Теодора Кирова

Отзиви / 12/10/2023

Бях чувала за Белчо още преди години, гледайки сайта, статиите и всичко, което той създава, но започнах да работя с него по препоръка на приятел преди месеци и това беше едно от най-добрите решения в живота ми. Спираше ме единствено дистанцията между нас имайки предвид, че сме в различни градове, но към днешна дата това няма никакво значение, дори е трябвало да се обърна към него по-рано.

След дълги години с различни треньори, тренировки и занимания, най-после намерих истински качествен треньор, диетолог, мотиватор и ментор в негово лице. Много дълго време никой не вникваше в това, което искам да получа като резултат за визията на тялото ми и здравето ми ,вследствие на което години наред преминавах през различни периоди с различни натоварващи и крайно неподходящи тренировки и лишения за мен с единствен краен резултат излишна умора, изтощение и анемични състояния от пренатоварване.

Белчо ме разбра от първия ни разговор какво искам за тялото ми, как искам да изглеждам, какво искам да постигна, включително разбра и моето изключително и запазено искане за слаби, ненабити крака, но оформен глутеус, което никой не успяваше да съобрази и разбира се ми даде точно разрешение как точно да го получа чрез изготвените от него индивидуални тренировъчни програми, хранителни режими и ежеседмични, а често и ежедневни насоки и резултатите не закъсняха. Като една суетна ,работеща жена със забързано ежедневие, Белчо беше човекът, който най-после ми помогна да изградя рутина, навици и визия, които искам и които продължавам да надграждам благодарение на него и индивидуалния му подход и внимание към мен.