Клиенти

Портфолио | Реални резултати | Трайни решения

Как работя?

Работя с клиенти под егидата на ``Клубно членство``, онлайн и офлайн с тях. Моите партньори от FitnessLine предоставят чудесна обстановка за осъществяване на моята дейност и заедно с моя опит, софтуерен продукт и желание за резултати, те са факт.

Ето с кого работех през годините: частни клиенти, обикновени хора, корпоративни клиенти, атлети, спортисти и хора със заболявания и оплаквания.

СТЕФАН СТЕФАНОВ - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени бяха 6 одита и 6 пъти надграждане на неговите хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния му профил. Резултатите:

СИМЕОН ДИМИТРОВ - ДЕТЕ (УЧЕНИК)

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени бяха до тук 3 одита и 3 пъти надграждане на неговите хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния му профил. Резултатите:

ЕКАТЕРИНА ШИКИРОВА - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Тя ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени са до тук 2 одита и 2 пъти надграждане на нейните хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния й профил. Резултатите:

МАРТИН ДИМИТРОВ - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Той ползва 30-дневни ``Премиум`` пакети ``Клубно членство``, на база на които надграждам всички свои насоки (негови индивидуални програми). Марти се впусна в едно Коледно предизвикателство, промяна за 3 седмици тук в сайта и ... Резултатите:

ДАНИЕЛ ДИМОВ - ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛИСТ

Той ползва 360-дневен ``Платинум`` пакет ``Клубно членство``. Не се наложи никакъв одит, тъй като резултатите бяха видими, очаквани и логични. Защо: атлетите като Дани трябва просто да ядат повече, за да са енергични и взривни на зеления килим!

ДЕЙВИД СТОЯНОВ - СИНДРОМ ПТИЧИ ГЪРДИ

Той ползва 360-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществен беше точно първия одит, след 4-та календарна седмица и се видя, че покриваме изпъкналата част на стернума, в резултат на визуалния ефект на ``Птичите гърди``. Ето резултатите:

Е. М. - СКОЛИОЗА И ПОДНОРМЕНО ТЕГЛО

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. 6 пъти надграждах тренировъчната програма от занимания в домашни условия до тренировки във фитнес зала. Изправянето на стойката му плюс чиста мускулна маса преобразиха Е. М. за по-малко от 180 дена ... ето резултатите:

ПРЕДИ И ТИ ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО ``КЛУБНО ЧЛЕНСТВО``

ИЗГЛЕДАЙ ФИЛМА:

``Клубно членство`` и професионалният спорт

Индивидуално и на клубно ниво съм работил със ето тези мои клиенти. За мен бе и чест и удоволствие да работя със всички тях:

ИВЕТ ЛАЛОВА

Работих в посока влизане във форма след тежката травма, която тя имаше, за да се състезава за ``Диамантена лига``, а след това за ``Олимпиада``.

МЕХДИ БУРАБИЯ

Поех неговата подготовка за изходящ трансфер от ПФК ``Левски`` в посока ``Коняспор`` - Турция и резултатите бяха налице!

СТЕЛА ЕНЕВА

Помогнах й със насоки в диетично направление за подготовка за неин важен етап от спортно-кариерното развитие.

КАЛИНА НИКОЛАЕВА

Шампиноката за девойки за 2020 година Калина се довери на моето менторство и получи сериозен обем познания, от работата ни в посока как да се храни в тренировъчен ден, в ден без тренировки и преди важни състезания. Довериха ми се още: С. Сираков, Г. Чайков, Л. Добролевски и много други деца плувци от школата на Черно Море - Варна по плуване.

ПБК ``ЧЕРНО МОРЕ``

Асен Великов, Станимир Маринов, Милян Пупович, Асен Пейчинов, Станислав Цонков и др. проявиха желание за подготовка с диети и на финала срещу Лукайл-Академик през 2016-та за Купа България, те успешно спечелиха, в резултат на повече физическа издръжливост и сила.

ПФК ``ЧЕРНО МОРЕ``

Иновативния и пилотен проект от проявилите за клетъчно хранене желание атлети и старши треньор Илиан Илиев, футболисти на Черно море, даде невероятни резултати за 6-месечния ми престой в клуба като консултант! И. Иса, М. Минчев, В. Панайотов, Ст. Станчев, В. Попов, Ц. Панов, Д. Димов, И. Дюлгеров, И. Дичевски и др. бяха плътно до мен и аз зад тях!

БОГДАН ШУМАРОВ

Много млад и много перспективен състезател по Муай-тай от Варна, чиято подготовка за вътрешни и международни състезания поех преди време. Похвати на зареждане преди битки, предсъстезателна подготовка, суплементация и фитнес.

``Клубно членство`` и другите треньори (партньорите и приятелите)

``Клубно членство`` се препоръчва от треньори в различни дисциплини и спортове. Споделям с вас повярвалите в силата на биологията и клетъчното хранене при спортиста.

ИЛИАН ИЛИЕВ

Доказан треньор, който признава и уважава силата на храненето при футболистите. В краткия си, но ползотворен период от съвместна ни работа със него в Черно Море коментирахме и ще коментираме за в бъдеще тези теми. Суплементирането и интеграцията на кардио и фитнес програмите при футболистите!

НИКОЛА БЕЛЕВ - МИЧМАНА

Треньор по кану-каяк, който отделя цялото си сърце и душа в полза на децата и любителите гребци. Помага повече деца да се научат да се хранят редовно, правилно и за спортно дъ;голетие.