Афилиейт програма за „Клубни членове“

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАЗИ АФИЛИЕЙТ ПРОГРАМА?

Афилиейт програмата е насочена към всички клиенти на компанията, които ползват ``Клубно членство``. Програмата дава уникална възможност, веднъж влязъл в системата клубен член, да не губи своят фокус и отдаденост, а дори напротив - да го разгръща!

Сега си представи, че точно ти си клубен член на сайта, по същият начин както и например Мишо (моят лоялен клиент от 2008 година насам). Ти вече ползваш хранителната си, кардио-фитнес програмата си и суплементарната програма. Автоматично това означава, че и ползваш всички отстъпки на магазина, нали така? Е, защо да не те стимулирам?!

Намери съмишленик, човек с нужда, разкажи му за ``Клубно членство``! Покажи му как изглеждат твоите програми и какви индивидуални ще има и твоя приятел или познат, ЧОВЕКЪТ с нужда. Опиши му със твои думи ползите на ``Клубно членство``, покани го да стане част от семейството и ще ти подаря абонамент, равняващ се на неговия избор. Или твоето настояване? Затова се постарай неговият избор да е максимално правилен, всеобхватен и според нуждите му.

Открий и помогни на приятел в нужда!

Разрови своята контакт листа, твоите Facebook приятели например ... Instagram последователи ... открий съмишленик, ЧОВЕКЪТ с нужда и му разкажи за ``Клубно членство``! Покажи му как изглеждат твоите програми и какви индивидуални ще има и той, ЧОВЕКЪТ с нужда. Опиши му със твои думи ползите на ``Клубно членство``, покани го да стане част от семейството и ще ти подаря абонамент, равняващ се на неговия избор. Затова се постарай неговият избор да е максимално правилен, всеобхватен и според нуждите му.

Да - защото можете да се спрете над абонамент без одит или със одит. Можете да изберете между това да има одит и обратна връзка и да ползва всички останали преференции на ``Клубно члемнство``. Обсъди с мен този свой контакт и нека заедно да помагаме на повече хора в нужда!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА?

Афилиейт програмата е насочена към всички клиенти на компанията, които ползват ``Клубно членство``. Програмата дава уникална възможност, веднъж влязъл в системата клубен член, да не губи своя фокус и отдаденост, а дори напротив - да го разгръща!

Сега си представи, че точно ти си клубен член на сайта. Ползваш хранителната си, кардио-фитнес програма си и суплементарната програма. Автоматично това означава, че и ползваш всички отстъпки на магазина, нали така? Е, защо да не те стимулирам?!

Намери съмишленик, човек с нужда, разкажи му за ``Клубно членство``! Покажи му как изглеждат твоите програми и какви индивидуални ще има и твоят приятел или познат, човекът с нужда. Опиши му със твои думи ползите на ``Клубно членство``, покани го да стане част от семейството и ще ти подаря абонамент, равняващ се на неговия избор. Затова се постарай неговият избор да е максимално правилен, всеобхватен и според нуждите му.

Да - защото можете да се спрете над абонамент без одит или със одит. Можете да изберете между това да има одит и обратна връзка и да ползва всички останали преференции на ``Клубно члемнство``. Обсъди с мен този свой контакт и нека заедно да помагаме на повече хора в нужда!

Стан i по този начин част от моят екип, за да сме най-полезни на обществото!

С твои собствени думи и енергия, ти ще презентираш идеята ``Клубно членство``, ще предлагаш на всички твои познати, твои клиенти дори услугата, продуктите, с които работя. Ще ти хареса ли, в знак на благодарност, да ти подарявам аз на теб ``Клубно членство``, всеки път?

Казах ли всеки път?

КАК ДА ЗАПОЧНЕШ И ЗАДЕЙСТВАШ ПРОГРАМАТА ОЩЕ СЕГА?

Да, още сега! Виж на кого можеш да помогнеш със собствената си презентация. Дали това е ЧОВЕКЪТ в нужда? Обади му се, обясни му за всички ползи от ``Клубно членство``. И ми пиши. Нужно е да откриеш само 3-ма нови клубни членове и ще получиш ``Клубно членство`` - безплатно! Всеки път ще получаваш всъщност!

След като сайта получи генерирани 3-те поръчки за абонамент ``Клубно членство``, веднага след потвърждение, ти ще получиш своят нов абонамент без да го купуваш ТИ! Със новите си индивидуални програми. И ще продължаваш така безплатно, да ползваш всички ползи на услугата. Благодаря ти за вниманието!

А СЕГА - ПОМОГНИ МИ, ОТКРИЙ И ПРЕДАЙ НАТАТЪК!