fbpx

Безплатни консултации “Клубно членство”

ДА ОТКРИЯ ТВОИТЕ ГРЕШКИ Е ПЪТЯТ КЪМ НАШИЯ УСПЕХ!

ПОПЪЛНИ И ИЗПРАТИ!

Попълни формуляра по-долу. Отговори на всички въпроси конкретно.

Без подробна информация от ТЕБ към мен, безплатната консултация е невъзможна. Споделяш ми как се храниш, как тренираш и/или ползваш хранителни добавки. С конкретика! За да ТЕ опозная.

Изпращайки данните до мен, знай, че аз ще ТЕ консултирам къде грешиш! Нищо повече, поне засега, докато не станеш консуматор на ``Клубно членство``, когато вече ще притежаваш и ползваш индивидуални и работещи програми.

Хайде, сега, споделеми ми всичко за ТЕБ:

Име и фамилия

Телефон за обратна връзка

Моментни килограми

Височина (ръст)

Навършени години и активност в ежедневието

Kаква е настоящата Ви хранителна стратегия: обем калории, калорийна стратегия, вид на диетата, брой порции храна, вид на пред и следтренировъчното хранене (ако имате такива) и настояща Ви цел с диетата?

Kаква е настоящата Ви кардио-фитнес стратегия: обем анаеробна и аеробна част, седмичен сплит (програма) и настоящата Ви цел с кардио-фитнес режима?

Kаква е настоящата Ви суплементарна стратегия: видове хранителни добавки, бленди, начин на прием на активните съставки и настояща цел с хранителните Ви добавки?

С попълването, изпращането и заявяването на безплатен консулт и отговор от страна на компанията, Вие ще получите насоки от Белчо Христов в посока къде и с какво Вашите настоящи програми могат и ще бъдат надградени, подобрени, по-индивидуални и работещо, със участието на “Клубно членство”. Бъдете информирани и че, изпращайки и споделяйки към компанията настоящият е-мейл, същата ще ползва и обработва Вашият е-мейл за маркетингови цели съгласно GDPR документацията описана в "Търговските условия" на медията.

*Снимка (тук прикачете Ваша профилна снимка или такава на моментната Ви форма) и всички видове изследвания, ако имате, тук прикачете Вашите последни изследвания и епикризи. Не се притеснявайте ако изпратите и фотос на моментната Ви форма!

КАКВО ДА ОЧАКВАШ?

Ако в анкетата ми напишеш: не спазвам диета, не спортувам, защото нямам време, но имаш цел - позволи ми да не губя времето ми с теб, а да помогна на някой друг, който през също е попълнил анкетата, но споделя информация със мен!

Идеята на консултацията ми е да споделя след прочит на написаното от ТЕБ, грешките, които водят до загуба на твоето време, твоите пари и твоето здраве!

Ако искаш да разбереш наистина какво мисля за ТЕБ и как мога да ти помогна - бъди подробен и очаквай моя е-мейл отговор. Провери си пощата 24-48 часа след изпращането на твоите данни до мен.

Благодаря ТИ за разбирането!

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ

ЗАПОЧНИ промяната сега!

НЕ допускай ГРЕШКИ! Ще имаш:

  • профил в сайта
  • достъп до коментари
  • онлайн инструкции и одитиране