Как да отслабнем бързо с диета и фитнес?

Как да отслабнем бързо с диета и фитнес?

Съществуват ли бързи резултати?

Колкото и да не вярвате, да! Има едно условие обаче – да сте наясно какво точно правите. Кой е наясно? Този който разбира материята хранене, фитнес, стратегии и т.н. И този, който я прилага, разбира се.

Следователно, за мен, бързи резултати съществуват и това ще ви го докажат снимките на моите клинети, по до-долу, дори и моите собствени, защо не? Всъщност, нека започнем с мен самия, с едни т.нар. „бързи резултати“ за скромните 42 дена:

ДИЕТАТА

Започнете с поставянето на собствени ви калории в дефицит! Калкулаторът има така опция, вижте я. Отделно вече, този дефицит дали ще е -20% от стойността ви, -40% или -5% зависи от индивидуалните особености на всеки, но цели ускоряване на метаболизма!

Изчисли
Метрично Имперично
Таргет дневни калории
?
Тези изчисления са все пак ориентировъчни.

Когато си съставите диета, спазвайте я! Калориите са най-важните. И нещо друго разбира се … нанасяйте данните си в таблица:

ВАЖНО: когато започнете да остлабвате, периодично сменяйте наново калориите. Ползвайте калкулатора, защото и калориите се променят, когато се промени активността ви, теглото ви, броя тренировки в седмицата. Спазвайте това правило, за да имате непрекъснато резултати! А този скрийн шот, както и снимките на моите клиенти, са елемнти от „Клубно членство“, с което помагам на всички, които искам моята намеса и менторство (разбирайте работещи индивидуални програми за промяна) да имат резултати! Ето още един и бърз пример и за резултати:

ФИТНЕС

Частта с фитнес тренировки е важна. Първо, фитнеса с кардио елемента помагат изключително много. Анаеробните тренировки скулптурират мускулите, а кардиото – то гори мазнината ви, когато говорим за бързи резултати с цел отслабване. Във всичките ми казуси и работа с клиенти, кардио елемента присъства след всяка тренировка! Отнема между 20 до 45 минути.

Снимките, които трябва да си правите, показват не само отслабването, но и къде и с кои упражнения да „натиснете“, за да подобрите изоставащи мускулни групи.

Назависимо дали сте мъж или жена, момче или момиче, баба или дядо – тренирайте! Рекомпозицията на тялото, за която говоря през цялаото време при общуване с клиентите ми (т.нар. „коучинг“) е със цел да вкарам биологията (моята професия) в ежедневието на обикновения българин. Работещият човек. Ето и една работеща дама и нейните наистина бързи резултати:

ФАКТИ: бързите резултати се задължителни при спазване на клетъчно и индивидуално хранене, съчетани с дозирани и надградени в движение кардио и фитнес програми + суплементиране с промени в диетата. Това е „Клубно членство“!

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Нужни са 1-2 вида. Не повече. Не си мислете, че като собственик на магазин, предлагам 3 или 10 продукта. Напротив. Когато имам клиентско досие (вижте как изглежда един профил на мой клиент тук) и в него програми на хранене и тренировки, виждам какво липсва, за да го добавя. Добавя … логично, нали?

ИЗВОДИ

Бързите резултати съществуват! Всичко, което се прави правилно, дава резултат. А той е бърз, защото до този момент, всичко, което сте правило е било изпълнено с грешки:

  • обем калорийна макрорамка
  • разпределение на калориите по макроси
  • обем на дефицита калории
  • термичната обработка на храните
  • количествата и измерването на храните
  • пред и следтренировъчно хранене
  • обем анаеробна част в тренировката и обем аеробика
  • избор на базови с изолиращи упражнения
  • продуктите за отслабване – хранителните добавки
Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив