fbpx

Защо станах консултант на Cvetita Herbal?

Защо станах консултант на Cvetita Herbal?

УЕЛНЕС КОНСУЛТАНТ

Имам удоволствието да ви запозная с една страхотна новина, а тя е, че съм новото лице и консултант на Cvetita Herbal! В какво ще се състои моята работа и ангажимент? Преди всичко, това ще бъде одобрението ми кои продукти от съществуващите им са добри, кои ще станат най-добри и какви нови, за в бъдеще, трябва да бъдат създадени!

ПРОДУКТИ

До тук компанията е създала продукти за спортуващи и обикновени хора. Заедно, ние ще създадем продукти и за хора с проблемни състояния – висока кръвна захара и диабет, висок холестерол, проблемно либидо и т.н. Ето как ще изглеждат от тук нататък продуктите – с брандирана лента BelchoHristov.Com, като гарант за качество. Бъдещите стакове – те, ще имат чисто нова визия.

МИСИЯ, ЦЕЛИ И ПОЛЗИ ЗА КЛИЕНТИТЕ

Общата ни мисия е да се създадат нови стакове хранителни добавки за здраве и при проблемни състояния! Купувайки брандираните кутии, в които ще се намират продуктите ни, всеки клиент ще открие ръководство, на хартиен носител, с подробни насоки за употреба на продукта и най-важното – какви промени в храненето (а и спорта), трябва да въведе той, за да подсигури трайните си резултати.

За повече информация, клиентът ще може бързо и лесно да посети и медията тук, за да разгледа и визуализираните трайни решения, които ще създам в секцията “Библиотека”. Дп тук сайта е създал конкретика при лош холестерол – 3 програми (диета, кардио-фитнес тренировки и суплементиране). Моля, разгледайте ги тук.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ CVETITA HERBAL

СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА BELCHOHRISTOV.COM

Можете за в бъдеще да следите и секция “Продукти” на сайта тук.

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив