Партньори и представители на “Клубно членство”

ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ДИСТРИБУТОРИ

Аз, Белчо Христов, собственик и управител на 3 компании за уелнес и фитнес, насочени тясно в индивидуалната работа с клиенти,
предоставям възможност на всеки свързан с темата човек, да помага за разрастването на дейността на фирмите ми тяхната мисия, а именно - ``Клубно членство``!
Платформата е както офлайн разработена, така и онлайн. Вие можете да сте извън страната или жител на територията на Р България, няма значение! Има ли желание от Ваша страна, начина е намерен - можете да станете още сега част от професионалния екип от съмишленици, които да помагат за разрастването и достигането на услугите и ползите от услугата ``Клубно членство`` до повече хора в нужда.

Не е необходимо да сте елитен консултант, фитнес инструктор, треньор или нутриционист. Необходимо и задължително условие е да сте запознати с моят тип на работа, за да го предлагате на хора в нужда! Това могат да са Ваши настоящи клиенти, бъдещи такива, познати, приятели и т.н.

С Ваши собствени думи и енергия, Вие ще презентирате идеята ``Клубно членство``, ще предлагате на всички Ваши познати, Ваши клиенти услугата, продуктите, с които работя, за да сме полезни съвместно на повече хора. Изработването на всички програми и консултации оставете на мен. Тук качеството и контрола са мой патент и няма как да го предам (поне засега).

Търговски представители на услуги ``Клубно членство``

Всеки търговски представител предлага и продава услуги ``Клубно членство`` на своите клиенти.

Дистрибутори (физически лица) на продукти ``Клубно членство``

Всеки дистрибутор предлага и продава продукти ``Клубно членство`` на своите клиенти.

Дистрибутори (юридически лица) на продукти ``Клубно членство``

Всеки дистрибутор предлага и продава продукти ``Клубно членство`` на своите клиенти.

Брандове, подкрепили BelchoHristov.Com в идеята ``Клубно члленство``

Всеки бранд предлага продукти към ``Клубно членство`` за моите клиенти и техните нужди.

СТАНИ ЧАСТ ОТ МОЯТ ЕКИП

Искаш и ти да си дистрибутор или търговски представител?