Клиенти и тяхната трансформация

Портфолио | Реални резултати | Трайни решения

ОТСЛАБВАНЕ И ТРАНСОФМРАЦИЯ

С Албена работим вече 90 дена, само ... и виждате сами нейната промяна. Ще спра до тук, защото прогресът е показва всъчщност всичко:

ТРАНСФОРМАЦИЯ = ИНВЕСТИЦИЯ В ЗДРАВЕ

Отслабването и оформянето на тяло е рекомпозиция на телесния състав. Това е винаги свързано с ускоряване обмяната на вещества, подобряване на хормоналния баланс и всички това рефлектира върху една по-добра визия и изличъване при човека. Затова аз съм щастлив, че променям съдбите на хората и подобрявам тяхното здравословно и уелнес състояние.

Тук, Велислава доказа, че за 6 месеца (тя ползва ``Платинум`` пакет ``Клубно членство`` старание и спазване на програми, няма невъзможни неща:

РЕКОМПОЗИЦИЯ ТЕЛЕСЕН СЪСТАВ

При индивидуалната ми работа с клиенти, които искат да отслабнат или покачат тегло, аз винаги се ръководя от снимките, а не от килограми. Не обръщам внимание на теглото, а на визитя. Сами ще се убедите защо - защото е важно човек да изглежда добре, никой няма да те пита колко тежиш, а по-скоро как го постигна? Нали?

Виктор, за по-малко от година, се преобрази. Той ползваше ``Премиум`` пакета ``Клубно членство`` ... и не съжали за нито един момент!

ЕЛИМИНИРАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ

Да, мисията е възможна. Благодаря на Радина, която сподели тази своя проманя. Защото с нея работех изцяло онлайн и без снимки, нямаше как да надграждам програмите. Съгласни сте, че ми трябваха снимки, за да виждам напредъка.

За 6 месеца (тя ползва ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``) мисля, че показваме солидно количество резултати, съгласни?

ОТСЛАБВАНЕ

Александра доказа, че с правилно хранене, осъзнато такова (разбира се, диета в дефицит от калории и фитнес), трансформацията е напълно постижима!

Видимо вталяване, оформяне и придобиване на самочувствие, от което всяка жена има нужда, нали така?

СТЕФАН СТЕФАНОВ - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени бяха 6 одита и 6 пъти надграждане на неговите хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния му профил. Резултатите:

СИМЕОН ДИМИТРОВ - ДЕТЕ (УЧЕНИК)

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени бяха до тук 3 одита и 3 пъти надграждане на неговите хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния му профил. Резултатите:

ЕКАТЕРИНА ШИКИРОВА - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Тя ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени са до тук 2 одита и 2 пъти надграждане на нейните хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния й профил. Резултатите:

МАРТИН ДИМИТРОВ - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Той ползва 30-дневни ``Премиум`` пакети ``Клубно членство``, на база на които надграждам всички свои насоки (негови индивидуални програми). Марти се впусна в едно Коледно предизвикателство, промяна за 3 седмици тук в сайта и ... Резултатите:

ДАНИЕЛ ДИМОВ - ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛИСТ

Той ползва 360-дневен ``Платинум`` пакет ``Клубно членство``. Не се наложи никакъв одит, тъй като резултатите бяха видими, очаквани и логични. Защо: атлетите като Дани трябва просто да ядат повече, за да са енергични и взривни на зеления килим!

ДЕЙВИД СТОЯНОВ - СИНДРОМ ПТИЧИ ГЪРДИ

Той ползва 360-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществен беше точно първия одит, след 4-та календарна седмица и се видя, че покриваме изпъкналата част на стернума, в резултат на визуалния ефект на ``Птичите гърди``. Ето резултатите:

Е. М. - СКОЛИОЗА И ПОДНОРМЕНО ТЕГЛО

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. 6 пъти надграждах тренировъчната програма от занимания в домашни условия до тренировки във фитнес зала. Изправянето на стойката му плюс чиста мускулна маса преобразиха Е. М. за по-малко от 180 дена ... ето резултатите:

``Клубно членство`` и професионалният спорт

Индивидуално и на клубно ниво съм работил със ето тези мои клиенти. За мен бе и чест и удоволствие да работя със всички тях:

ИВЕТ ЛАЛОВА

Работих в посока влизане във форма след тежката травма, която тя имаше, за да се състезава за ``Диамантена лига``, а след това за ``Олимпиада``.

МЕХДИ БУРАБИЯ

Поех неговата подготовка за изходящ трансфер от ПФК ``Левски`` в посока ``Коняспор`` - Турция и резултатите бяха налице!

СТЕЛА ЕНЕВА

Помогнах й със насоки в диетично направление за подготовка за неин важен етап от спортно-кариерното развитие.

КАЛИНА НИКОЛАЕВА

Шампиноката за девойки за 2020 година Калина се довери на моето менторство и получи сериозен обем познания, от работата ни в посока как да се храни в тренировъчен ден, в ден без тренировки и преди важни състезания. Довериха ми се още: С. Сираков, Г. Чайков, Л. Добролевски и много други деца плувци от школата на Черно Море - Варна по плуване.

ПБК ``ЧЕРНО МОРЕ``

Асен Великов, Станимир Маринов, Милян Пупович, Асен Пейчинов, Станислав Цонков и др. проявиха желание за подготовка с диети и на финала срещу Лукайл-Академик през 2016-та за Купа България, те успешно спечелиха, в резултат на повече физическа издръжливост и сила.

ПФК ``ЧЕРНО МОРЕ``

Иновативния и пилотен проект от проявилите за клетъчно хранене желание атлети и старши треньор Илиан Илиев, футболисти на Черно море, даде невероятни резултати за 6-месечния ми престой в клуба като консултант! И. Иса, М. Минчев, В. Панайотов, Ст. Станчев, В. Попов, Ц. Панов, Д. Димов, И. Дюлгеров, И. Дичевски и др. бяха плътно до мен и аз зад тях!

БОГДАН ШУМАРОВ

Много млад и много перспективен състезател по Муай-тай от Варна, чиято подготовка за вътрешни и международни състезания поех преди време. Похвати на зареждане преди битки, предсъстезателна подготовка, суплементация и фитнес.

``Клубно членство`` и другите треньори (партньорите и приятелите)

``Клубно членство`` се препоръчва от треньори в различни дисциплини и спортове. Споделям с вас повярвалите в силата на биологията и клетъчното хранене при спортиста.