Ударно и бързо отслабване – разбиване на мита

udarno_burzo_otslabvane

Настъпва пролет и това е най-честата молба. Дали ще поема такъв казус обаче, едва ли … Диетата и/или фитнес програмата дори, при наднормени килограми не може да ви гарантира “ударното” сваляне на тегло! Дори не сте напълнели ударно … а закономерно, плавно и гарантирано.

Каквото и да се прави, правилния начин е подход от към храната. Спорта просто допълнително ще ускори метаболизма и много прецизно ще скулптурира тялото там, където го тренирате. Т.е. храната е най-важната част и е глупаво, да се мисли, че форсираните ваши действия ще поправят проблема.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Истината е, че сте просто закъснели за такива резултати, за този период от време. Вие почнете да се грижите и следете килограмите си, но с настоящата таблица ще визуализирам отговора си:

udarno_burzo_otslabvane_maznini

Ако вие имате осем килограма ненужно тегло, от мазнини, вижте в графиката какво представляват мазнините като обем! Не като тегло … Една такава мастна структура, за да бъде “изгорена” са и нужни 9 000 ккал гарантиран енергоразход – примерно разходки по улиците, мисловна дейност, спорт и т.н.

Но … диетата трябва да е така направена, че да провокира този процес. Няма да отслабнете трайно и здравословно с глад, плодове и салат … и много спорт, дори това … А ако го сторите, ще свалите много важна и ценна за здравето ви мускулна тъкан, както и ще елиминирате с тези грешки голямо количество важна клетъчна вода.

Моят съвет, защото ми бе поискана помощта, е да се съвземете, да се откажете от грешни действия и не ударно, а правилно за около максимум 8 календарни седмици да постигнем заедно, било то чрез диета, фитнес програма или и двете програми заедно, нужните и все пак реалистични резултати. Но за кратък период от време … не! Освен ако не искате гарантиран йо-йо ефект с двойно повече мазнини после и увиснала, сбръчкана кожа. Знам – лош съм! Казвам истината, без изключение.

Обратно към “Начална страница”. Към всички материали от рубриката “FAQ`s”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Антицелулитните крем гелове – разбиване на мита

Съгласен съм, че темата изкушава много жени и с основание. Целулитът при жената е много по-често срещан, от колкото при...