„Клубни тренировки“ – индивидуални фитнес тренировки

Персонални фитнес тренировки за град Варна с мен, Белчо Христов.

Какво представляват ``Клубни тренировки`` BelchoHristov.Com?

Индивидуалните си занимания с клиенти осъществявам под егидата на ``Клубно членство`` и ``Клубна Академия``. Както изцяло онлайн, така и офлайн, физически във спортен и фитнес център.

Ако използваш тази услуга, ТИ ще имаш индивидуално записан час, в който ще провеждам всяка сряда с ТЕБ персонални занимания по твоята кардио-фитнес програма. Или ще ТИ проведа индивидуално обучение за всички онези над 50 фитнес упражнения, които като биолог, диетолог и персонален фитнес треньор използвам, ако твоят избор е индивидуалното обучение.

С какви деца до тук съм се занимавал?

Масово, това са деца с проблемно тегло - поднормено и наднормено. Занимавам се с деца, които имат сколиоза, опорно-ставни оплаквания, ниско самочувствие и лоша визия.

С какви млади двойки съм се занимавал?

Това са често момичета и момчета, които искат заедно да тренират с мен (онлайн и офлайн). Това са разумни млади хора, които знаят, че спорта и храненето са превенция и едва тогава, здраве.

С какви хора от зряла възраст съм се занимавал?

Това са мъже и жени, които имат вече известни притеснения - установена остеопороза (при жените), увеличена простата (при мъжете), лош холестерол, инсулинова резистентност и диабет и др.

Зачестяват случаите на онкологичните казуси (най-често леките форми на рак), следоперативните манупулации. Тогава именно биологията в тренировките помага на тези хора и съм щастлив, че имам тази възможност аз да им показвам пътя.

С какви работещи хора съм се занимавал?

Със почти всички професии. Като започнем от сферата на чистотата, озеленяването, детегледачи и стигнем до счетоводителите, юристите, бизнес дамите и господата и завършим до политиците.

Работя успешно и със малки и средно-големи до големи компании. Осъществявам онлайн тренировките със всичките служители или провеждам корпоративни обучения.

belcho

ГОТОВ ЛИ СИ?

Модул 1:
ТРЕНИРОВКА
  • – индивидуално занимание
  • – онлайн/офлайн провеждане
  • със запазен час
  • БОНУС: информация и теория за биомеханика и физиология, свързани със всяко кардио и фитнес упражнение;

45-минутно занимание: 60 лв

Модул 2:
ОБУЧЕНИЕ
  • – изпълнение на всички кардио и фитнес упражнения
  • отрепетирване на всички кардио и фитнес упражнения
  • индивидуално провеждане онлайн (Viber) или офлайн
  • учебна план програма: методики за повече натоварване, специфични техники на изпълнение и натоварване;
  • ПОДАРЪК: приложение на конкретни кардио и фитнес упражнения при проблемни състояния и специфични казуси;

180-минутно занимание: 290 лв

*Сумите са със включено ДДС. Тренировки по конкретен казус се осъществяват всяка сряда, по програма и егидата на „Клубно членство“.

Адрес за фактуриране

Допълнителна информация

Вашата поръчка

Продукт
Количество
Тотал
Междинна сума 0.00 лв.
Сума за заплащане 0.00 лв.
  • Можете да направите заплащане чрез наложен платеж, като сумата давате кеш на куриер от Speedy, който ще Ви посети на адрес или да направите заплащане чрез наложен платеж, в кеш или с карта, заплащайки на служител на Speedy, посещавайки техен офис, ако желаете поръчката Ви да е до поискване – в най-удобно за Вас време и ден.

Вашата персонална база данни ще бъде съхранявана коректно и отговорно, съгласно декларираната тук политика на поверителност и правата ви по GDPR и Личните данни.

Module 1
Module 2