Безплатни консултации “Клубно членство”

ДА ОТКРИЯ ТВОИТЕ ГРЕШКИ Е ПЪТЯТ КЪМ НАШИЯ УСПЕХ!

ПОПЪЛНИ И ИЗПРАТИ!

Попълни формуляра по-долу. Отговори на всички въпроси конкретно.

Без подробна информация от ТЕБ към мен, безплатната консултация е невъзможна. Споделяш ми как се храниш, как тренираш и/или ползваш хранителни добавки. С конкретика! За да ТЕ опозная.

Изпращайки данните до мен, знай, че аз ще ТЕ консултирам къде грешиш! Нищо повече, поне засега, докато не станеш консуматор на ``Клубно членство``, когато вече ще притежаваш и ползваш индивидуални и работещи програми.

Хайде, сега, споделеми ми всичко за ТЕБ:

Име и фамилия

Телефон за обратна връзка

Моментни килограми

Височина (ръст)

Навършени години и активност в ежедневието

Kаква е настоящата Ви хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако имате такива) и настояща Ви цел с диетата?

Kаква е настоящата Ви кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата Ви цел с кардио-фитнес режима?

Kаква е настоящата Ви суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните Ви добавки?

Искам да знаеш, че подготвената за изпращане от ТЕБ информация до мен, ще се обработи коректно и е под закрилата на "Закона за защита на личните данни" и всички GDPR изисквания!

*Снимка (тук прикачи ТВОЯ снимка или такава на моментната ТИ форма) и всички видове изследвания, ако имаш, както и последно направвени епикризи - сподели ги!

КАКВО ДА ОЧАКВАШ?

Ако в анкетата ми напишеш: не спазвам диета, не спортувам, защото нямам време, но имаш цел - позволи ми да не губя времето си с теб! Нека да помогна на някой друг, който е попълнил анкетата правилно и коректно и споделя информация със мен!

Идеята на консултацията е да споделя след прочит на написаното от ТЕБ, грешките, които водят до загуба на ТВОЕТО време, ТВОИТЕ пари и ТВОЕТО здраве!

Ако искаш да разбереш наистина какво мисля за ТЕБ и как мога да ти помогна - бъди подробен и очаквай моя е-мейл отговор.

Благодаря ТИ за разбирането! А не искаш ли направо да станеш част от това:

``КЛУБНО ЧЛЕНСТВО`` BELCHOHRISTOV.COM

``КЛУБНО ЧЛЕНСТВО`` BELCHOHRISTOV.COM

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ НА ТВОЯТ ТЕЛЕФОН | ЛИЧЕН ПРОФИЛ И ЕЖЕДНЕВНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
ОДИТ И НАДГРАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ РЕЖИМИ И ПРОГРАМИ НА ВСЕКИ 7 ИЛИ 30 ДЕНА

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ

ЗАПОЧНИ промяната сега!

НЕ допускай ГРЕШКИ! Ще имаш:

  • профил в сайта
  • достъп до коментари
  • онлайн инструкции и одитиране