Kонсултация за “Клубно членство”

Приложи лесните 2 стъпки и желаната от ТЕБ консултация ще е факт!

СТЪПКА #1: ПОПЪЛНИ И ИЗПРАТИ АНКЕТА

Ако си отговорил подробно и изчерпателно на всички въпроси тук, ще получиш перфектната и най-добра видео консултация!

  Име и фамилия

  Телефонен номер

  Моментни килограми

  Височина (ръст)

  Навършени години и активност в ежедневието

  Kаква е настоящата хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако има такива) и настояща цел с диетата? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.

  Kаква е настоящата кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата цел с кардио-фитнес режима? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.

  Kаква е настоящата суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните добавки? Бъди изчерпателен в описанието, за да съм максимално полезен с консултацията си.

  Каква е твоята моментна форма? Избери снимка и я изпрати!

  СТЪПКА #2: ЗАЯВИ 15 МИНУТИ ВИДЕО

  Ако бъдеш в избраните минути на разположение, ще получиш видео разбор, който сам пожела. И ще разбреш какво ще ти трябва, за да имаш прогрес, резултати и успехи!

  Изтегли нужният Google Мeet на твоя телефон от Google Play (зa Android устройства) или App Store (за iPhone устройства), за да се включиш във видео с мен. До скоро, очаквам те!