fbpx

Партньори и представители на “Клубно членство”

ТРЕНЬОРИ, СПЕЦИАЛИСТИ, ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ДИСТРИБУТОРИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И СВЕТА!

Платформата е както офлайн разработена, така и онлайн. Вие можете да сте извън страната или жител на територията на Р България, няма значение!

Има ли желание от Ваша страна, начина е намерен - можете да станете още сега част от професионалния екип от съмишленици, които да помагат за разрастването и достигането на услугите и ползите от услугата ``Клубно членство`` до повече хора в нужда.

ТРЕНЬОРИ НА ЕКИПА

НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
Екип от треньори по фитнес, културизъм, аеробика, мобилност, улична самоотбрана и много други.

ДИСТРИБУТОРИ НА ЕКИПА

НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕЗЕНТАТОРИ
Екип от хора, които умело предлагат най-висококачествените продукти на свои клиенти и приятели.

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕКИПА

НАЙ-ДОБРИТЕ ТЪРГОВЦИ
Екип от лоялни представители на компанията, които предлагат услугите на свои клиенти и приятели.

СПЕЦИАЛИСТИ КЪМ ЕКИПА

ДОКАЗАНИ ЕКСПЕРТИ
Екип от тесни специалисти, които допълват мисията на компанията и правят тандемът ни уникален и силен в полза на клиента.

Станете част от моят екип, за да сме най-добрите във уелнес и фитнес средите!

Не е необходимо да сте елитен консултант, фитнес инструктор, треньор или нутриционист. Необходимо и задължително условие е да сте запознати с моят тип на работа, за да го предлагате на хора в нужда! Това могат да са Ваши настоящи клиенти, бъдещи такива, познати, приятели и т.н.

С Ваши собствени думи и енергия, Вие ще презентирате идеята ``Клубно членство``, ще предлагате на всички Ваши познати, Ваши клиенти услугата, продуктите, с които работя, за да сме полезни съвместно на повече хора. Изработването на всички програми и консултации оставете на мен. Тук качеството и контрола са мой патент и няма как да го предам (поне засега).