Контакти

За контакт с мен: моля, заповядайте във физически ми магазин с адрес Варна, бул. Чаталджа 20 (с вход от към бул. Ген. Колев). Работно време: Пн-Пк от 10 до 14 и от 15 до 19 часа.

#shop #supplements #drugs #teas #superfoods #wellness ##consultations #fitnessmotivation #dietpills

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

За контакт с BelchoHristov.Com, моля използвайте формата за контакт по следните предназначения:

1) Осъществете контакт с мен, за да зададете Вашият въпрос лично към мен, за да посоча в е-мейл отговор как ще разреша Вашият казус! Всяка услуга е платена – за повече информация разгледайте фирмения ми сайт за фитнес обслужване www.BelchoHristov.Net.

2) Осъществете контакт с мен, за да поръчате онлайн Вашата диета и/или фитнес програма. Обърнете внимание над периода на обслужване – време, в което Вие прилагате моите индивидуални насоки. След изтичане на периода време, за който сте заплатили, аз и моята фирма не поемат абсолютно никаква отговорност за Вас и Вашето здраве, свързано с фриволни Ваши действия. За това разбира се, аз Ви предупреждавам лично – че нашата работа е приключила по Ваш казус или че продължаваме напред, с оглед споделеното пред мен Ваше желание.

3) Осъществете контакт с мен, за да запазите час за среща с мен, в моят магазин за хранителни добавки (Варна, бул Чаталджа 20, вход от към бул. Ген Колев), мястото където провеждам моите фитнес консултации с клиенти от цялата страна. Свържете се на телефон 052/72 05 72. (телефонът е с открита линия всеки ден от понеделник до петък, в часoвете 10-14 и 15-19.00 часа – в съответствие с работното ми време за срещи)

4) Или осъществете контакт с мен, за да Ви насоча безплатно, с какво, как и защо мога да съм Ви полезен? Ще Ви насоча по въпроси свързани с:

 • каква ще бъде Вашата диета (по кръвна група, според Вега тест, според Вашите нужди и поставени цели), защо ще е индивидуализирана и защо ще проработи за Вас?
 • какъв ще бъде тренировъчният Ви план – фитнес програма и защо ще проработи за Вас?
 • какъв ще бъде Вашият суплeментарен план (ако искате да ползвате хранителни добавки и съветите ми за тяхната употреба) и защо ще проработи за Вас?

За целта, моля попълнете коректно празните полета и оставете в е-мейла си до мен Ваш телефон, на който в работно време ще се обадя лично, за да бъда в максимална Ваша услуга!

  Вашето име (задължително)

  Вашият е-мейл (задължително)

  Тема, за която ще ми пишете:

  Можете да прикачите и файл:

  Можете да прикачите и файл (2):

  Можете да прикачите и файл (3):

  Тук изпишете Вашето съобщение:

  Очаквам Ви!

  Обратно към „Начална страница“.

  Архив статии