Kонсултация за “Клубно членство”

Приложи лесните стъпки и желаната от ТЕБ консултация ще е факт!

ПОПЪЛНИ И ИЗПРАТИ АНКЕТА

Ако си отговорил подробно и изчерпателно на всички въпроси тук, ще получиш перфектната и най-добра видео консултация! Лично от мен, на е-мейл.

Какво ще получиш? Видео разбор на евентуалните грешки, които допускаш и анализ кой вид пакет и абонамент би бил най-полезен за ТЕБ.

Да започваме?

  Име и фамилия

  Телефонен номер

  Моментни килограми

  Височина (ръст)

  Навършени години и активност в ежедневието

  Kаква е настоящата хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако има такива) и настояща цел с диетата? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.

  Kаква е настоящата кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата цел с кардио-фитнес режима? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.

  Kаква е настоящата суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните добавки? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.

  Каква е твоята моментна форма? Избери снимка и я изпрати!