ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

ТРАНСФОРМИРАЙ СВОЕТО ТЯЛО ЗА ПОСТОЯННО

3 ИНДИВИДУАЛНО ИЗГОТВЕНИ ПРОГРАМИ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ

хранителен режим

тренировъчна стратегия

суплементарна програма

КАКВО ВКЛЮЧВА ИНДИВИДУАЛНИЯТ ПЛАН?

Клубен профил

В него ще откриеш информация за индивидуалните програми, твоето развитие и уелнес състояние.

Гъвкав период на членството

Избери най-подходящия за теб период – 30, 90 или 180 дни, в които ще подобря твоята форма.

Одит на 7 или 30 дни

Регулярно ще надграждам трите програми след детайлни одити на резултатите ти до момента!

Достъп до коментари

Имаш въпроси? Ще обсъждаме всичко, което те вълнува, в онлайн платформата за целта.

Менторска подкрепа

За да постигнеш оптимални резултати, ще бъда до теб с практични съвети и насоки.

Опция за заплащане на вноски

Не отлагай своята трансформация! Започни още днес с 30-дневен план или инвестирай дългосрочно с 90 или 180-дневен пакет!

ЗА КОГО Е ИНДИВИДУАЛНИЯТ ПЛАН?

РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРОГРАМАТА

Кирил Богданов

Кирил избра да се довери на индивидуалната програма поради своето специфично здравословно състояние. Виждате сами, че с него освен овладяването на кръвната захара и оптимизиране на инсулина му през деня, постигнахме и мечтаната му форма!

Дейвид Стоянов

Дейвид използва 180-дневен Платинум пакет. След 4-та календарна седмица, когато проведохме и първия одит, се видя, че покриваме изпъкналата част на стернума, в резултат на визуалния ефект на “Птичите гърди“.

Росица Марчева

Целта на съвместната ни работата бе тя да влезе във форма след своята бременност! Благодарение на правилните насоки от моя страна и труда на Росица, успяхме да го постигнем резултати бързо и ефективно!

Петя Гатева

Спортът за Петя е начин на живот, а не задължение. Така като на шега изкарахме коремната ѝ преса за 23 дни!

ПЪРВИ СТЪПКИ СЛЕД ЗАКУПУВАНЕ НА ПЛАН

КЛУБЕН ПРОФИЛ

Първото нещо, което ще получиш от моя страна, е достъп до своя клубен профил. За целта използвам моята онлайн платформа, която служи за споделяне на информация и задаване на въпроси.

АНКЕТА

Време е да ми споделиш повече за себе си! Информацията от тази анкета ще послужи за разработване на трите програми, заложени във всеки индивидуален пакет.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДАННИ

Ако скоро си правил изследвания или ни предстои работа по специфичен казус - можеш да прикачиш всички лабораторни резултати и епикризи в анкетната карта. Не пропускай да ме информираш за твои алергии например и специфични нужди.

ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОГРАМИТЕ

Когато разполагам с нужните данни, ще започна с изготвянето на индивидуалните програми. Съвсем скоро ще можеш да разгледаш заложените кардио-фитнес програма, хранителен режим и суплементарна стратегия.

НАЧАЛО!

Всичко нужно, за да стартираш режима, можеш да откриеш в своя клубен профил! Можеш да ме потърсиш, ако имаш нужда от повече информация. След 7 или 30 дни ще проследя прогреса и ще надградя програмите. Е, какво чакаш? Да започваме твоята трансформация още сега!

ЕТО КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ТВОЯТ КЛУБЕН ПРОФИЛ:

ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ Ще откриеш подробна информация (енергийна стойност и полза) за продуктите, заложени в твоя хранителен режим.

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ Ще имаш достъп до упражненията в тренировъчна програма, както и цялата информацията през мобилен телефон, таблет или компютър.

ИНДИВИДУАЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ Ще имаш подробно разнесени медицински изследвания, лабораторни резултати и здравен статус в твоят профил.

ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ На всеки 7 или 30 дена ще нанасям твоят прогрес и ъпдейта на всички програми ще е индивидуално споделен с теб.

КОЙ СЪМ АЗ ?

КОЙ СЪМ АЗ ?

Казвам се Белчо Христов и съм биолог по образование. Консултант по клетъчно хранене и кардио-фитнес тренировки с над 15-годишна практика при работа с клиенти.

Собственик съм на физически магазин (шоу-рум), предлагащ над 200 уелнес формули за здраве (хранителни добавки) и функционални храни.

Автор съм на блог за хранене и тренировки и много рубрики за здраве и уелнес, както и водещ на подкаста “От нулата” в YouTube.

Персонален фитнес и уелнес треньор и диетолог съм, с опит при работата със специфични казуси и проблемни състояния.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ОПИТА МИ С ПРОФЕСИОНАЛНИ АТЛЕТИ:

Стела Енева

Помогнах на Стела с насоки в диетично направление за подготовка за неин важен етап от спортно-кариерното развитие.

Мехди Бурабия

Поех неговата цялостна подготовка за изходящ трансфер от ПФК ``Левски`` в посока ``Коняспор`` - Турция. Резултатите бяха налице!

Ивет Лалова

С Ивет работихме в посока влизане във форма след тежката травма, която тя преживя. Целта - да се състезава за ``Диамантена лига``, а след това за ``Олимпиада``.

ПФК “Черно море”

И. Иса, М. Минчев, В. Панайотов, Ст. Станчев, В. Попов, Ц. Панов, Д. Димов, И. Дюлгеров, И. Дичевски и други избраха да се доверят на иновативния и пилотен проект за клетъчно хранене на атлетите. В рамките на 6 месеца като консултант във футболния клуб на Черно море успяхме да постигнем невероятни резултати!

Калина Николаева

Шампионката за девойки за 2020 година Калина се довери на моето менторство и получи сериозен обем познания! От това как да се храни в тренировъчен ден или такъв без тренировки до насоки преди важни състезания. Довериха ми се още: С. Сираков, Г. Чайков, Л. Добролевски и много други деца-плувци от школата по плуване на Черно Море - Варна.

ПБК “Черно море”

Асен Великов, Станимир Маринов, Милян Пупович, Асен Пейчинов, Станислав Цонков и други проявиха желание за подготовка с диети на финала срещу Лукойл-Академик през 2016 за Купа България. В резултат на повишаване на физическата си издръжливост и сила, те успешно спечелиха финала!

Богдан Шумаров

реди време поех подготовката на младия и много перспективен състезател по Муай-тай от Варна! Фокусът на нашата работа включва: похвати на зареждане преди битки, предсъстезателна подготовка, суплементация и фитнес.

21345

души станаха част от индивидуалните програми за последните 17 години.

 

Бъди следващият!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

През годините съм се сблъсквал с различни казуси на клиенти – от състояния като синдром “Птичи гърди” и влизане във форма след бременност, до сколиоза, поднормено или наднормено тегло, проблемен холестерол и захарен диабет. За да извлека максимума от всеки казус, подхождам индивидуално към всеки клиент, прилагайки клетъчно хранене, подходящи анаеробни и кардио занимания, както и суплементация. Други специфични казуси, с които съм работил са: Паркинсон, възстановяване и увеличаване на имунния отговор след химио и лъчетерапия, ставно-опорните проблеми, казуси като лоши спермограми, заради влошен начин на живот, респективно изпразнен яйчников резерв и др.

Да! Можете да разботите с мен с периоди на всеки 30 дена или да инвестирате дългосрочно, закупувайте еднократно 90 или 180-дневени пакети. 

Плащането може да бъде извършено изцяло онлайн с банков превод. По корпоративната ми сметка на компанията. 

Всеки пакет Индивидуални програми  “Клубно членство” включва индивидуално изготвена за твоите нужди суплементарна програма, именно защото се изготвя концептуален профил. За да те улесня максимално и да откриеш всички продукти на едно място, ти предлагам -25% отстъпка на всички продукти Yamamato Nutrition. 

Афилиейт програмата (или партньорска програма) е маркетинг програма между мен и теб, базирана на точно дефинирани и измерими резултати. Как работи? 

 • Разкажи на твой приятел за индивидуалната програма
 • Мотивирай го да се присъедини към нашия клуб
 • Получи напълно безплатно един допълнителен месец към вече закупения от теб абонамент без значение избрания план от твоя приятел
 • Трупай абонаментни месеци без ограничение! Ползвай индивидуалната програма дори така, безплатно

Благодаря ти! Радвам се, че ще работим заедно за твоята трансформация, цели и нов начин на живот. Скоро ще се свържа с теб, за да разбереш как да получиш достъп до своя “Клубен профил”, в който ще се съдържат всички мои програми, направени за теб! В срок от 5 до 10 работни дена, всички програми и софтуерни решения, ще са готови, за което описвам стъпките в подробен е-мейл. Тестваме достъпа ти до базата данни, изчистваме неяснотите и действаме! 

Медицинските изследвания са препоръчителни с оглед на това, че дават основна представа за здравословното състояние – чернодробни показатели, глюкоза, кръвна картина и др. Информацията ще послужи за първоначално изготвяне на програмите, а впоследствие за анализ на промените в медицинските показатели и адаптиране на режима спрямо нуждите на организма. Затова препоръчвам пълният пакет Платинум “Клубно членство”. Позовавал съм се и работя с генетични тестове, тестове за непоносимост към храните и други медицински данни.

Имам отговорността да проверявам 3 пъти дневно всички твои запитвания. Буквално до няколко часа ще съм ти отговорил. Можеш да задаваш всички въпроси, свързани с твоето развитие, програми и/или неясноти. Ограничение в броя на въпросите няма! Понякога можеш да получиш отговор веднага, но друг път може да отнеме максимум до 2-3 часа, за да върна обратна връзка. Работното ми време по обратната връзка с теб е в дните понеделник, вторник, четвъртък и петък. В определени моменти обслужвам клиенти в магазина или провеждам лични тренировки с клиенти (всяка сряда), което означава, че не мога да разгледам запитването на момента. Препоръчително е да използваш своя “Клубен профил”, за да оставяш коментари/въпроси, а не Facebook или Instagram, Viber и т.н.

 

Мой приоритет е да разнеса данните и снимките (ако ползваш Платинум пакета и медицинските изследвания и други) в твоя профил. Така ще придобия представа докъде си стигнал. Ще си уговорим наша виртуална видео среща, ще ти споделя гласно своята визия за ъпдейт и се залавям за работа. Целият процес отнема между 3 до 5 работни дни – време, през което ти реално си продължаваш по настоящите насоки тоест ние не губим нищо, дори напротив. Продължаваш със своята трансформация като работим за резултати заедно максимално адекватно, следвайки индивидуалните насоки..

Всеки клиент търси резултати. Целият процес обаче е времева инвестиция. И заради спецификата на услугата – тоест това, че резултатите идват с твои конкретни действия и приложения на стратегиите разработени индивидуално за твоя случай, сума за неизползван 90-дневен или едногодишен 180-дневен пакет не се възстановява. Дори и ако си одобрен за лизинг вноски. Досега нямам недоволен от спазването на насоките ми клиент. Имам обаче обстоятелства, които възпрепятстават клиентите ми да спазват насоките ми. В такива случаи, за съжаление, не мога да предвидя всички възможни варианти и затова те информирам, че такъв допълнителен жест не мога да направя. Но … обстоятелсвата минават и остават в миналото и нашата работа продължава. Дори ако е изтекъл абонаментът, продължаваме с нов. 

Не ангажирам никого с моето обслужване. Но когато не знаеш как да поддържаш постигната форма и резултати, “Клубно членство” ще отговаря на тези въпроси и за в бъдеще. Освен ако не искаш да станеш част от “Клубна Академия” и с това действие не преминеш на следващо – по-високо ниво. Подсказвам ти нещо наистина интересно, виж тук за повече инфо. Много клубни членове станаха част от “Клубна Академия”. И ти си добре дошъл в нея!

Клубен профил, разнасяне на индивидуални показатели и данни от анкетната карта се разглеждат, обмислят и нанасят в срок. Стиковането между отделните приложения на всеки клубен профил, самите програми и теста, преди да бъде предаден клубния профил за ползване е процес, който отнема от 5 до максимум 10 работни дена време.

ИЗБЕРИ СВОЯ ПЛАН СЕГА!

30 ДНИ
.plans-30
90 ДНИ
.plans-180
180 ДНИ
.plans-360
BASIC
за тези, които искат да влязат във форма
Premium
за здрави хора, които търсят нова визия и по-високо самочувствие
Platinum
за хора с оплаквания, които търсят здраве и трайни резултати

Business

за работодатели, които мислят за здравето на своите служители

изготвяне на личен профил в системата

до 10 човека
-10%
11-50 човека
-30%
51+ човека
-50%

индивидуална хранителна стратегия

индивидуална тренировъчна стратегия

индивидуална суплементарна стратегия

индивидуален избор на продукти Yamamoto Nutrition

възможност за участие в „Клубна Академия“ с намаления!

възможност за участие в „Афилиейт програма BelchoHristov.Com“

одит и промени по програмите

на 30 дни

на 30 дни

на 7 дни

личен видео анализ на междинните ти резултати

1 бр/месец

4 бр/месец

онлайн кореспонденция без ограничения

съдействие при неясноти и конкретни казуси

достъп до затворена Facebook група с други членове

анализ (разглеждат се видеа/клипове) за изпълнение на упражненията

анализ и нанасяне на медицински изследвания

разчитане на генетични тeстове или други епикризи с приложение в програмите

125 ЛВ
ЗА 30 ДНИ
400 ЛВ
1 200 ЛВ
ДО -30%
ЗА ПЪРВИЯ МЕСЕЦ
300 ЛВ
-20% ОТСТЪПКА
1 100 ЛВ
3 400 ЛВ
ДО -30%
НА МЕСЕЦ
500 ЛВ
НАД -30% ОТСТЪПКА
2 100 ЛВ
6 400 ЛВ
ДО -30%
НА МЕСЕЦ
BASIC
за тези, които искат да влязат във форма
 • изготвяне на личен профил в системата
 • индивидуална хранителна стратегия
 • индивидуална тренировъчна стратегия
 • индивидуална суплементарна стратегия
 • -25% отстъпка при пазаруване в клубен магазин
 • -20% отстъпка за участие в “Клубна Академия”
 • възможност за участие в афилиейт програма
 • одит и промени по програмите – на 30 дни
 • видео анализ на междинните резултати
 • онлайн кореспонденция без ограничения
 • съдействие при неясноти и конкретни казуси
 • достъп до затворена Facebook група с други членове
 • анализ за изпълнение на упражненията
 • анализ и нанасяне на медицински изследвания
 • разчитане на генетични тeстове или други епикризи с приложение в програмите
125 ЛВ
* ЦЕНА С ДДС
300 ЛВ
-20% ОТСТЪПКА
500 ЛВ
НАД -30% ОТСТЪПКА
PREMIUM
за тези, които търсят дълготрайни резултати и възможност за контакт
 • изготвяне на личен профил в системата
 • индивидуална хранителна стратегия
 • индивидуална тренировъчна стратегия
 • индивидуална суплементарна стратегия
 • -25% отстъпка при пазаруване в “Клубен магазин”
 • -20% отстъпка за участие в “Клубна Академия”
 • възможност за участие в афилиейт програма
 • одит и промени по програмите – на 30 дни
 • видео анализ на междинните резултати – 1 бр/месец
 • онлайн кореспонденция без ограничения
 • съдействие при неясноти и конкретни казуси
 • достъп до затворена Facebook група с други членове
 • анализ на изпълнение на упражненията
 • анализ и нанасяне на медицински изследвания
 • разчитане на генетични тeстове или други епикризи с приложение в програмите
400 ЛВ
1 100 ЛВ
2 100 ЛВ
PLATINUM
за тези, които искат максимална полза и пълна трансформация
 • изготвяне на личен профил в системата
 • индивидуална хранителна стратегия
 • индивидуална тренировъчна стратегия
 • индивидуална суплементарна стратегия
 • -25% отстъпка при пазаруване в “Клубен магазин”
 • -20% отстъпка за участие в “Клубна Академия”
 • възможност за участие в афилиейт програма
 • одит и промени по програмите – на 7 дни
 • видео анализ на междинните резултати – 4 бр/месец
 • онлайн кореспонденция без ограничения
 • съдействие при неясноти и конкретни казуси
 • достъп до затворена Facebook група с други членове
 • анализ на изпълнение на упражненията
 • анализ и нанасяне на медицински изследвания
 • разчитане на генетични тeстове или други епикризи с приложение в програмите
1 200 ЛВ
3 400 ЛВ
6 400 ЛВ
BUSINESS
за работодатели, които мислят за здравето на своите служители
 • до 10 човека – 10%
 • 11-50 човека – 30%
 • 51+ човека – 50%
ДО -50%
НА МЕСЕЦ

Адрес за фактуриране

Допълнителна информация

Вашата поръчка

Продукт
Количество
Тотал
Междинна сума0.00 лв.
Сума за заплащане0.00 лв.
 • Sorry, it seems that there are no available payment methods. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

Вашата персонална база данни ще бъде съхранявана коректно и отговорно, съгласно декларираната тук политика на поверителност и правата ви по GDPR и Личните данни.

Премиум

ПРЕМИУМ "КЛУБНО ЧЛЕНСТВО" ЗА 30 ДЕНА
АКЦИЯ: КУПИ СЕГА ЗА 100 ЛВ, А ВСЕКИ СЛЕДВАЩ МЕСЕЦ ЗА 50 ЛВ!
Изготвяне на личен профил
Изготвяне на хранителна стратегия
Изготвяне на тренировъчна стратегия
Изготвяне на суплементарна стратегия
НОВО: изготвяне на антропо-биометрична и лабораторна таблица
Достъп до по-ниски цени (-%)
Достъп до коментари
Oдит на всеки 30 дена
Достъп до кореспонденция в профила
Календарен месец: 50 лв
ПРЕМИУМ "КЛУБНО ЧЛЕНСТВО" ЗА 180 ДЕНА
НАМАЛЕНИЕ: КУПИ СЕГА ОТ 600 ЗА 240 ЛВ!
Изготвяне на личен профил
Изготвяне на хранителна стратегия
Изготвяне на тренировъчна стратегия
Изготвяне на суплементарна стратегия
НОВО: изготвяне на антропо-биометрична и лабораторна таблица
Достъп до по-ниски цени (-%)
Достъп до коментари
Oдит на всеки 30 дена
Достъп до кореспонденция в профила
Календарен месец: 40 лв
ПРЕМИУМ "КЛУБНО ЧЛЕНСТВО" ЗА 360 ДЕНА
НАМАЛЕНИЕ: КУПИ СЕГА ОТ 1200 ЗА 360 ЛВ!
Изготвяне на личен профил
Изготвяне на хранителна стратегия
Изготвяне на тренировъчна стратегия
Изготвяне на суплементарна стратегия
НОВО: изготвяне на антропо-биометрична и лабораторна таблица
Достъп до по-ниски цени (-%)
Достъп до коментари
Oдит на всеки 30 дена
Достъп до кореспонденция
Календарен месец: 30 лв

Платинум

ПЛАТИНУМ "КЛУБНО ЧЛЕНСТВО" ЗА 30 ДЕНА
АКЦИЯ: КУПИ СЕГА ЗА 240 ЛВ, А ВСЕКИ СЛЕДВАЩ МЕСЕЦ ЗА 120 ЛВ!
Изготвяне на личен профил
Изготвяне на хранителна стратегия
Изготвяне на тренировъчна стратегия
Изготвяне на суплементарна стратегия
НОВО: изготвяне на антропо-биометрична и лабораторна таблица
Достъп до по-ниски цени (-%)
Достъп до коментари
НОВО: одит на всеки 7 дена
Достъп до кореспонденция в профила
НОВО И ПОДАРЪК: провеждане на онлайн (Viber)/офлайн (във зала) тренировка по фитнес програмите в профила
Календарен месец: 120 лв
ПЛАТИНУМ "КЛУБНО ЧЛЕНСТВО" ЗА 180 ДЕНА
НАМАЛЕНИЕ: КУПИ СЕГА ОТ 1440 ЗА 600 ЛВ!
Изготвяне на личен профил
Изготвяне на хранителна стратегия
Изготвяне на тренировъчна стратегия
Изготвяне на суплементарна стратегия
НОВО: изготвяне на антропо-биометрична и лабораторна таблица
Достъп до по-ниски цени (-%)
Достъп до коментари
НОВО: одит на всеки 7 дена
Достъп до кореспонденция в профила
НОВО И ПОДАРЪК: провеждане на онлайн (Viber)/офлайн (във зала) тренировка по фитнес програмите в профила
Календарен месец: 100 лв
ПЛАТИНУМ "КЛУБНО ЧЛЕНСТВО" ЗА 360 ДЕНА
НАМАЛЕНИЕ: КУПИ СЕГА ОТ 2880 ЗА 960 ЛВ!
Изготвяне на личен профил
Изготвяне на хранителна стратегия
Изготвяне на тренировъчна стратегия
Изготвяне на суплементарна стратегия
НОВО: изготвяне на антропо-биометрична и лабораторна таблица
Достъп до по-ниски цени (-%)
Достъп до коментари
НОВО: одит на всеки 7 дена
Достъп до кореспонденция
НОВО И ПОДАРЪК: провеждане на онлайн (Viber)/офлайн (във зала) тренировка по фитнес програмите в профила
Календарен месец: 80 лв

Basic