Turmeric root (екстракт от корен на куркума) 450 mg – 60 капсули BIOVEA

turmeric_root_biovea

Куркумата се използва от лекарите по аюрведа в Индия от 1900 г. пр.н.е. Прилага се за подобряване на здравето в много култури по целия свят. Днес куркумата се използва и в кухнята на много страни. Стритият на прах корен от куркума е оранжево-жълт на цвят и често се употребява. В наши дни куркумата е обект на доста научни изследвания заради потенциалните си полезни действия. Проучванията разкриват, че куркуминът е основна съставка на куркумата. Куркуминът е отговорен за по-голямата част от биологичната активност на куркумата и на него се дължат полезните действия върху човешкото здраве. Екстрактът от куркума на BIOVEA® Turmeric Extract е стандартизиран до 95% съдържание на куркумин. Екстрактът от куркума на BIOVEA® потушава пожара на метаболитното възпаление и подкрепя множество системи в организма и така поддържа доброто здраве.

Куркумата на Biovea прекъсва ескалацията на възпалителния процес в организма на човек. Освен това, съединенията, наречени цитокини, също могат да доведат до възпаление. Цитокините са химически преносители, произвеждани от имунната система за регулиране на защитната дейност. Постоянният стрес може да извади тази система от равновесие, което води до възпаление. Когато се консумира куркума Biovea , тя съдейства за спиране на активността на цитокините и подкрепя оздравителната възпалителна реакция.

Клинични изследвания да доказали, че куркуминът в куркумата на Biovea притежава много силни антиоксидантни свойства. Куркуминът неутрализира свободните радикали, които могат да причинят огромни вреди на здравето на клетките и на клетъчната мембрана.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Защо да приемаме Turmeric root (екстракт от корен на куркума) 450 mg?

  • Ракови образувания: Има противоракови свойства и протекция на дебелото черво, на кожата, на гърдата. Много от свойствата на куркумина са взети под внимание, включително и антиоксидантната му активност, както и директният ефект върху раковите клетки. Все още се провеждат проучвания в тази област.
  • Киселини в стомаха: Куркума е традиционно средство при стомашни проблеми (като стомашно разстройство). Има доказателства, че куркумата може да предложи някои облекчения в проблемите със стомаха. Въпреки това, при високи дози или с продължителна употреба, куркума, може да раздразни стомаха.
  • Язви на стомаха: Куркума е била традиционно използвана при стомашни и дуоденални язви. Куркумин, се приема през устата и предпазва от язви, причинени от дразнещи вещества или химикали, като увеличава защитната слуз.
  • Предотвратява жлъчните камъни: Доказано е, че има по-малко хора с камъни в жлъчката в Индия, които използват куркумин в диетата си. Използването на куркума Biovea, може да бъде препоръчително при пациенти с активни камъни в жлъчката.
  • Висок холестерол: Експерименталните проучвания при животни показват, че куркумин може да понижи нивата на LDL – лошия холестерол и на общия холестерол в кръвта. Предварителни изследвания при човека предлагат възможно подобен ефект.
  • Възпаление: Лабораторните проучвания показват, противовъзпалителната дейност на куркума и нейните съставни части куркумин.
  • Артроза: Куркума е била традиционно използвана при ревматични проблеми.
 • Обратно към Turmeric Root (Curcumin) Extract – Biovea тук. Обратно към раздел “Добавки” тук. Обратно към “Начална страница” тук.

  Белчо Христов

  Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

  Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

  Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

  И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
  BelchoHristov.Net

  E-mail бюлетин?

  Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

  моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

  който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

  Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

  Ударно и бързо отслабване – разбиване на мита

  Настъпва пролет и това е най-честата молба. Дали ще поема такъв казус обаче, едва ли ... Диетата и/или фитнес програмата...