Протеинови панкейкове | Рецепти

Необходими продукти и стъпки за готвене

Необходимите продукти за направата на 3 броя протеинови панкейка са:

  • много малко вода
 • Във съд изсипете подходящ готов вкус от сместа за панкейковете. Разбийте сместа с много малко вода. Предварително сложете на котлона тефлонов тиган, с похлупак, който да “диша” – с отвор. Бавно и плавно, нанесете капка зехтин за готвене. След което, изпечете една след друга 3-те панкейка с дебелина, посочена на картинковото табло.

  pancakes

  Кога да консумираме тази диетична храна?

  protein_pancakes_myprotein

  В зависимост в каква фаза сте и каква цел гоните, протеиновите панкейкове са на 100% диетични. Не съдържат ГМО и глутен – за разлика от овесените питки и палачинки. Eдинствено вижте за това, с какви допълните калории можете да “гарнирате” панкейка – дали това да е течен шоколад, плодове или мед. Можете да консумирате панкейка и преди сън – като последно вечерно хранене. Можете да използвате и от любимият ми продукт със диетично фъстъчено масло, да ви е сладко!

  Обратно към раздел “Хранене”.

  Публикувано от
  Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

  Архив