Добре дошли в личния ми блог и онлайн магазин!

За мен и този онлайн проект

Моята история …

Здравейте, аз се казвам Белчо Христов. От 2006-та година насам развивам медията BelchoHristov.Com! Благодарен съм на хилядите читатели, които през годините доказаха своята лоялност към моята професия, стил на работа и професионални изяви. Благодарен съм на всеки, който ми е писал през годините, свързал с мен, работил с мен или подкрепил с идея, мисли и конкретни действия.

Пътят, за да стигна до тук бе много дълъг. Но всяка стъпка си заслужаваше, защото в момента съм това, което исках, заради всички вас. В моят блог споделям виждания, съвети, препоръки, в моя магазин предлагам страхотни продукти и работещи формули. Накратко – помагам на хората в нужда с най-доброто, на което съм способен! А днес, вече и през нов облик на сайта – обедених медия и магазин!

4265334
12800
39532

Лично аз тренирам и се занимавам със спорт от 1993 г, но през 1996 фитнесът се превърна в мое хоби. По-късно следвах и се дипломирах като биолог. Факта, че желанието ми за тренировки, хранене и вече добавки бяха налице, аз се квалифицирах през няколко организации, за да взема моят собствен „кетап“.

През 2006 година, когато този сайт се роди и като идея и като онлайн присъствие, регистрирах моята първа компания във сферата на усугите. Започнах да се занимавам с изготвяне на индивидуални програми за хранене и фитнес тренировки. През цялото това време и същите тези години експериментирах със себе си и създадох физика, която бе “извънземна”, нечовешки добре развита.

Силна и мощна мускулатура, която се поддържаше трудно след това. С времето, разбрах, че фитнесът не е начин на живот. Научих за една друга дума – уелнес. Тази дума описва много повече неща. Уелнесът е начин на живот! Състоянието на духа, чувствата ти, здравето ти, визията и самочувствието.

Днес, 12 години по-късно, управлявам и развивам 3 компании, насочени изцяло в посока здраве, възстановяване и спорт. Собственик съм на собствена база – магазин, в който съм всеки ден на работа, за да съм полезен на клиентите от цялата страната. Това са всички, които много добре ме познават, гласуват доверие и желаят моят опит и коректност.