ВИДЕО КОНСУЛТАЦИЯ

Онлайн видео разговор, без ангажимент.

КАКВО ВКЛЮЧВА ВИДЕО КОНСУЛТАЦИЯТА?

от която можете да се възползвате всеки петък, всяка календарна седмица

Фитнес и уелнес цели и кратка предистория

На нашата видео среща ще ми разкажеш какви са твоите цели, какви резултати гоним и какво си правил до момента, за тяхното постигане.

Има ли доказани здравословни оплаквания?

Важно е какво е твоето здравословно състояние! Затова, ако имаш скорошни изследвания, епикризи и становище на лекуващ лекар – ще ме запознаеш с всичко това. Има значение какво е твоето състояние и това как трябва да се храниш и спортуваш.

Какви хранителни и/или тренировъчни дейности си спазвал?

Това ще е най-важната част от нащия разговор, защото ще видя на нашата видео среща веднага, къде са били грешките ти – калорийна макрорамка, дял на протеина, мазнините и въглехидратите, обема на тренировката ти и т.н.

Употребяват ли се хранителни добавки и/или лекарства?

Ще ми разкажеш и какво приемаш, като добавки, като лекарства, етерични масла и др. С оглед на натрупаното като впечатления, ще получиш и моят опит и визия.

Визия за в бъдеще

След като те изслушам, аз ще ти разкажа как храненето, спорта и лайфстайла ти трябва да продължат! Ще съм наясно и готов да ти помогна с конкретика, насоки, опит и съвети.

Помощ в избора на план

Не на последно място, ще изложа на база моя стил на работа, как аз виждам моето включване и работа. С оглед на краткосрочни и дългосрочни цели, ще получиш конкретно предложение и реална визия за нашите успехи и твои резултати.

КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ВИДЕО КОНСУЛТАЦИЯТА?

Избиране на дата и час

Виж по-долу свободните часове от седмицата и запази видео консулт с мен. Този Google календар показва кога имам време за теб и кога ще реализираме видео срещата ни.

Избор на видео консултация

Видео разговорите се запазват в Google календар, като за целта се запазват с е-мейл ден и час и системата ще генерира видео линк, на който ще те очаквам!

Контакт с мен в посочения ден и час

Ще те потърся в генерираният Google Meet видео линк. Удобно, лесно и по всяко време. П.С. Google Meet дава възможност да прегрупираш часа и деня, ако в движение виждаш, че от теб избраните минути няма да мога да се осъществят. Затова не се ползват Viber, Messenger и др. устройства.

Продължителност на видео консулта

15 мин са достатъчни, за да се запозная с теб, да те опозная и да ти разкажа как виждам твоето развитие и стъпките, които трябва да се извървят. Това е времето на продължителност на всеки видео консулт.

Силни страни на разговора ни

Тъй като ще следваме стъпки за протичането на нашият разговор, времето инвестирано и от теб и мен, ще бъде реализирано във визия и решения.

Правилните решения

След като сме взели всичко в предвид и си чул моята позиция за твоето развитие, финалната стъпка е да си направиш заявката на абонамент и да започваме работа.

КОИ СА СВОБОДНИТЕ ДНИ И ЧАСОВЕ ЗА ВИДЕО КОНСУЛТАЦИИ?

Избор на ден

Виж в Google календара долу, в кои дни има свободни часове за видео консултация. И си избери най-добрият вариант за теб. Ако той не е удобен, т.е. зает вече, букни час за следващата седмица и планирай без отлагане!

Избор на час

Виж в конкретния ден кой час е свободен и си го запази, резервирай го.

Избор на начин на провеждане

Ти вече се генерирал Google Meet видео линк, който системата ти е изпратила на е-мейл. И аз ще го видя и ще те очаквам там.

ТОВА Е ВСИЧКО. ДО СКОРО!