Бързо и ударно сваляне на килограми – разбиване на мита

05/10/2013 / Уелнес и FAQ
Бързо и ударно сваляне на килограми – разбиване на мита

Моят съвет Ваня е да забравите за „бързо“!

Диетата за отслабване е концепция, стратегия. Тя не е „бърза“ и експериментална за здравето Ви и нека обясня защо:

  • за да изгорите 20 кг мазнини, трябва да имате енергоразход в размер на 180 000 ккал
  • за да се получи това, трябва да да подредите въглехидратите така, че да провокирате този механизъм – източникът на енергия, да са Вашите ненужни мазнини
  • за да се отървете обаче от тези 20 кг, забравете това да стане за седмица, 1/2 месец или каквато и да е времева рамка. Вие сте организъм и имате своите индивидуални особености. Не можете да върнете назад 3-4 години от живота ви толкова бързо.

За целта вижте моите насоки, в линкове:

С тези съвети, само ако ги спазвате, Ви гарантирам загуба на поне 4 кг в месеца! Но … разбира се визирам килограмите само от мазнини. За да Ви ориентирам, това са около 8 буркана от компот, в които са натъпкани до горе мазнинките, които вече сте елиминирали?

Малко ли е това? Така … а покрай тях, ще изхвърлите и ненужна вода, т.е. загубата Ви на килограми ще е с около 7 единици на кантара надолу! Трайно!

Ако това Ви харесва и удовлетворява – направете го! А 20 килограми, бихте могли да елиминирате за 3 месеца! С мои програми и индивидуален контрол. За да стават и да се случват нещата правилно, здравословно и без йо-йо ефект.

Или казано професионално и отговорно – бързи и ударни килограми, в работата ми не съществуват като термин. Абсурдно е, да се очаква как за 1 месец, можете да върнете години и месеци причина, за състоянието, в което между впрочем, сами сте си избрали да се намирате, не греша, нали?

Обратно към рубриката „FAQ“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив