ВЪВЕДИ ПРОМО КОД BELCHO ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ МИ ПРОГРАМИ И УСЛУГИ ДО 22.12.23 И ГРАБНИ ОТСТЪПКА И БОНУС ДНИ КЪМ АБОНАМЕНТА СИ! КАМПАНИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА ПЪРВИТЕ 50 ЧОВЕКА!

Как можете да изгорите трайно 300 kcal за 30 минути?

Как можете да изгорите трайно 300 kcal за 30 минути?

Ако се опитвате да изгорите калории и да отслабнете с помощта на кардио машини, имам предизвикателство за вас: оставете списанието, изключете телевизора, свалете кърпата от дисплея си и спрете да гледате часовника си. Добре, можете да запазите iPod или MP3 плейъра, но всичко останало трябва да върви.

Защо с драстичните мерки? Ако не обръщате внимание над всеки детайл, може да не работите толкова усилено, колкото си мислите. 

Кардио тренировки, които изгарят повече калориии

Няма нищо лошо в зонирането от време на време, когато тренирате, но ако правите това през цялото време е лесно да намалите интензивността си. Следващите сдподелени тренировки ще ви помогнат да обърнете внимание на това, което правите, да промените настройките на вашата кардио машина и да изгорите повече калории.

Модифицирайте всяка тренировка според нивото на кардио статус, който имате и не се колебайте да увеличавате или намалявате скоростта, наклона и/или времето на тренировка, за да отговарят на вашите нужди. За всяка тренировка загрявайте с 5 до 10 минути леко кардио и следете сърдечната честота.

БЯГАЩА ПЪТЕКА

Започнете с наклон при ниска скорост с темпо, малко извън зоната на комфорт (ходене или джогинг)

 • 1 минута: повишаване на наклона два процента на всеки 15 секунди 
 • 5-6 минута: намалете наклона с един процент на всеки петнадесет секунди
 • 6-7 минути: разходка или джогинг с умерено темпо

Повторете целия цикъл за 30 или повече минути. Т.е. повторете около 4 пъти, за достъъчно добра работа в залата. Приблизителни изгорени калории: 320 (на база 75 кг човек). Не забравяйте приложението на индивидуална диета и суплементация, която можете да заявите с „Клубно членство“.

КРОСТРЕНАЖОР

 • 1 минута: увеличете съпротивлението, така че да работите по-усилено 
 • 2 минути: увеличете съпротивлението с няколко стъпки на всеки 30 секунди
 • 7-8 минути: по-ниско съпротивление до комфортно ниво
 • 5 6 минути: настройте съпротивление на средно ниво и въртете педалите на кространжора назад

Повторете целия цикъл за 30 или повече минути. Т.е. повторете около 3 пъти, за достъъчно добра работа в залата. Приблизителни изгорени калории: 320 (на база 75 кг човек). Не забравяйте приложението на индивидуална диета и суплементация, която можете да заявите с „Клубно членство“.

СТАТИЧЕН ВЕЛОСИПЕД

 • 5 минути: педалирайте с умерено темпо
 • 2 минути: повишете съпротивлението си с две до три стъпки на всеки 30 секунди 
 • 6-8 минути: намалете съпротивлението си с две до три стъпки на всеки 30 секунди
 • 6-8 минута: настройте съпротивлението на високо ниво и педалирайте възможно най-бързо

Повторете целия цикъл за 30 или повече минути. Т.е. повторете около 4 пъти, за достъъчно добра работа в залата. Приблизителни изгорени калории: 320 (на база 75 кг човек). Не забравяйте приложението на индивидуална диета и суплементация, която можете да заявите с „Клубно членство“.

ОБОБЩЕНИЕ

Промяната на настройките (независимо на кой кардио уред сте) не само прави тренировките ви по-интересни, а ви принуждава да обърнете внимание на това, което правите (вижте в анонса, какво ви обещах), колко упорито работите и колко е дълъг всеки интервал.

Това не само ви предпазва от отегчение, но и помага за изгарянето на повече калории и увеличава вашата издръжливост много бързо. Всичко, което трябва да обърнете внимание, е това, което правите в този кратък интервал.

Обратно към раздел „Фитнес“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив