Афилиейт програма „Клубно членство“

Афилиейт програма „Клубно членство“

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАЗИ АФИЛИЕЙТ ПРОГРАМА?

Афилиейт програмата е насочена към всички клиенти на компанията, които ползват „Клубно членство“. Програмата дава уникална възможност, веднъж влязъл в системата клубен член, да не губи своят фокус и отдаденост, а дори напротив – да го разгръща!

Сега си представи, че точно ти си клубен член на сайта, по същият начин както и например Мишо (моят лоялен клиент от 2008 година насам). Ти вече ползваш хранителната си, кардио-фитнес програмата си и суплементарната програма. Автоматично това означава, че и ползваш всички отстъпки на магазина, нали така? Е, защо да не те стимулирам?!

Намери съмишленик, човек с нужда, разкажи му за „Клубно членство“! Покажи му как изглеждат твоите програми и какви индивидуални ще има и твоя приятел или познат, ЧОВЕКЪТ с нужда. Опиши му със твои думи ползите на „Клубно членство“, покани го да стане част от семейството и ще ти подаря абонамент, равняващ се на неговия избор. Или твоето настояване? Затова се постарай неговият избор да е максимално правилен, всеобхватен и според нуждите му.

Открий и помогни на приятел в нужда!

Разрови своята контакт листа, твоите Facebook приятели например … Instagram последователи … открий съмишленик, ЧОВЕКЪТ с нужда и му разкажи за „Клубно членство“! Покажи му как изглеждат твоите програми и какви индивидуални ще има и той, ЧОВЕКЪТ с нужда. Опиши му със твои думи ползите на „Клубно членство“, покани го да стане част от семейството и ще ти подаря абонамент, равняващ се на неговия избор. Затова се постарай неговият избор да е максимално правилен, всеобхватен и според нуждите му.

Да – защото можете да се спрете над абонамент без одит или със одит. Можете да изберете между това да има одит и обратна връзка и да ползва всички останали преференции на „Клубно членство“. Обсъди с мен този свой контакт и нека заедно да помагаме на повече хора в нужда!

Станете по този начин част от моят екип, за да сме най-полезни на обществото!

С твои собствени думи и енергия, ти ще презентираш идеята „Клубно членство“, ще предлагаш на всички твои познати, твои клиенти дори услугата, продуктите, с които работя. Ще ти хареса ли, в знак на благодарност, да ти подарявам аз на теб „Клубно членство“, всеки път?

Казах ли всеки път?

КАК ДА ЗАПОЧНЕТЕ И ЗАДЕЙСТВАТЕ ПРОГРАМАТА?

Още сега! Вижте на кого можете да помогнете със собствената си презентация. Дали това е ЧОВЕКЪТ (хората) в нужда? Обадете им се, обяснете им за всички ползи от „Клубно членство“. И ми пишете. Нужни са само 3-ма! След като сайта получи генерирана поръчка за всеки един от 3-те абонамента „Клубно членство“, веднага след потвърждение, ти ще получиш своят БЕЗПЛАТЕН абонамент. С индивидуални програми. Благодаря ти за вниманието!

    Публикувано от
    Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

    Оставете коментар или задайте въпрос тук:

    Архив