Гладуване с отслабване – разбиване на мита

06/11/2013 / - уелнес и FAQ
Гладуване с отслабване – разбиване на мита

Някой сериозно ви е излъгал или него са излъгали, обучавайки го във висшето учебно заведение, в което е учил. Само за да завърша темата – аз познавам доктори, които не знаят какво е диафрагма … но както казах, приключвам темата “специалисти”.

Гладуването е неправилно и не води до отслабване! Липсата на протеин, мазнина и комплексен въглехидрат (в частност и прост) в една диета за отслабване е огромен пропуск. Можете да изтеглите още сега моята последната БЕЗПЛАТНО електронна книга “Фитнес и Хранене” и да видите в нея всички научни аргументи!

За на направите вашето отслабване успешно, направете следните стъпки:

  • по книгата изчислете Вашите нужни калории
  • по книгата, тези калории подложете в -30% дефицит
  • по книгата, направете Вашето меню на хранене, а не на гладуване!

Само по този начин Вие ще отслабнете трайно! И ще станете самият Вие специалист по хранене. А ако желаете експертно меню на хранене – поръчайте индивидуална програма на хранене (диета) с одит на междинните резултати (или по skype или на живи лични срещи)! Нещо, което не се предлага от никой друг! Визирам качеството на продукта, имитаторите – тях винаги ще ги има …

Белчо Христов

П.С. Самите митове за това “Трябва ли да се гладува?” са разбити в секцията “Хранене” на моята безплатна за сваляне книга. Хареса ли ви?

Публикувано от
Биолог, диетолог, фитнес консултант и персонален треньор. Суплементарист и създател на идеята BelchoHristov.Com.

Архив