Защо не свалих нито един килограм, ползвайки фет-бърнари?

25/02/2018 / Уелнес и Why
Защо не свалих нито един килограм, ползвайки фет-бърнари?

Думата фет-бърнър произлиза от “Fat burning”, което означава “горене на мазнини”. Какъвто и продукт да сте ползвали, особено на термогенна основа (този клас продукти, който има свойството леко да повиши вътрешната телесна температура), няма как да не е проработил!

Но ето тук, идват вече спецификите, с които ще ви запозная в детайли, а именно: кога и какви резултати да очаквате, използвайки фет-бърнър продукти. Най-важното правило трайно и сигурно да отслабвате, за сметка на мазнините е вашата диета и калорийна стратегия. За целта първо изчислете вашите калории, още сега!

Изчисли
Метрично Имперично
Таргет дневни калории
?
Тези изчисления са все пак ориентировъчни.

Аз въведох моите калории, просто за да ви ориентирам. Ако избера опцията с цел “Издържливост и здраве”, данната е точно 2 493 ккал. А ако искам да отслабна, избирам другата опция и новата стойност е 1 994 ккал. Виждате, тази разлика се нарича дефицит от калории. Ако напаснете така диетата си и отделно, планирате вашият енергоразход, можете спокойно да се радвате и на успех без продукти от класа горене на мазнини, а именно: фет бърнърите.

Изчисли
Метрично Имперично
Изгорени калории
?
Тези изчисления са все пак ориентировъчни.

Ако диетата ви е правилна (т.е. да знаете вече как да уплътните тези калории, с колко брой хранения за деня и т.н.) дори в рамките на самата тренировка ще горите мазнини. Много ще са ви полезни похватите описани във материалите ми за храненето преди тренировка и храненето след тренировка.

Ползи от фет-бърнър

  • натурални съставки, които ускоряват обмяната на вещества
  • разнородни енергетици, които дават издържливост по време на диета в дефицит от калории
  • разбиват сложните вериги на мастното съдържимо в клетката, освобождавайки друг вид енергия
  • елиминират трайно всички кето тела от и във кръвта, продукт на диетата за отслабване
  • дават фокус, подтискат апетита, действат благоприятно на обменните процеси

Или казано иначе, няма как продукта да не е работил! Сега съществуват и други два момента: на каква конкретно основа е фет-бърнъра и каква е концентрацията на всяка активна съставка, тъй като не споменавате … Често, повечето продукти за отслабване, основно съдържат високи дози кофеин и зелен чай, които не правят блендата термогенна, а енергизираща. В моята секция с продукти за отслабване, имам разнородни, но селектирани продукти, които се отличават със следните ползи:

  • горят мазнини и само мазнини
  • ускоряват обмяната на веществата
  • изхвърлят отпадните продукти на мастната обмяна от кръвта
  • подтискат апетита
  • подобряват стойностите на кръвна захар

Или казано иначе, изборът на хранителен план и стратегия е базовия момент, около който се напасва продукт. Вземете мерки и ще видите разликите, за които ви говорих до тук. Успех!

Услуги на фокус

Продукти на фокус

Използвана литература

Обратно към рубриката “Why?”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив