Екипът на “Клубно членство” – всички специалисти

ТРЕНЬОРИ, СПЕЦИАЛИСТИ, ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ДИСТРИБУТОРИ НА ИДЕЯТА ``КЛУБНО ЧЛЕНСТВО``

Платформата за работа с клиенти в нужда (проблемно тегло, проблемни състояния и заболявания, лошо уелнес състояние) се казва ``Клубно членство``. Всеки клиент притежава персонално изготвена диета, кардио-фитнес стратегия и суплементарен план.

Всеки клиент (клубен член) отделно ползва и специализираните услуги на всеки съмишленик на бранда, който допълва със своята работа каузата BelchoHristov.Com - винаги, в помощ и в услуга на обществото в нужда!

НА КОГО СЕ ДОВЕРИХ?

Запознайте се и следете (споделям една малка част от специалистите, а подробности ще намерите в отделните категории и секции по-долу) всеки един от нас, който със своите познания, опит и квалификация, помагаме на всички хора в нужда.
Ростислав Траянов

Ростислав Траянов

Треньор по мобилност и спортна култура
Анелия Атанасова

Анелия Атанасова

Бизнес треньор и консултант личностно развитие
Анелия е бизнес треньор и консултант личностно развитие. Коуч, лектор на семинари, уебинари и форуми, за личностно и професионално реализиране. С над 20-годишен търговски и мениджърски опит. Академичен директор и експерт по чужди езици в онлайн платформата Intenizvno.com;
НИКОЛАЙ НЕНОВ

НИКОЛАЙ НЕНОВ

Инженер биотехнолог-ембриолог
Доц. Калин Михов
Доц. Калин Михов е специалист ортопед във Варна с 20 години опит и изявени интереси в областта на гръбначната хирургия, ендопротезирането на стави, артроскопия на колянна, тазобедрена и глезенна става. Има над 30 публикации в областта на диагностиката и лечението на ортопедо-травматологичните заболявания.
Димитър Горчев

Димитър Горчев

Психолог и приложна психология
Д-р Ваня Халачева

Д-р Ваня Халачева

Акушерство и Гинекология

ВСИЧКИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ЕКИПА BELCHOHRISTOV.COM

ТРЕНЬОРИ НА ЕКИПА

НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
Екип от треньори по фитнес, културизъм, аеробика, мобилност, улична самоотбрана и много други.

СПЕЦИАЛИСТИ КЪМ ЕКИПА

ДОКАЗАНИ ЕКСПЕРТИ
Екип от тесни специалисти, които допълват мисията на компанията и правят тандемът ни уникален и силен в полза на клиента.

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕКИПА

НАЙ-ДОБРИТЕ ТЪРГОВЦИ
Екип от лоялни представители на компанията, които предлагат услугите на свои клиенти и приятели.

ДИСТРИБУТОРИ НА ЕКИПА

НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕЗЕНТАТОРИ
Екип от хора, които умело предлагат най-висококачествените продукти на свои клиенти и приятели.

Станете част от този екип, за да сме най-добрите във уелнес и фитнес средите!

Не е необходимо да сте елитен консултант, фитнес инструктор, треньор или нутриционист. Необходимо и задължително условие е да сте запознати с моя тип на работа, за да го предлагате на хора в нужда! Това могат да са Ваши настоящи клиенти, бъдещи такива, познати, приятели и т.н.

С Ваши собствени думи и енергия, Вие ще презентирате идеята ``Клубно членство``, ще предлагате на всички Ваши познати, Ваши клиенти услугата, продуктите, с които работя, за да сме полезни съвместно на повече хора. Изработването на всички програми и консултации оставете на мен. Тук качеството и контрола са мой патент и няма как да го предам (поне засега).