦИЯ – ВАРНА

ИСКАШ И ТИ ДА СТАНЕШ ДИСТРИБУТОР?