Моите клиенти и техните резултати

Портфолио | Реални резултати | Трайни решения

КЛИЕНТИТЕ ЗА МЕН

Запознайте се с отзивите на моите клиенти през годините. Вижте и по-долу реалните резултати, които постигнахме заедно, заради усърдната ни съвместна работа:

ТЕДИ КИРОВА

„Бях чувала за Белчо още преди години, гледайки сайта, статиите и всичко, което той създава, но започнах да работя с него по препоръка на приятел преди месеци и това беше едно от най-добрите решения в живота ми.“

СТАНИСЛАВА ДИМИТРОВА

„Зададох си въпроса дали искам да съм част от проблема или част от решението. Второто надделя и в лицето на Белчо открих професионалист, на когото се доверих.“

МИХАЕЛА ТРУХЧЕВА

„Но такива, които са специалисти по клетъчно хранене, биолози, атлети … всъщност намерих само един – Белчо Христов. Веднага му писах и съвсем скоро започнахме съвместната си работа.“

МАРИЯ ДИНЕВА

„Всички треньори досега ме третираха като поредния клиент, а в работата си с теб се чувствам като част от отбора! А само, ако знаеш колко дълго събирах смелост, за да дойда до магазина ти за консултация.“

ТЕХНИТЕ ОТЗИВИ

УЕЛНЕС КАЗУСИ И ОПЛАКВАНИЯ - ИЗПРАЗНЕН ЯЙЧНИКОВ РЕЗЕРВ

Ставаме свидетели на нещо опасно, за женското здраве - изпразнен яйчников резерв поради биотинчи причини: липса на добър лайфстайл, хранене и спорт. Ето и доказателство и за проблема и за решенията:

ИЗХОДНА ФОРМА

Лошо омазняваме, основно поради причината липса на движение и редовност в храненето. Това води до епизодични ``диети`` - кето, фастинг и в момента на пожелана бременност, излиза и причината за нейната невъзможност - липса на яйцеклетки!

ФИНАЛНА ФОРМА

Визуално трансформация трябваше да има, независимо уелнес казуса! Намалихме обема на адипоцитите, стимулирахме яйчниците с билкови екстракти и интегрирах клетъчно хранене в посока повече био-стероиден синтез и интегрирах много силови тренировки!

УЕЛНЕС КАЗУСИ И ОПЛАКВАНИЯ - АЗООСПЕРМИЯ, ИНСУЛИН И ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

Този човек, чиято конфиденциалност ще запазя, е пример за трансформация, която доказа лечеббия ефект на диетите и фитнеса! С две ръце потвърждавам, че клетъчното хранене и силовите тренировки, не само че помагат, но са и бъдещето за динамиката на живота, в който всички сме.

ИЗХОДНА ФОРМА

Оплакванията: азооспермия (при доказани биотични причини!), високо кръвно налягане, висок LDL холестерол, инсулин зависим диабет. Малко хора, биха първо поели такъв казус!

ФИНАЛНА ФОРМА

През 7 дена надграждах новите стратегии основно в храненето и след това в спортната част. В момента клиента ми е фитнес татко, със завидна визия. Единствено по темата инсулин, останахме с по-оптимални дози. Всичко останало е корегирано!!!

ТРАНСФОРАМЦИИ - НАДНОРМЕНО ТЕГЛО

Основата работа между мен и Пламен беше в това, той да разбере, че имаме пред себе си цял един процес. Разреждане на гликогена в мускулите и черния дроб и неговото поетапно зареждане. Анаербните тренировки месец, след месец надграждах, натисках, докато не дойде момента в който, той да започне да тренира като истински шампион!

ДИМИТЪР ПЕЕВ

Той показа разбиране към всички етапи, през които минахме. Стисна зъби и покза най-накрая заветните килограми наяве, и форма!

ИЗХОДНА ФОРМА

Формата, която посрещнах на Димитър беше не много добра. Очевидни бяха ненужните килограми.

ФИНАЛНА ФОРМА

Всеки месец променях идеяата си така, запазвайки обаче един основен коз - ротация на въглехидратите.

ТРАНСФОРАМЦИИ - ОМАЗНЯВАНЕ И ЛОША ВИЗИЯ

Не добре оформеното тяло е предпоставка за ниско самочувствие, а причината за него - подкожните и висцеларни мазнини, повод за евентуални физиологични смущения. С правилна стратегия на хранене, индивидуални калории и кардио-фитнес натоварвания, успяхме с Димитър Пеев да подобрим формата на тялото му, без увисване на кожата!

ДИМИТЪР ПЕЕВ

Той показа дух, макар в динамично за него ежедневие - работа, задачи и т.н. Но успя, подобри своята форма!

ИЗХОДНА ФОРМА

Лоша! Омазняване в зоната на кръст, паласките ... гърдите. Акцентът беше ясен.

ФИНАЛНА ФОРМА

През 30 дена надграждах нови идеи в тренировките и диетата му, за да запазя кожата и тя да се свие сама!

ЦЕЛУЛИТ ПО ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ЧАСТ НА БЕДРАТА

Видим целулит по задната и странична част на бедрата, който за по-малко от 10 седмици елиминирахме, плюс подобрихме визията и сепарацията на бедрата. Факт!

ПРОЛЕТ МИТЕВА

Тя показа дисциплина и разбиране към целия процес, за да се случат нещата за кратък период от време!

ИЗХОДНА ФОРМА

Изходната форма на Пролет не беше никак лоша, но веднага се видя къде са проблемите зони.

ФИНАЛНА ФОРМА

Индивидуалните програми ротирах именно така, съгласно и междинната й форма и нещата се получиха!

ЦЕЛУЛИТ В ЗОНАТА НА ДУПЕ

И тук нещата са разрешими!

ЛОША ВИЗИЯ И НАДНОРМЕНО ТЕГЛО

Трансформациите не само променят трайно визията на хората, но и подобряват самочувствието на всички!

ОТСЛАБВАНЕ И ТРАНСОФМРАЦИЯ

С Албена работим вече 90 дена, само ... и виждате сами нейната промяна. Ще спра до тук, защото прогресът показва всъщност всичко:

ТРАНСФОРМАЦИЯ = ИНВЕСТИЦИЯ В ЗДРАВЕ

Отслабването и оформянето на тяло е рекомпозиция на телесния състав. Това е винаги свързано с ускоряване обмяната на вещества, подобряване на хормоналния баланс и всички това рефлектира върху една по-добра визия и изличъване при човека. Затова аз съм щастлив, че променям съдбите на хората и подобрявам тяхното здравословно и уелнес състояние.

Тук, Велислава доказа, че за 6 месеца (тя ползва ``Платинум`` пакет ``Клубно членство`` старание и спазване на програми, няма невъзможни неща:

РЕКОМПОЗИЦИЯ ТЕЛЕСЕН СЪСТАВ

При индивидуалната ми работа с клиенти, които искат да отслабнат или покачат тегло, аз винаги се ръководя от снимките, а не от килограми. Не обръщам внимание на теглото, а на визитя. Сами ще се убедите защо - защото е важно човек да изглежда добре, никой няма да те пита колко тежиш, а по-скоро как го постигна? Нали?

Виктор, за по-малко от година, се преобрази. Той ползваше ``Премиум`` пакета ``Клубно членство`` ... и не съжали за нито един момент!

ОТСЛАБВАНЕ

Александра доказа, че с правилно хранене, осъзнато такова (разбира се, диета в дефицит от калории и фитнес), трансформацията е напълно постижима!

Видимо вталяване, оформяне и придобиване на самочувствие, от което всяка жена има нужда, нали така?

СТЕФАН СТЕФАНОВ - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени бяха 6 одита и 6 пъти надграждане на неговите хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния му профил. Резултатите:

СИМЕОН ДИМИТРОВ - ДЕТЕ (УЧЕНИК)

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени бяха до тук 3 одита и 3 пъти надграждане на неговите хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния му профил. Резултатите:

ЕКАТЕРИНА ШИКИРОВА - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Тя ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществени са до тук 2 одита и 2 пъти надграждане на нейните хранителна, тренировъчна и суплементарна програми в клубния й профил. Резултатите:

МАРТИН ДИМИТРОВ - РАБОТЕЩ ЧОВЕК

Той ползва 30-дневни ``Премиум`` пакети ``Клубно членство``, на база на които надграждам всички свои насоки (негови индивидуални програми). Марти се впусна в едно Коледно предизвикателство, промяна за 3 седмици тук в сайта и ... Резултатите:

ДАНИЕЛ ДИМОВ - ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛИСТ

Той ползва 360-дневен ``Платинум`` пакет ``Клубно членство``. Не се наложи никакъв одит, тъй като резултатите бяха видими, очаквани и логични. Защо: атлетите като Дани трябва просто да ядат повече, за да са енергични и взривни на зеления килим!

ДЕЙВИД СТОЯНОВ - СИНДРОМ ПТИЧИ ГЪРДИ

Той ползва 360-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. Осъществен беше точно първия одит, след 4-та календарна седмица и се видя, че покриваме изпъкналата част на стернума, в резултат на визуалния ефект на ``Птичите гърди``. Ето резултатите:

Е. М. - СКОЛИОЗА И ПОДНОРМЕНО ТЕГЛО

Той ползва 180-дневен ``Премиум`` пакет ``Клубно членство``. 6 пъти надграждах тренировъчната програма от занимания в домашни условия до тренировки във фитнес зала. Изправянето на стойката му плюс чиста мускулна маса преобразиха Е. М. за по-малко от 180 дена ... ето резултатите:

``Клубно членство`` и професионалният спорт

Индивидуално и на клубно ниво съм работил със ето тези мои клиенти. За мен бе и чест и удоволствие да работя със всички тях:

ИВЕТ ЛАЛОВА

Работих в посока влизане във форма след тежката травма, която тя имаше, за да се състезава за ``Диамантена лига``, а след това за ``Олимпиада``.

МЕХДИ БУРАБИЯ

Поех неговата подготовка за изходящ трансфер от ПФК ``Левски`` в посока ``Коняспор`` - Турция и резултатите бяха налице!

СТЕЛА ЕНЕВА

Помогнах й със насоки в диетично направление за подготовка за неин важен етап от спортно-кариерното развитие.

КАЛИНА НИКОЛАЕВА

Шампиноката за девойки за 2020 година Калина се довери на моето менторство и получи сериозен обем познания, от работата ни в посока как да се храни в тренировъчен ден, в ден без тренировки и преди важни състезания. Довериха ми се още: С. Сираков, Г. Чайков, Л. Добролевски и много други деца плувци от школата на Черно Море - Варна по плуване.

ПБК ``ЧЕРНО МОРЕ``

Асен Великов, Станимир Маринов, Милян Пупович, Асен Пейчинов, Станислав Цонков и др. проявиха желание за подготовка с диети и на финала срещу Лукайл-Академик през 2016-та за Купа България, те успешно спечелиха, в резултат на повече физическа издръжливост и сила.

ПФК ``ЧЕРНО МОРЕ``

Иновативния и пилотен проект от проявилите за клетъчно хранене желание атлети и старши треньор Илиан Илиев, футболисти на Черно море, даде невероятни резултати за 6-месечния ми престой в клуба като консултант! И. Иса, М. Минчев, В. Панайотов, Ст. Станчев, В. Попов, Ц. Панов, Д. Димов, И. Дюлгеров, И. Дичевски и др. бяха плътно до мен и аз зад тях!

БОГДАН ШУМАРОВ

Много млад и много перспективен състезател по Муай-тай от Варна, чиято подготовка за вътрешни и международни състезания поех преди време. Похвати на зареждане преди битки, предсъстезателна подготовка, суплементация и фитнес.

``Клубно членство`` и другите треньори (партньорите и приятелите)

``Клубно членство`` се препоръчва от треньори в различни дисциплини и спортове. Споделям с вас повярвалите в силата на биологията и клетъчното хранене при спортиста.