fbpx

Болест на Паркинсон | Мъже и Жени

Комплексен план

БОЛЕСТ НА ПАРКИНСОН - ОПИСАНИЕ

Болестта на Паркинсон, наричана още Paralysis agitans, е дегенеративно заболяване на нервната система. Причините за появата му са все още недоказани и неизвестни, но симптомите ми са категорични и ясни. Основно продиктувани от недостиг на допамин в мозъчните структури.

Допаминът е невротрансмитер, пренасящ информацията от една нервна клетка към друга. При здравите хора, той е в равновесие с друг медиатор - ацетилхолин. При състояние, наречено първична болест на Паркинсон, така наречената substantia nigra (онази част на мозъка, която съдържа произвежданите допамин, норадреналин и серотонин клетки) е увредена или умираща и мозъкът не може да да произвежда тези химикали.

Болестта на Паркинсон може да започне с леко и умерено треперене на едната или двете ръце. Други симптоми са обща забавеност, инертност, мускулна скованост (ригидност) и лесна уморяемост. На по-късен етап се появяват още повишено слюноотделяне, загуба на апетит, характерно скована походка, промени в говора и масковиден израз на лицето. Тялото и крайниците стават ригидни. Появяват се депресия и деменция.

Ако причините за болест на Паркиносон са унищожаване на продуциращите допамин клетки в мозъка, т.е. ендогенни и дори продукт на някои токсини, причиняващи това, ето примерни и работещи насоки за това, как да овладеем това проблемно състояние, използвайки храненето, кардио-фитнес заниманията и добавките правилно. С лечебна цел!

Кардио-фитнес занимания

7-дневна програма при болест на Паркинсон
Влезте директно в секцията кардио-фитнес занимания при болест на Паркинсон още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

Хранене (диета)

7-дневна програма при болест на Паркинсон
Влезте директно в секцията хранене (диета) при болест на Паркинсон още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

Суплементиране

7-дневна програма при болест на Паркинсон
Влезте директно в секцията хранителни добавки при болест на Паркинсон още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

С какво интегрирането на една кардио-фитнес стратегия ще подобри симптомите при болест на Паркинсон?

В моята практика с клиенти, с Паркиносн препоръчвам винаги от 2 до 3 тренировки седмично. Това могат да са семпли кардио-фитнес занимания (кардио тренировка в комбинация със специфични фитнес упражнения).

Идеята - такъв вид тренировъчни занимания имат за цел да подобрят циркулацията на кръвта и да ускорят обмяната на веществата. Ето я моята примерна за вас седмица:

Този 7-дневен комплексен план е примерен! Моля, не спазвайте 1:1 споделените насоки!

Всичко това до тук ти харесва?

Аз съм Белчо Христов - твоят ментор!
Изберете своят индивидуален времеви пакет, за да бъда полезен на теб и близките хора до теб. Мога, използвайки похватите хранене, билки и спорт да подобря твоето уелнес състояние. Възползвай се!

Ако вие или ваш близък се оплаква от висок холестерол, вече знаете моят метод на работа - предпочитам комплексната програма, индивидуалната програма, тази, която гарантира трайни резултати и решения!

Силата на биологическото ми образование се разпростира далеч над 110-те различни оплаквания и заболявания, с които се занимавам - рак, диабет, проблемно тегло и визия, остеопороза и т.н. Заяви своят индивидуален план сега! Не отлагай, за да не стане късно и опасно за твоето здраве!

Аз няма да ви лекувам - просто ще ви покажа правилния път на клетъчно хранене, ще споделя индивидуално ноу-хау с вас и ще ви науча на правилен лайфстайл!

Информацията, която се съдържа тук крие сериозен риск да промени живота ти завинаги!

Споделените съвети и програми в настоящият материал не са индивидуализирани, но са липсващото звено, което обединява хранене, спорт и билкови продукти за подобряване благосъстоянието на човека.

Кардио-фитнес програма

Настоящето 7-дневно безплатно за ползване демо съдържа опита ми като уелнес консултант и в частност кардио-фитнес занимания при болест на Паркинсон. 

Хранене

Настоящето 7-дневно безплатно за ползване демо съдържа опита ми като уелнес консултант и в частност хранене (диети) при болест на Паркинсон. 

Добавки

Настоящето 7-дневно безплатно за ползване демо съдържа опита ми като уелнес консултант и в частност приложение на билки и добавки при болест на Паркинсон. 

Твоята трансформация е част от моята страст! ``Thoughts become things``

Аз съм твоят персонален фитнес треньор, твоя диетолог и суплементарист. Аз не лекувам! Просто мога да те науча как да започнеш да живееш наистина здравословно, чрез познанията върху клетъчния живот.

Моята визитна картичка до тук

12800
39532

Сподели с приятел