fbpx

Курсове за фитнес треньор и диетолог – Уелнес и Мастър класове

Моите фитнес обучения провеждам под формата на индивидуални фитнес курсове за фитнес треньори и диетолози по стандарт, по който самия аз работя и развивам от 2006 г насам.

Не работя в групи, а на 100% индивидуално – т.е. само с един курсист (студент), всяка седмица, 52 пъти в годината!

Всеки мой студент, курсист или просто интересуващ се от правилно хранене и фитнес тренировки, при над 100 проблемни състояния, при записването си, получава учебни материали.

По тях, той се подготвя, започва да изучава т.нар. суха материя, за да мога по време на самото индивидуално обучение, да обуча всеки, как се изготвят индивидуални програми.

Това става с непрекъснато споделяне на казуси, с които аз съм работил, с вплитането на въпросната “суха материя” в практиката. Споделям рисунки, щрихирам на място, пред всеки студент анатомични и физиологични процеси в човешкото тяло и т.н.

Основните 2 модула, за “Диетолог” и “Персонален фитнес треньор” продължават респективно 3 и 5 работни дена (изключвам от този срок самоподготовката, която обикновено отнема 2-3 календарни седмици време).

#personaltrainer #nutritionist #educationplan #biology #anatomy

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

Самият аз съм минал през такива обучения, водил съм подобни, но моят опит и виждане доказа, че това не е достатъчно. Първият основен минус, който отстраних е работата в групи. Една група събира много различни видове хора. Визирам тяхното ниво на подготовка. Обидно е по-знаещите (има такива) да преминат през теория успоредно с по-незнаещите (има такива). Аз търся крайният резултат – обученият студент. Затова не работя в групови занимания.

Втората грешка, която отстраних, чрез моите обучения, е елиминирането на сухата материя. Реално всеки студент получава, както казах вече, предварително учебни материали. А по време на нашата работа (курс) се дискутират реални казуси от реалния живот. Ето затова моите студенти са в пъти по-знаещите от обикновените курсове (най-коректната дума!) за фитнес треньори. Работя с казуси, изготвяне на програми (фитнес и диети) и споделям огромен опит от моята работа със всеки студент. Това не се прави в други обучения – дори не си правя и труда да разбера защо. Винаги търся работещият модел и знам, че това е моя!

Всеки успешно завършил курсист получава лиценз с логото на моята компания.

##personaltrainer #education #nutritionist #diet #fitness

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

П.С. Теоретичната част на моите курсове е подходяща и за обикновените хора, които просто искат да научат как да се хранят и тренират. Споделям огромното си удоволствие при работа с тях. Обученията провеждам физически, на място в моят магазин или изцяло по Skype, с видео и аудио връзка.

#shop #supplements #drugs #teas #superfoods #wellness ##consultations #fitnessmotivation #dietpills

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

Най-добре представилите се мои курсисти по индивидуалните обучения са:

Курсове-за-фитнес-треньор-и-диетолог---Александра-Тончева

Александра Тончева – тя се занимава с тренировки по ММА, но влечението по фитнеса и храненето доказа, че не пречи да съчетае и двата вида спорт. Особено темата хранене – тя е общовалидна за всички видове движения – аеробни и анаеробни такива.

Фитнес похватите по време на практическата част със сигурност “отпушиха” нови хоризонти пред нея и знам, че умело ще ги приложи при работа със своите фитнес клиенти.

Курсове-за-фитнес-треньор-и-диетолог-Аргир-Аргиров

Аргир Аргиров – той показа ужасно много знания. Любовта му към спорта и храненето бе и причината Аргир да има солиден аванс в знанията. Учебните материали просто насочиха тези знания по такъв начин, че той показа всичко на завидно високо ниво и лично аз останах много доволен от неговата подготовка.

Обучението с Аргир протече и тук в два модула, като първия той изкара изцяло онлайн, а за втория модул, имахме уговорка за практическата част в друга семица. Просто така се случи, но примера показва, че обученията ми са пластични и наистина 100% индивидуални.

Курсове-за-фитнес-треньор-и-диетолог-Васил-Мишев

Васил Мишев – със страхотната си генетика (визия и форми на мускулите) Васил показа за мен, че всичко върши с умисъл. Интересът му към детайлите, търсенето на логиката и показването на знания направиха работата ми с него вълнуваща и незабравима.

Вторият му модул доказа, че знае много за техниките и неслучайно споделената дума – генетика, показа на практика как наистина мускулите работят! Отличен студент с много голямо бъдеще.

Курсове-за-фитнес-треньор-и-диетолог-Елена-Кенарова

Елена Кенарова – тя дойде при мен след предварително записване, тъй като нейното местонахождение е далечна Скандинавия. Желанието й в развиване на знанията по темите хранене и фитнес тренировки бяха окуражени от мъжа й – Петьо Стратиев. И двамата имат идея да се занимавам професионално с тази професия, след като първоначално тяхното поприще (работа) не ги удовлетворява.

Този пример служи и за онези хора, които имат знанията, но нямат “кетапа”. С Елена проведохме и теория и практика, за която тя лично и до ден днешен ми благодари. Всъщност няма за какво – аз просто си свърших работата. Тя също!

Разбира се, няма как да завърша този материал, без да подчертая едно: само моите студенти са най-удовлетворени и мотивирани след обучението – защото вече знаят как! Това ми го казваха всички, това ще ми го казват всички.

Списъкът с доволни студенти не спира до тук. Обръщам внимание и над други мои студенти, които не завършиха успешно обученията ми. Те нямаха достатъчно знания, за да получат своят лиценз. Но имат предостатъчно време, за да усвоят материята и да се яват на изпитната част.

Белчо Христов – C.E.O.

Заяви своето обучение още сега!

Архив статии