fbpx

Хранене и диети

Тип на класа

Обратна диета – излез от застоя!

Напреднали, Начинаещи, Средно-напреднали
Обратната диета е точно това, което звучи: диета, обърната с главата надолу. Вместо да намалите калориите и да увеличите времето, прекарано на бягащата пътека, увеличавате метаболизма, като постепенно добавяте калории обратно в диетата си, като същевременно намалявате кардиото.
Терминът аминокиселина се отнася до структурната единица на протеините и естествените пептиди (по-прости структури от протеините, които са физиологично автономни). Те също са прекурсори на много важни непротеиногенни биологични съединения (метионин, глутаминова киселина и глицин).
Кето диетата е изключителен тренд! С нея хората полудяха да отслабват, но малко от тях ги интересува алгоритъма на кето режима. Каква е логиката в него и т.н. Но пък аз ще подскажа, защо протеина е кето диетата е толкова малък, просто за да се знае, нали?
Ако искате да намалите нивата на възпаление в цялото си тяло, да забавите появата на заболявания, свързани с възрастта и да живеете по-дълго, решението е - яжте по-малко храна! Вижте защо и как да приложите този био-хак, за качествен лайфстайл, чрез хранене и диета на клетъчно ниво.
Зимата все още е дълга и за много от нас този период представлява брутална и безразсъдна обемна фаза. Калориите и броят на свободните хранения се увеличават и в крайна сметка скъпият ни екип за фитнес е готов да ни покрие от питащите погледи на онези, които ни се възхищават през лятото! В крайна сметка сезонът за по бански все още е далеч, греша ли?
Пицата е любима храна за много от нас. Но какво става, ако сте на диета или се опитвате да подобрите хранителните си навици? Здравословна ли е пицата? И колко калории има в резен пица? Няколко прости съвета могат да ви помогнат да засилите храненето с пица, за да поддържате програмата си за здравословно хранене.
Много диети за загуба на мазнини включват "изпилени" на максимум количество въглехидрати за деня и седмицата. Но въглехидратите са полезни за вас! Те доставят енергия за тренировките ви, както и осигуряват достатъчно гориво, което да се използва през целия ден за мисловната дейност, дишането ви и т.н. Не подценявайте тези моменти, особено, ако наистина здравословно и перспективно гледате над диетата си за здраве и отслабване.

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ

ЗАПОЧНИ промяната сега!

НЕ допускай ГРЕШКИ! Ще имаш:

  • профил в сайта
  • достъп до коментари
  • онлайн инструкции и одитиране