Добре дошли в моят блог!

Блогът-на-Белчо-Христов

Блогът за фитнес и хранене, www.BelchoHristov.Com е идея, която се роди през 2007-ма година, в жарките дни на месец август.

До тогава, в България не присъстваха никъде в онлайн пространството сайтове или блогове на персонални фитнес треньори и диетолози.

Затова реших да бъда смел – създадох такъв. От самото начало, идеята на тази медия, блог или онлайн платформа за презентиране на всичко онова, което мога и искам да работя професионално, нямаше еквивалент. Може би, поради простата причина, че тази идея я развивам в главата и съзнанието ми още от 2002-ра година.

В течение на времето, този блог набра силна и огромна популярност. Не заради друго, че е нов блог, различен блог, а защото е личен! Блог, медия, който показва личен опит, знания, виждане, креативно мислене, маркетинг и дори мениджмънт. Блог, зад който стои лице, а не корпорация от анонимни хора – основно любители или аматьори. Каквито до тогава и сега са повечето онлайн платформи.

Аз, Белчо Христов имам регистрирана фирма за фитнес консултации и обслужване. Моята компания “Фитнес Консулт” ЕООД е регистрирана веднага, след като получих първите няколко лиценза за целта:

 • за фитнес треньор
 • за диетолог

Чарлз-Глас

Белчо заплати няколко пъти услуги към мен. Първата му беше изцяло за него самия. След поредицата от въпроси, които ми задаваше, по време на нашата работа, разбрах че всъщност той самия е треньор и диетолог. Попитах го – защо съм му нужен? Отговори ми: “За да знам до къде мога да стигна!” За мен, Белчо е 100%-ов професионален треньор. В Белчо харесах няколко неща:

– търси логика в процесите, които настъпват в тялото;
– търси отговори на до тук съществуващи необясними процеси;
– търси решение на проблемите;

За мен това е професионалист човек!

По образование съм дипломиран магистър биолог – завършил съм с отличие Биологически Факултет на Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Отделно, двете фитнес организации, които съм завършил са:

 • C.O.R.F.I.T. – организация, от която получих лиценз за диетолог и фитнес треньор – още през 2005-та година.
 • N.A.F.A. – организация, от която получих доверие за представителство, развитие и прилагане на курсовете за обучение на фитнес кадри в страната. През 2010 година наложих този бранд в страната, за който в момента не работя, но развих обучението на системата и реално цялата публичност.

С течение на времето, набирайки скорост в иновацията и усъвършенстването и изучаването на всички фитнес похвати и хранителни специфики, създадох мой собствен стандарт – www.BelchoHristov.Com.

www.BelchoHristov.Com е блог за фитнес тренировки, хранене и хранителни добавки. Една истинска медия, която събра интереса на над 2.5 млн българи от цял свят, в продължение на 5 години.

Този блог “чупи” всякакви рекорди и печели всички награди – в блогосферата на фитнес тематика. Но най-голямата награда за един блог е неговата публика. Ежедневните хиляди уникални визити са доказателство, че 5 години не стигат на жадните за знания и новини читатели. За което лично аз съм им безкрайно благодарен и ще продължавам да ги радвам, информирам и обучавам.

www.BelchoHristov.Net е онлайн магазинът ми за хранителни добавки, фитнес храни, био продукти и био активатори. Както и онлайн магазина ми за всички фитнес услуги за български клиенти. Помагам на моите читатели и клиенти, като предлагам интересни продукти, работещи формули и оригинални изпълнения на всички известни марки за производство на хранителни добавки както и последни данни и похвати във диетите и фитнес програмите, с които основно се занимавам.

Мото, лого и идеята?

“Мислите стават неща!” е моето верую! Винаги на моите читатели и клиенти повтарям това до омръзване, защото една от най-големите болести на българите е отчаянието!

Диетите и фитнеса са начин на живот. Резултатите идват само тогава, когато вървиш по правилният път! А той е един единствен. Всичко останало са начини, по които не се прави точно това, което всъщност искате.

А защо съм експерт ли? Защото съм изучил всички неправилна пътища и твърдя, че познавам този, който извежда нагоре и напред. Там въздухът е най-свеж! Избрах ябълката като символ на здраве, мотото – като символ на мъдрост, моите имена – като име на гарант за качество! Тези имена са изписани в трите красиви лога, които вече познавате. Какво по-хубова от личният бранд, както казва самият Джефри Гитомър?

Ето повече за мен:

Основното ми качеството на лицензиран персонален фитнес треньор, диетолог и биолог, запознат със свойствата на кръвта и клетъчните механизми, считам, че ме правят единствения сертифициран фитнес консултант на територията на Р България с теоретична и практическа подготовка по фитнес и хранене. Ето затова:

 • моите фитнес клиенти са от всички възрасти, без ограничения по пол, години и физическа форма. Тренирам ги и ги консултирам напълно професионално, тъй като това е основното ми занимание.

За 8 години професионална работа като персонален фитнес треньор, диетолог и консултант по хранене и лайф-стайл, създадох:

С какви казуси до момента съм се занимавал?

Блогът-на-Белчо-Христов-казуси

 • Като фитнес треньор – имам зад гърба си над 1 200 физически лица, които съм тренирал лично и индивидуално, както в моите избрани за целта фитнес зали във Варна, така и във фитнес зали извън град Варна. Имам над хиляди до момента интернет фитнес клиента, избрали услугите ми. Имам и истински звезди сред моите фитнес клиенти. С всички тях поддържам кореспонденция чрез е-мейл и телефон чрез услугата одит, която е мой авторски патент!
 • Като диетолог – помогнал съм на фитнес клиенти в много отношения. Като диетолог съм измъквал хора попаднали под ударите на анорексията и булемията, работя основно с хора с проблемно тегло и диабет болни. Изготвям хранителни режими по кръвни групи, както и такива с конкретна насоченост – за лечение на понижено либидо и хранителни режими за бременни жени, диети за отслабване и покачване на теглото, хранителни режими за спедоперативно възстановяване и много други казуси.
 • Като биолог – отричам масово приложение на протеиновите диети, нисковъглехидратните диети и високомазнинните диети. Моите аргументи са, че те работят при точно определена ситуация, тип обмяна на веществата и нужда, от страна на прилагащия ги в ежедневието. Имам редица мои статии и аргументи, които считам за верни и категорични показатели, че те не са за широката публика и в тях няма нищо индивидуализирано. Това са специфични хранителни стратегии. Именно затова, аз предлагам индивидуален подход към всеки мой фитнес клиент. Затова моите режими дават резултат – създадени са, за да работят.
 • Като автор на фитнес проекти и продукти – създавам единствено и само мои фитнес продукти, които отразяват начина по който да свалят моите фитнес клиенти излишните килограми или да покачват чиста активна мускулна маса, за сметка на излишните килограми. Това са работещи програми, тествани върху огромна част от досегашни мои фитнес клиенти. Фитнес проектите ми са на база най-новото в сферата на биологията, физиологията и ендокринологията на човешкото тяло. Затова, те нямат нищо общо с общоприетите и остарели фитнес схващания.

Като автор на електронни книги – написал съм до момента няколко електронни книги, в които демонстрирам моето виждане върху:

 • фитнес тренировки
 • хранене
 • хранителни добавки

Електронен-подпис-Белчо-Христов

Моят блог ще търпи тепърва истинското си развитие и ще разгърне моето виждане за фитнеса и храненето именно от тук!

Следете моите авторски рубрики, статии. Използвайте всички категории и подкатегории, за да бъдете информирани.

С поздрав,

Белчо Христов – C.E.O.

Блогът за фитнес и хранене се радва на хилядна ежедневна аудитория. Можете да се убедите сами, използвайки легендата тук. Флагчетата, които виждате са текущите визити в моя блог. Страхотно, нали?

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.