Viber: +359 898 87 16 37

Tribuvar 1000 – SAN Nutrition

24/09/2014 / SAN
Tribuvar 1000 – SAN Nutrition

Описание на Tribuvar 1000 – SAN

Tribuvar 1000 е хранителна добавка на билкова основа, която спада към групата на тестостероновите бустери на база чист трибулус. Tribuvar 1000 ще повиши нивото на тестостерон в организма Ви и ще го направи по естествен начин, чрез натурална съставка, тъй като Tribuvar 1000 не е синтетичен продукт. По този начин, се избягват вредните странични ефекти на синтетичните продукти от този вид.

Tribuvar 1000 е идеално решение за Вас, ако искате да увеличите своята сила и мощ, да натрупате повече чиста мускулна маса и да изведете своята тренировка на по–високо ниво. С Tribuvar 1000 вие не само ще постигнете зашеметяващи спортни постижения, но ще повишите своето самочувствие и либидо. Последното се отнася специално за всички, които желаят да приемат Tribuvar 1000 и няма да спортуват. Т.е. ако търсят просто ефекта на трибестана върху сексуалните функции и либидото.

Tribuvar 1000 съдържа естествената съставка Tribulus terrestris – това е билково растение, чийто екстракт ще стимулира естественото производство на лутенизиращ хормон в тялото Ви. Билката е позната още като Бабиби зъби – българско растение, което се среща по света, но нашите географски ширини правят активната му съставка най-силна! Чрез тази своя съставка, Tribuvar 1000 ще Ви помогне да качите чиста мускулна маса и ще Ви помогне да се възстановите качествено – било то в резултат на стрес или заради тежък физически труд. Tribuvar 1000 по никакъв начин няма да застраши вашето здраве, защото е напълно натурален продукт. Или да го кажа още по-коректно – билков продукт.

Приемайки Tribuvar 1000, Вие ще усетите зашеметяваща промяна. Това ще настъпи, когато под възсействието на Tribulus terrestris вашият тестостерон ще се повиши. Ще започнете да чувствате енергия, която сякаш ще прелее от вашите мускули. Вие ще успявате да удължавате все повече тренировките си, а след тях вашите натрупани мускули ще остават непокътнати. Освен това, тялото Ви ще задържа повече азотен оксид. Чрез него, вашите мускули ще са по – добре захранени, тъй като азота име съдоразширяващо действие. В резултат на това, Вие ще постигнете масивна мускулна маса, на която ще се наслаждавате дълго след тренировката.

Начин на употреба на Tribuvar 1000

Приемайте по 1 таблетка от Tribuvar 1000 90 мин преди тренировка – със предтренировъчното хранене. Ако ще спортувате. За по-високи резултати могат да се приемат до 3 таблетки дневно – особено ако сте по-тежки като килограми. Тези 3 приема можете да разделите 3 х 1 таблетка с всяко хранене. Да не се приемат повече от 6 таблетки за 24 часа.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив