Бързо и ударно сваляне на килограми – разбиване на мита

Моят съвет Ваня е да забравите за “бързо”!

Диетата за отслабване е концепция, стратегия. Тя не е “бърза” и експериментална за здравето Ви и нека обясня защо:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:
  • за да изгорите 20 кг мазнини, трябва да имате енергоразход в размер на 180 000 ккал
  • за да се получи това, трябва да да подредите въглехидратите така, че да провокирате този механизъм – източникът на енергия, да са Вашите ненужни мазнини
  • за да се отървете обаче от тези 20 кг, забравете това да стане за седмица, 1/2 месец или каквато и да е времева рамка. Вие сте организъм и имате своите индивидуални особености. Не можете да върнете назад 3-4 години от живота ви толкова бързо.

За целта вижте моите насоки, в линкове:

С тези съвети, само ако ги спазвате, Ви гарантирам загуба на поне 4 кг в месеца! Но … разбира се визирам килограмите само от мазнини. За да Ви ориентирам, това са около 8 буркана от компот, в които са натъпкани до горе мазнинките, които вече сте елиминирали?

Малко ли е това? Така … а покрай тях, ще изхвърлите и ненужна вода, т.е. загубата Ви на килограми ще е с около 7 единици на кантара надолу! Трайно!

Ако това Ви харесва и удовлетворява – направете го! А 20 килограми, бихте могли да елиминирате за 3 месеца! С мои програми и индивидуален контрол. За да стават и да се случват нещата правилно, здравословно и без йо-йо ефект.

Или казано професионално и отговорно – бързи и ударни килограми, в работата ми не съществуват като термин. Абсурдно е, да се очаква как за 1 месец, можете да върнете години и месеци причина, за състоянието, в което между впрочем, сами сте си избрали да се намирате, не греша, нали?

Обратно към рубриката “FAQ”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Зехтин – състав, калории и приложение в диетите

Описание на хранителния продукт Когато правя диети и фитнес програма за отслабване и покачване на мускулна маса, аз задължително внимавам...