Мария Динева

Отзиви / 13/08/2020

Благодаря ти, че не ми даваш напудрени и гръмки обещания за светкавични резултати, а ми предоставяш истината такава, каквато е. Благодаря, че ме учиш да вървя спокойна и уверена в програмата, стъпка по стъпка, знаейки, че имам пълната ти подкрепа! Досега никой треньор не е работил така с мен, с такова внимание, напътствия,такт, морален съпорт и адекватни съвети!

Всички треньори досега ме третираха като поредния клиент, а в работата си с теб се чувствам като част от отбора! Вчера за пореден път се убедих, че „Клубно членство“ и работата ми с теб са едни от най-добрите решения, които съм взимала в живота си. А само, ако знаеш колко дълго събирах смелост, за да дойда до магазина ти за консултация…

Чувствах се сякаш отивам на изпит, който няма да издържа. Но за моя изненада, още с влизането в магазина притеснението изчезна, и се почувствах сякаш си бях у дома! Благодаря ти, че променяш не само тялото ми, но и начина ми на мислене, навиците и културата ми на хранене, но най-вече благодаря, че променяш волята ми!

Благодаря ти, че си преди всичко човек!

Поздрави,

Мария