Обслужване на клиенти | Новини

Обслужване на клиенти | Новини

Много се радвам, че вече мога да споделя своята най-нова услуга. Услуга, която на 100% ще обслужи нуждите и целите на всички клиенти, които имат определено оплакване, заболяване, цел и т.н. Знаете, като биолог и професионалист (това е моето основно и единствено занимание) в сферите на храненето и фитнес тренировките, аз владея важни моменти, когато става дума за здраве, уелнес и фитнес цели. В тази връзка, това, което правя тук, в България и онлайн, като комплект от продукти и услуги, както и като всеобхватност, е ново и различно. Но … работещо! Затова тази моя дейност се копира, имитира и взаимства от други – дали да ги нарека конкуренти или просто хора, които виждат успешността на моя бизнес, не това е темата, с която искам да ви занимавам точно сега.

Идеята на моята работа, която създадох през 2006 година е да помагам на хора в нужда. Често в началото това бяха ниското самочувствие, наднорменото тегло. Днес, темите с които се занимавам са: проблемното тегло (изобщо), лошата физика и визия, онкологичните заболявания, диабета, костните проблеми и заболявания, безплодието или казано иначе, аз се занимавам с над 110 проблемни състояния.

По пътя на развитие на моя собствен продукт, аз търся и партньори. Например, такива, които да ми осигурят надеждно и качествено ДНК изследване (ДНК тестове за хранене, вид спорт, здраве), лаборатории, които да провеждат адекватни медицински изследвания (изследване на рутинните кръв, урина, чернодробни показатели, туморни маркери и т.н.), компании, които създават лайфстайл продукти или предлагат подобни услуги (масажи, детоксикиращи процедури и т.н.). И ги намирам – можете да ги следите в секцията ми „Партньори“.

Идеята е, един ден да предлагам на 100% всеобхватно в пълния смисъл на думата обслужване: определяне на моментното уелнес и физиологично състояние на клиента ми, да се премине през изготвянето и спазването на хранителна и тренировъчна програма, съпорт след това с добавки и храни и достигане на крайната ни цел. След което – изготвяне на един хубав, подробен финален консулт, с който моят клиент, вече здрав, да знае как да се храни за цял живот (разбирайте индивидуално обучение), как да си планира добавките за здраве, как да спортува и т.н. Всичко това започва от някъде обаче. 10 години работя в тази посока – намирам хора, след тях намирам по-добри, с трети се откривам чрез самите ми клиенти – затова тази моя работа ме прави щастлив и изпълнен със ищах за още и повече. Аз помагам на хората! Не ги лекувам, просто им обещавам по-здравословен начин на живот.

Сега си представете, че ще посетите физически магазин за хранителни добавки, защото имате някаква потребност. Намирате се по Витошка и Пиротска (София) или сте в центъра на Пловдив – все места, а и не само там, където магазините за добавки ви предлагат „изкушаващи“ отстъпки, примерно. И от тук дойде идеяата ми, за която ви говоря … вижте: вие какво купувате? Отстъпката или ползата от продукта? Консултантът, който ви запознава с цената, промоцията и т.н., какво всъщност е учил? Как е придобил своите знания?

Взех трудно решение, да не превръщам и за в бъдеще моя магазин (а и онлайн магазина ми) в комерсиален! Ще продължавам индивидуално да обслужвам стъпка по стъпка всеки клиент, който има нужда от моите знания, след това от т.нар. „Най-добра цена!“. Всъщност, всички магазини разполагат с една официална цена, определен търговски дял и трябва да продават, нали така? Това е техният бизнес, но не и моя … за тяхно съжаление, защото това което ще предлагам, гарантирам, че няма да има конкурент, който да подобри качеството на моето обслужване. Гарантирам!!! Моят бизнес е комплексното обслужване. В тази връзка, реших и създадох ето тази бланка, вижте я добре:

Чрез нея, абсолютно всеки мой клиент, ще получава бързи щрихи по темите хранене, фитнес и добавки. Ще получи ръчно изписани моето виждане за калориите, видовете храни, които трябва да ползва, според свтоята собствена цел или според конкретно заболяване! Последната дума е доста „тежка“ – заболяване … пак я прочетете … заболяване. Това бе разковничето за мен! Колко аптеки или дрогерии познавате, в които да получите индивидуално и БЕЗПЛАТНО обслужване по вашия казус, проблем? Колко специалиста ще се занимават с трудното разбиране на вашия проблем, от към емоционална гледна точка?

Именно аз, твърдо реших, всичко това да го правя за вас. Както и … вижте още веднъж моя магазин от вътре – специално имам място, за гости на града и изобщо за клиентите ми, които посрещам, обгрижвам с внимание, време, знания, търсене на допълнително информация ако се пожелае и т.н.. Аз просто разбрах, за себе си, че това е работата в този й вид, която искам да осъществявам и така да развивам, че да оставя след себе си трайна следа (разбирайте добри и отлични впечатления, сред хората в нужда).

Бланката, която създадох, ще се попълва с оглед на краткосрочните цели. Преди всяка покупка на продукти от вас, моите клиенти, аз ще напасвам вашето хранене за идните 30 дена. Ще „пипна“ фитнес програмата ви, ще ви споделя кой продукт е базов и кой втори такъв ще отключи истинското действие на потърсената от вас цел. Т.е. и симбиозата между отделни съставки на добавките е тайната на вашия успех. Не само храненето … или спорта.

Първите потребители на предпремиерната услуга онлайн и физически, се радват на онова обслужване, което генерира точно 0% недоволни клиенти. Защо ли? Защото самата бланка, показва кой път ще трябва да се извърви. С тази бланка, с всеки клиент ще ставам още по-близък, ще разбирам и знам за неговите проблеми, прогрес и усетени ползи, в движение, заради което и създадох всичко до тук. И именно защото тези хора са по-малко, аз се отдавам на тях. Вие от кои сте? Ще ме последвате ли?

Посвещавам цялата си 10-годишна работа и неуморен труд на всеки клиент, който поне веднъж ми е казал „Не, не съм доволен от услугата ти Белчо!

За онлайн клиенти ми – пускайте към всяка поръчка на продукти, заявка и за изготвяне на насоките ми чрез този директен линк към услугата тук.

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив