Михаела Трухчева

Отзиви / 29/04/2021

Казвам се Михаела и почти през целия си съзнателен живот се занимавам със спорт. Като дете спортувах много и различни спортове, след което влязох в пубертета и позанемарих малко активния начин на живот. След качвване на някой друг килограм, на 16-17 години за пръв път влязох във фитнес залата и оттогава това стана начин на живот за мен.

Експериментирала съм много с различни диети, програми и др., като цяло винаги съм се стремяла основно към това да изглеждам добре като здравето оставаше на малко по-заден план. И така докато не дойде момента, в който след доста опити забременях за първи път.

Вълнението беше много голямо, но също така веднага ме обзе мисълта как да набавя всичко необходимо на бебето като в същото време продължавам с активния си начин на живот и спазвам хранителен режим, който да набавя всичко необходимо за мен и за детето.

Бях още в самото начало на бременността, когато започнах да търся информация за специалисти, които могат да ми помогнат през този период. И оказа се, те изобщо не са много. Инструктури и хора, предлагащи най-различни режими, намерих колкото искаш.

Споделеното от Михаела продължава:

Но такива, които са специалисти по клетъчно хранене, биолози, атлети … всъщност намерих само един – Белчо Христов. Веднага му писах и съвсем скоро започнахме съвместната си работа. Веднага ми направи впечатление приятелското му отношение.

Тъй като живеем в различни градове, контакта ни е основно по видео чат, но веднага се усеща колко всъщност той обича работата си, колко отдаден и как иска да помага на хората. Изключително доволна съм от подхода му, от личното отношение към клиента.

Честно казано, в емоционален момент като бременността, дори режимите и тренировките не са толкова важни, колкото спокойствието, че има човек, към който можеш да се обърнеш, ако нещо относно здравето ти те притеснява.

Благодарение на насоките на Белчо, към момента съм в доста добра физическа форма (особено предвид факта, че вече съм в седмия месец). Не съм спирала да спортувам,

Белчо постоянно балансира между неколкократните отваряния и затваряния на фитнес залите като актуализира тренировките ми. Движа се много, храня се добре и се чувствам чудесно.

Останаха най-тежките месеци, но съм спокойна, че имам на кой да разчитам. Без колебания се абонирах за услугите на Белчо за период от една година и отсега знам, че ще продължа да ги ползвам и след това.

ИСКАШ ЛИ И ТИ ДА СИ ДОВОЛЕН КЛУБЕН ЧЛЕН, С РЕЗУЛТАТИ?

ИСКАШ ЛИ И ТИ ДА СИ ДОВОЛЕН КЛУБЕН ЧЛЕН, С РЕЗУЛТАТИ?

ЗАЯВИ ОЩЕ СЕГА ТВОЯТ ИЗБОР И ДА ЗАПОЧВАМЕ!
ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ | КОРЕСПОНДЕНЦИЯ | ОДИТ И ПРОМЕНИ ПО РЕЖИМИТЕ