Отзиви от моята работа

Ето какво казват за мен и моята работа моите фитнес клиенти и читатели на BelchoHristov.Com:

Чарлз Глас

Няколко пъти Белчо заплати към мен услуги, за немалка стойност! Това породи в мен особено впечатление, има нещо: попитах го директно – “Защо?”.

Отговори ми, че иска да изучи в детайли всичко за състезателния и кондиционния културизъм! Направих му лични програми за хранене и тренировки.

Отделно го обучих по темите свързани с:

 • възстановяването
 • HIT тренировките
 • хранителните добавки и витаминно-минералните комплекси

Белчо е готов и обучен топ треньор! Повече, аз не съм му нужен, освен да споделя с мен своите успехи, пожелавам му ги от сърце!

Кевин Леврони

Белчо, благодаря ти, че ме помоли за това интервю, и поздравления за труда и опита който влагаш в блога си. Техниките, които съм усвоил са тези, които работят за мен, като шампион. А сега до твоите читатели – Белчо е просто невероятен обучен експерт, какъвто лично аз не съм. Той, предполагам има много по-богато виждане и опит върху това, кое и как работи, върху по-голямата част от трениращите. До всички вас читатели и любители на бодибилдинга – доверете се на Белчо, всички вие! Той знае как! Всеки е различен, като индивидуалност, намерете начина, за да се преоткриете. С обич към всички мои фенове и приятели в България. Надявам се да се видим съвсем скоро и да се запозная със всички вас. Ще държим връзка.

 • Запознайте се с пълният текст тук.

Галина Стойкова

Здравейте, казвам се Галина Стойкова от Варна. Открих блога на Белчо съвсем случайно. Останах впечатлена от начина на поднасяне на информацията, полезните статии и най-вече от опита и професионализма, които “струяха” от всеки един написан ред.

Първото, което се “наби” в очите ми беше:

“Вие купувате моето внимание”!

След повторно разглеждане на сайта, вече бях решила че Белчо е моя човек. Човекът, който ще ми помогне да постигна фитнес и секси визия. И така, уговорихме си среща в офиса му. Посрещна ме един млад и здрав мъж. Обясни ми подробно стила си на работа с клиенти и накрая ме запита:

 • Запознайте се с пълният текст тук.

Катя Найденова

Упорит труд и силна воля, насочени от големи способности и професионализъм никога не отиват напразно. Убедих се в това от свой личен опит, работейки с Белчо Христов. Той е човека, на когото искам да благодаря за това, че го има, че направи целите ми осъществими, а пътя напред и нагоре лесно проходим. Даде ми възможност да се уча от неговия опит, да стъпвам в неговите стъпки, за да мога да променя себе си и да постигна оптимално здраве и визия.

 • Запознайте се с пълният текст тук.

Калоян Пенев

Срещата ми с г-н Белчо Христов се оказа един крайъгълен за мен камък, но защо, ще обясня след малко. Страдайки от гръбначно изкривяване (сколиоза – по-долу в материала е описано) аз спешно се нуждаех от професионална помощ и се питах към кого да се обърна? Точно по това време мой съученик усилено сваляше килограми и аз го попитах как. Той ми отговори, че чете сайта BelchoHristov.com и чрез него аз реших да се свържа с Белчо.

Говорих с него по телефона и още тогава той ми направи впечатление на изключително отзивчив и внимателен човек. Уговорихме се кога да отида в офисът му и да се срещнем и на въпросния ден преди около три седмици лично се запознах с него. Всички слухове и “легенди” за невероятния Белчо Христов, които бях чувал се потвърдиха и дори бяха надминати. Разговаряхме известно време след което той помоли мен и баща ми, с когото отидох от родния си град Павлкени до Варна, да го изчакаме, за да изготви на място програмата ми.

 • Запознайте се с пълният текст тук.

Петър Стойков

Оформлението на самите материали изглежда доста професионално – всичко е илюстрирано със снимки и графики, описано добре. На края са добавени препоръки за приемане на добавки за конкретния клиент, ако той желае това.

Тренировки: според програмата в “Мускулна маса GH“, всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, с различен брой серии и упражнения (за всяка седмица са има графики и картинки даже). Това прави общо 4 тренировки на седмица, тъй като ги гледам всяка по около час. Впечатление прави, че почивките между сериите са доста малки, както и че се набляга на прости, базови движения.

 • Запознайте се с пълният текст тук.

Велислав Кулаксъзов

Всеки може да ти подбере няколко упражнения и да ти ги надраска на 1 лист хартия и …. имаш програма – е „да”, ама „не”! Програма като програма ще си помислите, ходиш и блъскаш, потиш се и това е, но за мен е нещо повече от това. Зарежда те с енергия и блика живот в теб. Поглеждаш се в огледалото и виждаш как всичкото старание, което си положил в залата се увенчава с успех. Да, истина е и определено човек може да моделира тялото си с повече воля и желание. Преди имах проблеми със съня и заспивах в малките часове на нощта, а сега заспивам като бебе в 23 ч.

 • Запознайте се с пълният текст тук

Милена Атанасова

Попаднах на блога на Белчо Христов случайно, докато бях решена да взема проблема в свои ръце и се ровех във форумите. Видя ми се различен. Усещаше се едно особено човешко присъствие. Четох доста преди да се обадя на посочения телефон. Насрочих си час за среща. Бях решила, че ако е поредния, който се отнесе с неразбиране ще бъда абсолютно нетърпима! Но … останах приятно изненадана.

Първите ми впечатления от Белчо бяха: човек със самочувствие и интелигентен мъж. Още от първият миг чувстваш, че ти е приятел – усещането е като за някого, когото познаваш отдавна и можеш да му се довериш. Изслуша ме внимателно, след това ми зададе въпроси за начина ми на живот, тренировките и храненето ми, а думите му след това бяха:

 • Запознайте се с пълният текст тук.

Юлия Кръстева

Отначало се зарадвах, помислих си, че сайта се пише или поддържа от образован човек. Потърсих в бутона “За мен” и останах изненадана. Същите снимки бях забелязала и на някои от статиите, които прехвърлих набързо. Почудих се, възможно ли е това лице, да пише по такъв начин. Повярвайте ми, имала съм срещи с наистина известни фитнес треньори и съм се убедила как говорят и после съм виждала техните програми. Това, което ми направи впечатление беше, стила на писане, който няма нищо общо с визията на г-н Христов.

Исках да се убедя, дали това не е някакъв фалшив сайт! Погледнах дали има оставена някаква форма за контакт и писах. Не очаквах отговор. Просто бях любопитна – не бях виждала този сайт, не бях и фен на търсенето на такава информация в интернет, но този мой проблем ме накара да се поразровя!

 • Запознайте се с пълният текст тук.

Краси Димитрова

Срещата ни с него беше в офиса му на 12.11.2009 г. Останах очарована от топлото посрещане и от човека с когото се запознах. Белчо ме изслуша внимателно, каза с какво може да ми бъде полезен и веднага определихме дата за първата ми тренировка във фитнес студиото му. Получих и хранителен режим, балансиран и изготвен професионално.

Започнах да спазвам всичко стриктно, и резултатите не закъсняха. Още след първите 14 дена (можете да видите таблицата) имаше голяма разлика, дори аз самата не можех да повярвам. Това ме мотивира още повече. На 22–рия ден започнах да пия Mitotropin, а в момента съм на Cytolean V2.

 • Запознайте се с пълният текст тук

Теодора Каменарова

Собственик съм на една малка селскостопанска аптека и съм и единственият работник в нея. По цял ден съм сред отрови. Като натоварване в периода март-юни нямах време да погледна дори колко е часът, постоянно от щанда до склада и на моменти до компютъра за някаква информация за работата и така почти 8 часа. Сега имам по 5 – 10 клиента на ден (някой дни и по-малко) и стоя само пред компютъра. Тоест никаква физическа активност.

 • Запознайте се с пълният текст тук

Румяна Станева

Казвам се Румяна Станева и съм на 55 години. От млада имам проблеми с килограмите. Особено след втората ми бременност и раждането на втората ми дъщеря. Това ме потискаше и се притеснявах от визията си. Не знаех как да реагирам. Какво да правя. И затова се лутах. Пробвала съм много диети, много хапчета – Редуктил, Калорекс, ЗАХИР, отслабването на д-р Емилова, но все без резултат!

Това съвсем ме отчая. Нямах самочувствие. Преди два месеца се запознах с Белчо. Още със влизането му в салона се уплаших. Вървеше като типичен щангист и имаше много сериозен поглед. Уплаших се и се притесних допълнително. Имах записан час с него за среща. Той отиваше до рецепцията, за да попита, дали клиентката му го чака. Добрите му обноски обаче разтопиха това мое напрежение. След като се запъти към мен с усмивка и ми каза да не се притеснявам, като че ли предизвика съдбата – наистина се отпуснах и споделих проблемите си.

 • Запознайте се с пълният текст тук.

Валентина Иванова

Искам да ви споделя накратко, че не се притеснявам да ходя на фитнес. Скоро поднових фитнес заниманията си при Белчо Христов. Реших се, основно, защото фитнес студиото му предлага нужният ми комфорт и удобства: няма други хора, той е до мен, спокойна съм и мога да се отпусна и раздвижа!

Четох доста из блог-а на Белчо и се уверих, че той има нужният опит и най-вече внимание! Впечатлена съм от коментарите му, отговорите му на всеки запитващ, отзивите от негови клиенти – това вече ме накара да си мисля, че е истински и 100% застава зад казаното и написаното, което всъщност ми хареса на пръв поглед! Какво сме замислили заедно, ще прочетете след секунди …

 • Запознайте се с пълният текст тук

Антоанета Славчева

Среща в моето студио. В един много натоварен ден, прозвъня телефонът ми и веднага чух: “Чух, че си специалист и нямам много време да увъртам и ще бъда кратка: искам незабавна среща! Къде си?”. Обикновено, хората не постъпват така, толкова дръзко, но пък усетих желание за промяна. Представих си жена, която има проблем. Е, по снимката (любезно предоставена от г-ца Славчева за BelchoHristov.Com) личи, че много работа нямам! Интересно ми бе да чуя целта на срещата! А тя бе балът! Ех този абитириентски бал! Хората са се мотивирали. Което е хубаво. Срещнахме се в студиото ми, поговорихме, аз обясних как стоят нещата, че не съм магьосник, а практик и честен консултант! Празни надежди не давам. Но мисля че тук, с това спечелих доверието на Антоанета.

 • Запознайте се с пълният текст тук

Споделено мнение на фитнес клинет

Йорданка Кирилова

Здравейте читатели на BelchoHristov.Com!

Казвам се Йорданка Кирилова, на 46 години и живея в с. Петърч, Софийско. Историята, която искам да споделя е много деликатна, но след като прочетох коментара на дамата, споделила пред аудиторията своят проблем, счетох за необходимо и аз да направя същото. Защото знам, че с това, което ще кажа, ще помогна и на други дами или момичета дори.

Чета блог-а на г-н Христов от около половин година. Тогава търсих една важна информация за мен, която касае и здравето и либидото на съпруга ми. По-точно търсих за добавки от трибестан и т.н. и се натъкнах на този блог. От прочетеното, ми се стори, че съм в някакъв медицински портал. После погледнах в бутончето “За мен” и се зачетох. Първоначално си помислих, че това не е може да е истина, знаете, визията на г-н Христов с какво може да се свърже на пръв поглед. Но бях и отчаяна. След около 3-4 дена, нещо ме глождеше, че трябва да се обадя на този човек, осъществих връзка с него.

Даваше свободно, звъня, но никой не вдигна. В момента, в който вече се отказах да позвъня наново, ми се върна разговора от този номер. Вдигнах и се чух всъщност с г-н Христов, който ми каза, че ще се обади малко по-късно. Признавам си, повярвах му и така и стана. Следобяд той ми се обади. Попита ме, с какво може да е полезен той и аз пак се притесних.

Но…поех си малко въздух и г-н Христов каза: “Разговорът ни остава конфиденциален, затова не се притеснявайте и споделете, за да съм максимално във вашата полза и услуга!”. И така и направих. Отпусна ми се сърцето и си споделих … мъката. Мъжът ми имаше проблем, знаете, с ерекцията и т.н. Ние много се обичаме и уважаваме секса като начин за изразяване на чувства и емоции. Не подценявайте годинките ми, но повярвайте ми, това са сладки години между двама лудо влюбени като нас.

Разговорът протече после и по skype. Защото наистина се притеснявах да говоря. Поисках разрешение, чрез написване да обясня притесненията си. Г-н Христов ме четеше внимателно и задаваше насочващи въпроси. Аз исках да взема нещо за съпруга ми, да пие някаква добавка, защото съм сигурна, че или от възрастта или заради стреса се е стигнало до тук.

След около половин час писане и търпение, за което искам да ви уверя, че Белчо има, той ми предложи следното. Спомена ми за идване до София. Каза, къде ще бъде, в кой район и т.н. Обеща ми, че ако се видим, ще бъде много по-полезен. Каза, “Знам от какво имате нужда!”.

Видяхме се на следващият ден от престоя му. Той спомена изрично че има един предиобяд свободен. Аз тръгнах към София тогава и се видяхме. Доста се притесних отново, но знаех, че ще извлека ползи от разговора ни. С г-н Христов седнахме в уютно кафене. И разговорът ни протече доста, как да кажа, приятелски.

Стигнахме до решението за ползване на добавки. Той изкара от куфара си дипляни, каталози и т.н. разясни ми като цяло действието на трибестановите продукти, каза ми кои какво съдържат, концентрации и т.н. Спомена примерни схеми на прием и примерни комбинации и аз вече разбрах, че този човек си разбира от занаята, да консултира и предлага. Повярвайте ми, аз се усмихвах вече от щастие, че за проблема на мъжа ми има решение. Въпросът беше как да го убедя да ги приема.

Казах това на Белчо и той каза: “Дайте ми телефона на мъжа си и сега ще се обадя и ще каза всичко, за да сме честни и да пожънем резултат!”. Не се замислих и звъннах на съпруга ми от моят телефон. Казах му направо, че съм на среща с човек, с който не само че може, а и ще помогне!

Съпругът ми ми каза, че ми се доверява. Не зададе други въпроси, освен: “Ще се излекувам ли?”. При което дадох слушалката на г-н Христов и той веднага се представи на мъжа ми. Поговориха си по същият приятелски тон, с който протече и нашият разговор.

Уговорихме се, след прибирането му във Варна, да видим колко пари ще излязат добавките, по какъв начин на прием да ги пие мъжът ми и т.н. Имах случайно и познати, които имаха път към Морето. Те взеха всъщност нещата за насам и така започнахме.

Не знам дали си повярвахме и двамата, но се получи чудото! Със съпругът ми изживяхме нещо страхотно, след толкова лоши опити. За нищо на света не съм го винила или му съм се сърдила. Аз го обичам! Спазвахме насоките на г-н Христов, той му даде примерен режим за хранене, заради добавките и явно нещата се получиха. На около 10-тия ден съпругът ми ми каза, че се чувства бодър, свеж и с либидо! Беше друг, все едно върнахме годините назад и бяхме се подмладили.

Започнах да поддържам е-мейл връзка с Белчо и той редовно ни успокояваше, окуражаваше и дори веднъж се обади просто ей така, да ни чуе. И тогава му казах, че борави както с магически подход, така и със знания! Ако не ме беше предразположил да ме изслуша, особено за такава деликатна тема, нищо нямаше да се получи.

В момента не ме е срам да споделя това пред вас. Човешко е и болката е силна. Но вече нещата не са същите. Аз приготвям хубава храна, колкото са ни възможностите и дори и аз спазвам някакви съображения и норми за диетично хранене. Чета блог-а, коментарите и се убеждавам, че просто съм попаднала на единственият и най-точен човек за моя случай! Бог да Ви пази г-н Христов, вие сте невероятен човек!

Целувки от Петърч,

Кирилови.

Споделено мнение на фитнес клинет

Деляна Асенова

Искам да благодаря на г-н Христов за всеотдайността му в работата. Благодарение на неговите съвети от статиите, които чета всекидневно, отслабнах с 12 кг за 2 месеца. По време на бременността качих 22 кг: от 50 кг кг станах 72, при ръст 168 см. Килограмите не можех да сваля по никакъв начин. Но благодарение на Белчо и неговите статии (не мога да си позволя да ми бъде инструктор по финансови причини) аз достигнах заветните 53 кг. Освен правилно и разумно хранене, включих и тренировки у дома, сега се радвам на резултатите. Успех на всички.

Споделено мнение на фитнес клинет

Споделено мнение на shax

Попаднах на информацията от BelchoHristov.com съвсем случайно, търсейки нещо друго в мрежата. Честно казано, най-напред ме грабнаха снимките, след което се зачетох и си казах: “Този тип или е най-добрия, или е въздух под налягане – трябва да проверя!”.

Впоследствие осъзнах, че това е първото му огромно предимство. Умее да предизвика интерес и да задържи вниманието от пръв поглед, умее да бъде интересен. Не му липсва самочувствие, което обаче е напълно оправдано. Проверих това, като посетих един от семинарите му. Оказа се първото – най-добрият е!

На семинара Белчо ми се стори като шедьовър на Франкенщайн – изключителен интелект на високообразован учен – елитарен и недокрай разбран, който непрекъснато чете и се самоусъвършенства, в тяло като статуя на млад Гръцки бог, с огромно по детски чисто сърце, с маниера на специалист с безупречен маркетингов подход и много изтънчено чувство за хумор.

Последва посещение в офиса му, където попълних въпросник за определяне на състоянието, нуждите ми и подходяшите за мен продукти. Всичко това в приятна и предразполагаща обстановка, с акцент върху така важната за мен конфиденциалност.

Получих хранителен режим, тренировъчна програма със снимки и детйлни указания за техниките на изпълнение и дишане, както много бонуси, под формата на:

 • електронни книги
 • безплатни персонални тренировки в студиото му
 • ценови отстъпки

На третия месец започнах да пия Mitotropin, като до тук съм изпила две опаковки с пауза от 30 дни, а съвсем скоро ми предстои да стартирам приема на Cytolean v2. С времето режима и трнировките търпяха корекции, според моментните ми достижения.

Резултатите, които постигнах за около 7 месеца са просто невероятни! Свалила съм близо 10 килограма и сега ми се налага да подменя целия си гардероб с 2 номера по-малки дрехи, но не бързам да го праявя, защото съм планирала да “изпиля” още малко мазнини, след което имаме други задания за изпълнение.

Белчо не изготвя диета! Той предоставя персонален хранителен режим, според индивидуалните нужди на всеки.
Преди това имах навика да “избивам” стреса с безразборно и обилно хранене, предимно вечер, защото ежедневието ми е много натоварено и изнервено. Направи ми специален хранителен план – така балансиран и разпределен в хранения през деня, че да не достигам до критичната фаза “вълчи глад” и едновременно с това да осигурявам на тялото си енергията, неободима за един добър тонус и ефективна тренировка. Той знае точната формула как чрез храната, добавките и тренировката да накара тялото да изгори мазнини или натрупа мускули по здравословен и приятен начин и най-важното постепенно и трайно.

Освен това Белчо е наясно със състава на храните, начина по който си взаимодействат различните компоненти и хранителни вещества. Това наистина дава резултати – хранене през няколко часа по определен режим и контролирано количество вода. Много важно за мен е, че мога да тренирам съвсем сама в студиото му! В часа, който е ангажиран за мен няма други посетители, няма кой да ме коментира, зяпа или да се опитва да влиза в нежелан за мен разговор. Много държа на това и благодаря, че го получавам.

Друго много специфично и характерно за Белчо е, че по накакъв начин успява да мотивира хората да полагат усилия и да бъдат последователни! Това е просто невероятно и наистина не знам как го постига. Цената на всичко това, по моя преценка е съвем приемлива. Да не говорим, че преди това съм ползвала подобна услуга на три пъти по-висока цена и не съм получила и наполовина от резултатите, които имам сега. Факт без коментар!

Всъщност определението “приелмлива”, а също така “ниска” или “висока”, що се касае до някаква цена, е различно за всеки човек и варира респективно с доходите му, нуждите му от подобен тип услуги и оценката му за резултатите, които получава, като оценяването също е субективно. По-важното е, че цената която плащам е ОПРАВДАНА до последната стотинка от съдържанието си.

Много близък мой роднина, който от години жевеее извън България, след като разгледа набързо BelchoHristov.com, каза следното:

“Това момче ако беше тук, щеше да работи с 5 човека и щеше да е милионер”.

Е, тренер, моето пожелание е наистина да станеш милионер, само моля те не редуцирай броя на клиентите до 5, че не знам как ще се вредя!? Препоръката, която мога да ти дам е свързана с организацията на графика ти, която би могла да бъде още по-стриктна. Не е лесно за постигане от сам човек, но ти можеш! Пожелавам ти също да успееш да приложиш на практика всичките идеи, които бликат от теб непрекъснато, но всичко по реда си.

Хиляди благодарности за всчико, което правиш за мен!

Отзив на фитнес клиент

Здравейте!

Изключително ми е неудобно да споделя тези редове, тези проблеми, които имах, но г-н Христов настояваше да споделя проблема си пред вас, читателите и клиентите на BelchoHristov.Com. Помолих го да не споменава името ми. Имам основание да се притеснявам за това.

Но въпреки всичко, разбирам, че чрез споделено мнение, ще помогна и на други жени (или мъже) с моят вече слава Богу отшумял проблем. Пишейки тези редове сега, отронвам сълза щастие, кагато си спомних за момента, в който срещнах и попаднах на този сайт, чийто автор и създател промени моят живот.

Аз съм адвокат по професия и живея в град Варна! Моето ежедневие е изключително натоварено и стресово. На 38 години съм и мога да кажа, че понякога работата и нейният темп ме карат да се чувствам и по-голяма и възрастна. Ще ви обясня защо.

Моят съпруг, с когото живея заедно от вече близо 12 години, е един невероятен човек. Сърцат, весел, усмихнат. Имаме страхотен дом, подреден по наш вкус. Има собствен бизнес, но работата му е изпълнена с много, много стрес. Който бе и причината за най-трудните ни моменти в живота.

От близо 2 години правим опити да имаме бебе. Имали сме многократни опити, но винаги несполучливи. Обичаме се много. казвам това неслучайно, защото тази обич бе и причината, да преодолеем лошите новини, за нас. След многократното ходене при “специалисти”, се оказа, че спермата на мъжа ми показва стерилност в много висок %.

Една година след тези резултати опитите ни обаче продължиха. Искахме дете. Но за един момент, като че и при двамата надеждите угаснаха. Мъжът ми един ден каза, че не иска да ме наранява и иска аз да стана наистина майка. Незнам защо го каза, но това беше, повярвайте най-тежкият ми разговор в живота. В моята кариера не съм се сблъсквала с такава … емоционална проблематика.

Съпругът ми беше готов, заради своя си “проблем” да ми даде шанс с друг ако е нужно, да имам дете. Мислех си, че под влияние на неговият стрес приказва тези неща. Но ме убеждаваше, че просто ме обича и иска да ми се случи просто най-доброто. Да бъда майка. Споделяла съм, че може би е всичко въпрос на време, че нещата могат и ще се оправят, винаги съм вдъхвала кураж. Но … явно мъката, заради тези показателни резултати надви психиката на моят съпруг.

От отчаяние, случайно попаднах на тази статия: “СТОП на безплодието” – акценти и веднага се зачетох. Първото ми впечатление беше – “Господи, какво е това!”. Беше късно вечерта, в събота, аз се зачетох в дневната, където е компютърът ми. До 4.30 сутринта, след прочитане на този материл аз прегледах и другите материали в сайта. Веднага потърсих кой е автора на тези твърдения, кой стои зад тези буквално обнадеждаващи мен факти.

На следващият ден веднага звъннах на поместеният за връзка телефон. Даваше свободно и никой не вдигна. Веднага рухна надеждата ми. Отчаях се, натъжих се. Плаках от отчаяние. Незнам какво стана с мен, но мъжът ми точно тогава ме видя и се разтсори допълнително. Нямаше как, разказах му за случилото се. Около три часа по-късно телефонът ми прозвъня. Чух: “Здравейте, Белчо Христов Ви безпокои, виждам че сте ме търсили ….”. Оказа се, че съм го заварила на една от срещите му по градове, защото ми обясни внимателно и се извини, че не е могъл да проведе разговор. Казах му, че не е разговор за по телефон и ще е добре да се видим на живо, за да му обясня за какво съм го търсила.

Уговорихме се и се срещнахме в неговият офис магазин. Останах приятно впечатлена, че той ме посрещна много любезно, като че ли знаеше за деликатният ми/ни проблем. Помоли ме да седна и да се настаня удобно. Офисът му е като онези, които знаем от американските филми – голям диван, на който клинетите сядат, а той е зад своят компютър и зад него е арсенал от литература. признавам си, това ме успокои. Все едно не бях на среща с фитнес консултант, а просто с един специалист.

Разказах му подробно в хронологичен ред всичко. Г-н Христов ме изслуша. За което съм му благодарна. Той каза твърдо и ясно, че не е медицинско лице, че не е ендокринолог или лекар, а човек, който анализира физиологическите процеси, на база факти. Каза той с какво може да бъде полезен – терапия с хранителни добавки. Държеше да се запознае със съпругът ми. Имахме втора среща два дена по-късно. Даде ни диск с много материал за четене, специално приготвен за нас. Там бяха описани неговите стъпки – спорт, хранене, добавки.

Мислихме с мъжа ми, не да пробваме, а направо да му повярваме и дори опитаме. Изготви ни тренировъчни програми, диети и даде на мъжа ми добавки. Имахме му доверие, не знам защо, 6-то чувство го наречете.

Така както и стана, 2 месеца спазвахме почти изрядно насоките в ръководствата, които получихме. не знаехме обаче дали дават те някакъв резултат. Ние не тренирахме, за да отслабваме, ние искахме дете. Мъжът ми си направи спермограма. Имаше увеличена подвижност на сперматозоидите с 35 % от последният път! Невероятно! незнам какво ще покажат данните от тук насетне, но г-н Христов направи невъзможното!

Той буквално спаси връзката ми с любимия човек. Господ ще прецени дали да имаме дете. Факта е, че Белчо ни помогна. Не някой друг, а той самият. Нагледах се на “специалисти, похарчихме луди пари за прегледи, анализи. Никой не ни насочи към този човек, никой! А ето, че има такъв специалист. Господ да те пази, г-н Христов. Бъдете жив и здрав, бъдете все така всеотдаен, хората все някой ден ще оценят всичките ви плюсове – а те са адски много! Вие сте прекрасен човек. Исках да изкажа благодарност по някакъв начин, попитах го как, и знаете ли какво ми отговори: “Благодарете на родителите ми, че са ме възпитали и отгледали такъв, какъвто съм!”.

Не ги познавам, но наистина ако имам възможност, ще ги прегърна от уважение! Вие сте невероятно човечен и от уважение и към самият Вас уважих молбата Ви, да споделя всичко това. Прекрасен сте. Желая Ви само най-хубавото да се случва на Вас и семейството Ви. Един ден и жената до вас ще се гордее, за това че сте такъв, какъвто сте, сам го казахте! Господ да Ви пази!

Ж.Г. от Варна

Отзив на фитнес клиент

Иван Арнаудов

Абонирах се за ежедневния бюлетин на www.BelchoHristov.com от февруари 2009 г. и съм силно респектиран от качеството на ежедневно публикуваната информация, както и от непрекъснатото обогатяване на сайта с подбрани авторски материали, които не са просто нескопосани преводи от брошурите на различни хранителни добавки, а формират комплексен поглед към особеностите на човешкото тяло – нещо, което болезнено липсва от учебната програма в училища и университети.

Колкото и да е важно за всеки от нас да се храни правилно и да се грижи за организма си, за съжаление информацията по темата е оскъдна, фрагментирана и за необразования човек е практически невъзможно да отсее истината от митовете и легендите. Именно тук е първата уникална черта на Белчо Христов – специалист в областта (биолог по образование с дипломи и сертификати, а не самоук ентусиаст) поднася акуратна информация на достъпен за останалите език и само заради това си заслужава да следите сайта ежедневно. Може да не направите нищо друго, но се абонирайте за бюлетина по email или чрез RSS – със сигурност за 5 минути на ден ще научите неща, които ще ви служат вярно и ще ви ръководят цял живот! Бюлетините се разпращат рано всяка сутрин и можете да ги прочетете, докато допивате сутрешното си кафе.

Миналата седмица отидох във Варна при приятели и с пристигането си в петък слязох за разходка до крайбрежната алея. Имах някакво намерение да се запозная с Белчо, докато съм в града, но не бях решил на 100% да го направя. Е, първото нещо, което ми направи впечатление, докато слизах по стълбите към входа на градския плаж, беше един здрав гръб с около 130-150% по-големи габарити от обичайното за тези географски ширини 🙂 По закона на случайностите или по силата на някакъв жест на съдбата след шестчасов път от София до Варна се бях озовал директно до човека, с който исках да се запозная! Догоних Белчо, представих се и си уредихме среща в неговия офис за следващата седмица. Надявам се един ден аз или някой друг да може да напише “Останалото е история” 🙂

Срещата ни следващия четвъртък протече плодотворно, говорих за всичките си проблеми с теглото и тонуса, за своите наблюдения какво е работило за мен досега и какво – не, а Белчо ме разпита за допълнителна информация, на базата на която да ми изготви подходящ хранителен и тренировъчен режим, за да се избавя от излишните килограми и да развия тялото си по такъв начин, че да ми е приятно да се оглеждам в огледалото. Тъй като аз живея в София, а Белчо работи предимно във Варна, това ще бъде и експеримент по отдалечена координация, но след установяването на успешна комуникация помежду ни и с помощта на интернет съм убеден, че разстоянията няма да представляват проблем за реализация на нашия съвместен “проект”.

Към тези от вас, които се колебаят дали има смисъл да установяват личен контакт с Белчо:- направете си услуга и си уговорете среща с него! Четенето на материали в интернет може да е забавно и полезно, но нищо не може да замени персоналните впечатления, които ще получите. Само когато видите на живо един здрав, силен, уверен в своите възможности и крайно мотивиран човек, ще разберете наистина колко по-добре можете да изглеждате и да се чувствате. Някой беше написал в отзивите си, че Белчо изглеждал малко надут в първите моменти – няма нищо такова, човекът е открит и земен колкото си искате, с прекрасно чувство за хумор, отличен събеседник и много добър мотиватор. Офисът му се намира на удобно място, лесно се стига до него и пеш, и с кола – всичко е организирано така, че да ви улеснява максимално и нямате извинение да не го посетите. Не се колебайте повече, дължите го на самите себе си!

Отзив на фитнес клиент

Свилена Въчева

Научих за теб от моя син. Той ми каза, че се занимаваш основно с жени и ги тренираш по свой си начин, индивидуално и си добър треньор. Свързах се с теб чрез е-мейл, ти ми отговори и ми насрочи среща. Ето защо те потърсих: аз надхвърлих една определена възраст.

Възраст, в която килограмите пречат. Специално за моята работа (зъболекар) това пречи. Особено на стила ми на работа – по цял ден права и в движение. Замислих се и над следното: за развлеченията на българите. Свикнали сме с богатите трапези, ядене, пиене, лошо няма, но те са на корем.

Аз самата, ако свикна да изглеждам добре, взимам мерки. при кратките “диети” на които съм се подлагала съм имала резултат, а сега не. Пушех по кутия за два дена. Имах притеснения, за периода след като ги спра.

Диетата за мен е едно мъчение. Не желая това. Причината да съм на фитнес с теб е, за да знам какво да ям. А не какво да ограничавам и от какво да се лишавам. Не вярвам на магическите хапчета от вестниците и телевизиите. Повярвах на теб заради комплексното ти обслужване – фитнес студиото ти, фитнес офиса ти и пакета от добавки, които предлагаш.

Перфектно комуникираш с хората. Проблемът според мен е в първата среща. Те ще видят в теб един “манияк”, един перфекционист и това малко отблъсква хората. Но умееш да предразполагаш. Явно е, че си наясно как – това е основното ти занимание все пак.

Изключително професионално е всичко при теб. Знам, че ти е трудно, виждам какво ти коства всичко това, но за да го задържиш успеха във времето, точно това е пътя. И ти си го нацелил много правилно. Затова ще успееш.

Вече съм убедена на 200%, че ако спазвам всички твои насоки изрядно, резултатите при мен ще са над очакванията ми. Не съм спазвала диетата ти към фитнес пакета, но вярвам че ще проработи, усещам го! Влизам вече в голяма част от дрехите си и се чувствам страхотно.

Във фитнес студиото ти съм “Аз”, себе си. Тренирам с теб, ползвам банята сама, всичко е страхотно. Няма да вляза повече в друга масова фитнес зала. А и там, ползвам само едни уреди под наем, без да знам какво правя на тях. Ти предлагаш невероятно пълен фитнес пакет, за който цената си струва!

Сумата е съвсем нормална за услугата, която е нова за страната ни като цяло. Всичко е повече от професионално поднесено – от самата обложка и вида на продукта, до самото й съдържание!

Отзив на фитнес клиент

Марта Арабаджиева

Разбрах за теб от приятелка (Св. Въчева). Исках да спортувам, да сваля килограми, да се чувствам добре и комфортно, както и физически активна. Очаквах да се стегна и да реша някои здравословни проблеми. Изненада ме добрата ти организация и доброто отношение.

Разликата от досега ползваните от мен инструктори е, че в теб виждам последователност, имаш цел. Свилаих благодарение на теб 4 килограма. Доволна съм, не го крия. Не съм доволна единствено от факта, че не успявам да спазвам режима ти на 100%. Знаеш, зает човек съм, имам срещи из града, но въпреки всичко видях поне правилният начин и се убеждавам в правотата на думите и аргументите ти.

Поддържам иначе диетичното хранене, дори и когато съм в компании навън. Изкушавала съм се с диня, пъпеш, череши – това са прегрешенията ми, защото разбрах, че не са за диетата ми. Обичам много паста, макарони – факта, че тях не съм докоснала, е красноречив. Научи ме да внимавам какво ям.

За 3 месеца работа с теб успях да възвърна старата си форма и да се чувствам комфортно. Тренирам 2 пъти седмично във студиото ти. Всеки грам надолу вече, ще ме радва още повече.

За твоята работа имам следната насока – помисли как да разнообразяваш диетите ни, на всички нас. Ние сме жени и обичаме да се глезим понякога. Знам, че ще измислиш нещо. Фитнес услугите ти не са за масовият потребител. За тези 155 лв месечен фитнес пакет ти предлагаш нещо.

То е много по-различно от всичко останало до сега на пазара, не само за Варна. Затова път си съумял, всичко да е компилирано и комплексно – да имам личен треньор, да съм сама в банята след фитнес. В крайна сметка ти предлагаш и ДВД продукт. Което оправдава на 100% сумата, която заплатих. Идеята ти за такъв вид продукт е както уникална, така и страхотна. Тя е и твоя!

Казах ти, сумата е скъпа, но когато човек изучи нещата, парите са абсолютно обосновани и трудно човек би се съгласил да тренира на друго място. Винаги ще те препоръчвам от тук насетне!

Отзив на фитнес клиент

Мартин Василев

Здравей Белчо!

Реших да напиша следните редове изразяващи впечатленията, с които останах в следствие на посещението ми в магазина ти за хранителни добавки, разговорът ни, препоръката ти и разбира се резултатите който постигам в момента!

След не малко часове ‘’сърфиране’’ из www.belchohristov.com (създали в съзнанието ми образа на един професионалист и новатор) реших да се отбия да се запознаем! Бях си поставил някой цели и исках да се консултирам относно тях и избраният от мен начин за достигането им!

Звъннах по GSM-а и вече имах час за срещата! Беше същия ден! Влизам си аз в магазина, а Белчо затрупан от работа и телефонни обаждания веднага ми отдели време и много внимателно изслуша всичките щурави и не чак толкова ефективни неща който си бях наумил! Веднага ме информира, че целите ми са постижими, методът (или по скоро хранителната добавка) който бях избрал не чак до там ефективен!

Исках да изкарам ‘’заветната’’ коремна преса и се бях спрял на един бърнър! Добър продукт, но не достатъчно добър за амбициозните ми цели! 15 минути след запознанството ми с Белчо вече бях залят с информация за избраният от мен продукт, за този който ми бе препоръчан като по- добра алтернатива и запознат в подробности с метаболизма, който е разковничето в моя случей!

Дотук мога да кажа, че найстина това е човек отнасящ се с уважение, разбиране и най- вече търпение към клиентите си! По-обективно дори е ‘’…към хората’’, тъй като при нашата първа среща бях просто един млад, объркан и само потенциален клиент. Това последното е в кръга на шегата, но не е далеч от истината!

Мина време и отидох да взема капарираната от мен хранителна добавка! След втората ми среща с “явлението Белчо” притежавах не само препоръчаните таблетки, но и подробна информация за употребата им + насоки в храненето подпомагащи резултатите който очаквах!

И така! Днес! 22-ят ден в който продължавам да премам продукта! За мен Белчо е вече доказал се професионалист отдаден на работата и клиентите си! Той е човекът дал ми знанията и средствата, човекът показал ми пътя към моята цел и човекът който в немалка степен ме надъха да поема кям нея!

Радвам се, че попаднах в неговият сайт! Радвам се, че му се обадих! Радвам се, че се срещнахме! Радвам се на резултатите си! И се радвам, че скоро пак ще навестя не някой квартален шарлатанин или “расов” бодибилдър, а персоналният треньор на Варна- Белчо Христов!

Белчо скоро ще те навестя за един хранителен режим и онази екстра дето се пиеше след Mitotropin-a! Бях обсъдил и един въпрос относно баща ми…. май и по- него ще действаме!

Ако желаеш да побликуваш казаното (написаното) от мен ще се радвам да видят хората, че не си играеш, а помагаш на “нуждаещите се”.

Успехи и само напред!

Мартин Василев!

Отзив на фитнес клиент

Стефка Тотева

Искам да споделя всичко това с хората, които имат дори и най-малки съмнения в начина на работа на Белчо Христов. ЗАБРАВЕТЕ ГИ!!! Аз му се доверих и не съжалявам ни най-малко за това.

От началото на юли спазвам режим с Ротация на въглехидратите, фитнес програма “Кардио атака BelchoHristov.Com” и добавки – препоръчани ми от Белчо. Промяната с мен е невероятна. Важно е да отбележа, че живея на 500км от Варна и въпреки всичко получавам пълната подкрепа на Белчо по всяко време – по телефон и чрез е-мейли.

Просто в един труден момент реших да взема живота си в ръце , да се доверя на професионалист и не съжалявам. Години изгубих лутайки се между рекламирани “чудодейни продукти”, всевъзможни диети, Дюкан и какво ли още не – резултата беше един и същ – ниско самочувствие и Йо-Йо.

Радвам се ,че се доверих на Белчо. Чувствам се чудесно, вече не мисля, че фитнеса е мазохизъм и то само за спортисти. Може да е удоволствие, ако знаеш кое и как да правиш.

Може би ще Ви се стори невероятно, но за краткото време с Белчо, нося вече 3 размера по-малки дънки – Факт. Не зная, едно огромно “Благодаря” ми се вижда незначително спрямо всичко, което Белчо направи за мен. Радвам се ,че ти се доверих ,Белчо! Страхотно е, че има хора като теб.

Отзив на фитнес клиент

asteroid b612

Белчо, ти донесе много радост и оптимизъм в моето семейство, за което сме ти благодарни. За възвърнатото здраве благодарността не може да се изрази. Пожелавам ти и на теб винаги да си в отлична форма и нищо да не сломи духа ти. Към читателите: Фитнесът не е само за младежи, които искат да изглеждат по-добре, той е подходящ за всеки, който иска да се чувства добре, независимо на каква възраст е. Хранителните добавки не са просто „химия” – целият ни организъм е химия, но има моменти в които той сам не успява да поддържа нужния баланс и те са липсващите елементи. Не живейте живота си наполовина – уморени и отчаяни, не мислете, че няма изход от проблемите ви. Четейки този блог, вие сте попаднали на точното място и на човека, който ви трябва – не се колебайте и се възползвайте от уникалния шанс, който ви е предоставен. Както казва Белчо „Животът е кратък, за да съм малък и безсилен!”


Продължи към пълният текст тук

Отзив на фитнес клиент

“Учудващи резултати! Не вярвах! Винаги съм събирала вода в коляното и на 7-мия ден имах разлика от 1 см там. Определно тази програма действа. Имайте предвид, че с Белчо тренирах само 3 пъти в неговото фитнес студио, за да ми покаже правилната техника на упражненията.

Но ето, минаха вече 10 дена и мисля отново да направя този режим. Имах разлики и те се “усетиха” и по дупките на едно коланче, което си нося ежедневно! Имам в предивид от първия ден. Започнах с насоките от електронната книгата на Белчо (“Кои храни да избираме?” – бел.ред.) и първо открих разликата. Допреди това бях на протеиновата диета на Дюкан, онази зелена книга … знам, кара ми се доста Белчо и затова може би му повярвах. Най-странното от всичко е, как съвсем случайно се срещнах с него.”

Отзив на фитнес клиент

Антоанета Славчева

“Белчо, страхотно е всичко. Това което направи с мен, това което даде като знания и възможности, отношение и изобщо, ти си прекрасен! Не като треньор, като човек си прекрасен. Като треньор ти си просто супер. Но най-важното бе, че получих нужното внимание и знания също. Насочваше ме, не се чувствах сама в начинанието.

Знам, че не съм дебела, но исках да бъда за бала си супер. И наистина! Първо се чувствах отлично, второ, изглеждах перфектно. Само дето се наложи да вталят роклята ми, но не ти се сърдя! … 🙂

За читателите ти на твоят блог, искам само да кажа, че ти си постигнал много! Създал си студио в което хем тренират сами хората, хем получават най-добрите добавки, които предлагаш. Онези вафлички да ми ги запазиш, ей!

Имаш цялото ми уважение и ще те черпя като се прибера от Франция. Много ти благодаря и целувки от мен!”

Отзив на фитнес клиент

Даниел Чакъров

“Невероятен човек който, с невероятен професионализъм подхожда към хората и техните нужди! На 26.06.2008 получих Моята “Цикличност на Протеинова диета” до сега виждам страхотни резултати. Може би единствения човек, професионалист в тази област! Късмет и всичко най-добро ви пожелавам г-н Христов и още много хора да развеселите така както съм аз в момента.”

Отзив на фитнес клиент

Биляна Петрова

фитнес клиентка на Белчо Христов от 16 месеца

“Имаш подход към всяка ситуация! От всички добавки, които си ми давал, конкретно, съм доволна на 90 % от тях (имаше един конкретен продукт, който при Биляна не проработи успешно – бел. автора). Повод да те питам и за това, бе стреса, на който съм подлежена! Това ме накара да посягам към сладкото, а това не е добре за диетата. Когато започнах приема на глутамин, Калций, Магнезий и другите добавки, спрях да мисля за сладко. Стреса се отразяваше и в непрекъснатите ми кошмари. Вече това не се случва! Усещах и тревожност, че проектите ми няма да се реалзират (в служебен план). Това вече не се случва. Възвърнах нормалното си състояние и не се чувствам толкова натоварена психически!”

Отзив на фитнес клиент

Елза Парини

“Белчо, ти си върхът! Обрах аплодисментите на гала-вечерята. Благодаря ти, че се погрижи да изглеждам блестящо! Кис ю!” – sms пратен ми от ексцентричния “зъл език” на Варна

Отзив на фитнес клиент

Божидара Наумова

“Белчо, ти наистина се оказа най-добрият. Упсях да сваля сантиметри от визията си, дори от места, за които не предполагах!”

Отзив на фитнес клиент

Пламена Жекова

“Здравейте!

Казвам се Пламена Жекова и съм клиентка на Белчо Христов. Дойдох при него със силни болки в гърба, в резултат на двустранен плексит и ошипяване на врата. След 5 месеца фитнес тренировки и индивидуален подход от страна на Белчо, облекчението ми е огромно – без да съм използвала лекарства и мазила.

Желая му все по-голям успех!”

Отзив на фитнес клиент

Светли

“Белчо преди около 2 месеца намерих твоя сайт по случайност в интернет и честно казано от тогава всеки божи ден влизам с голяма радост и чакам да напишеш някоя нова статия. Много харесвам това което чета тук защото ми е интересно, запален съм по фитнеса и ми харесва що за човек си, защото мисля че казваш истината във всяко едно отношение и те поздравявам затова. Продължавай в същия дух.”

Отзив на фитнес клиент

Миглена

“И аз като много други хора искам да ти благодаря Белчо за страхотните съвети, които получавам всеки ден на е-мейла и чета всичко с най-голям интерес. Благодаря!”

Отзив на фитнес клиент

Кирил

“Аз чета този сайт откакто е създаден и по много интересен начин разбрах за него. След като си си купил изкуствени цветя от магазина на майка ми на Чаталджа, същия ден минах през нея да я видя какво прави и тя ми даде визитката оставена от теб 🙂 . При което на мен веднага ми стана много интересно! И оттогава всеки ден чета! Всяка вечер заспивам тук и всяка сутрин се сабуждам тук 🙂 .И смятам да продължа да бъда редовен,защото това за мен е най-хубавото нещо от моето ежедневие, научих много за което благодаря много Белчо! :):)”

Отзив на фитнес клиент

Иван Станков

“С Белчо се познаваме от повече от половин година. За него бих казал, че е амбициозен човек, без граници за неговите цели. Всеки ден преглеждам блога му, старая се да участвам в дискусиите с обективно мнение, т.e. винаги съм му бил редовен читател. Бил съм негов клиент и винаги ще бъда.

Заслужаваш пълно доверие от всеки един човек 😉 Това е от мен, пич! 😀 ”

Отзив на фитнес клиент

Драгомир Желев

“Меса, картофи, ориз, млека, яйца, яйца, яйца, яйца, от време на време овесени ядки, яйца, яйца, малко ягоди, яйца, протеин на прах, сиренце, яйца и пак яйца и такива неща вероятно има Белчо в сака си с храната, но не ме питайте от къде знам?! 🙂 🙂 😉 “

Отзив на фитнес клиент

Диана

“Аз за пореден път ще те похваля, Белчо, за това, че без да искаш ме измъкна от калта през изминалите месеци. Чета блога от неговото създаване, ако не се лъжа, един от първите 337 потребители (дай Боже скоро да сме повече!). Първото нещо, което прочетох, беше статията за “мазнините, пламъците и въглехидратите”. Именно по това време, бях в поредния белтъчен ужас и си блъсках ума, защо по дяволите не ям въглехидрати, и не стига дето не слабея, ами на всичкото отгоре и дебелея?! Това, което прочетох там, преобърна живота ми на 180. Като човек, който години наред се бори с тялото си, съм стигала до всевъзможни безумия в името на фигурата. Тази статия пречупи мирогледа ми за храненето изобщо. Оттам насетне няма ден, в който да не отворя този прекрасен сайт. Научих страшно много неща. Научих се с какво да се храня преди, по време и след тренирането, научих се и с кое да не се храня, научих се и да пия вода, ако щете. Мога смело да заявя, че този блог не просто ми върна здравето, върна ми живота. Щастлива съм, храня се и се обичам.

Сега някакси ми се струва крайно едновремешното ми трениране и диетиране. Затова за в бъдеще ще разчитам на професионалиста да ми покаже здравословния път към здравето и красотата. И да – щастлива съм и от това, че познавам човек като Белчо! Благодаря ти и за добавките, уцели точно Креатина ;-)”

Отзив на фитнес клиент

okito-dokito

“На блог-а попаднах по леко нестандартен начин.Трябваше ми малко инфо за хранителни добавки, написах какво търся в google, заредиха ми се сайтове…и всичко изведнъж заби, всеки опит за рестартиране на страницата или затваряне, отваряне на някой от линковете- беше невъзможно, последва нервното разцъкване с мишката по цялата страница, лек удар по клавиатурата и …. чудо 🙂 зареди се нова страница- твоя блог.Супер 🙂 но радостта ми беше малка- страницата belchohristov.com се отвори в още един прозорец,и още един, и още един и още …….. ужас…. тотално забиване и Shut down!!! 🙂 При новото включване ми се показа прозорчето “Да възстановя ли старата сесия?” ,с трепереща ръка натиснах “ДА” ,хахаха….зареди се блог-а ти и от тогава сутрешното ми кафе освен с 2 лъжички захар, върви и с belchohristov.com 🙂
Тук намирам всичко, което ме интересува, а което не намирам- пускам молбичка към теб за неговото намиране и ХОП вече и него го има в блог-а 🙂 Благодаря,за което.
Високо те ценя, за това, че ти цениш нас- твоите читатели! 🙂
Продължавай в същия дух и … “нека се пукат душманите” 😉

Отзив на фитнес клиент

alexandrina

“Преди повече от половин година намерих случайно твоя сайт.Не за друго,ами фитнесът и правилното хранене се превърнаха в важна част от живота ми и четях най-различни статии из интернет.Видях твоя сайт и реших да се абонирам.Много харесвам статийте ти. Научавам много от тях и разбирам за многобройните заблуди,които трябва да избягвам в залта,а и не само там.
Преди около 2 месеца и половина се реших да дойда на консултация е това беше заврзката на моя фитнес възход. След като ми състави програма тренирам с УДОВОЛСТВИЕ И КЕФ и смятам,че това са най-разумно инвестираните ми пари.
Свалих 3 килограма за месец и половина и продължавам.Релефът ми все повече взема да си,личи,а да не говорим за безценните ми плочки!!! Благодаря ти, че ме научи как да тренирам правилно.
Единственото,което ме тревожи в момента е,че още не си ми пратил 3 етап от програмата ми… ще настане застой така да се каже 🙂
Прощавам ти, защото от това,което виждам, съдя,че си много отдаден на работата си. Продължавай да вдъхваш на хората жеание да подобрят живота и телата си.”

Отзив на фитнес клиент

Лилия Михова

Здравейте и от мен 🙂

За първи път като
посетих този блог ,само си спомням че не
станах докато не прегледах почти всичко-ее
тогава бяха по-малко статиите 😉 Бях
очарована от толкова ценна и полезна,за
всеки човек, уважаващ своето здраве и визия,
информация.С течение на времето смело мога
да твърдя, че с Белчо станахме
приятели,макар и виртуални 🙂

Послушах съветите му и опитах някои
добавки,сега вече когато съм усетила ефекта
заявявам ,че имат ефект, който дори не бях
очаквала 🙂

Относно Белчо като професионалист-то се
вижда и доказва всеки
ден…статиите,коментарите,услугите му
напредват с бясна скорост, което най-много
радва нас – читателите и приятелите на
belchohristov.com

Уважавам Белчо като човек , той знае
цената на труда си и му желая единствено да
ни е жив и здрав, останалото той ни доказва
че го знае,умее и прилага!

Отзив на фитнес клиент

Велизар

Вносител на Controlled Labs за БългарияKVM Nutrition LTD

Аз научих за сайта преди 4 месеца, но от скоро го чета редовно и от няколко дена даже и понаписвам по нещо. Мога да кажа , че статиите тук ми помагат да си обясня действието на много вещества, чиито ефекти съм ги приемал за даденост!

Отзив на фитнес клиент

Вероника Карагьозова

Здравейте и от мен!

Казвам се Вероника и съм на 18 години. Бивша анорексичка съм и по молба на Белчо вече имам самочувствието да споделя опита си и впечатленията ми от неговата професионална консултация, която направи за мен така да се каже “Про Боно”.
Имах загуба на тегло, стигнах до 41 кг при височина 165. Потърсих Белчо за помощ със доза страх. Страхувах се вече за теглото си. След добро и явно професионално консултиране с него, започнах да връщам цвета на кожата си и да се чувствам добре. В момента тежа 50 кг, защото използвах добавката креатин, която “спаси” мускулите ми от разпад. Получих конкретни и индивидуални насоки от Белчо и за месец и половина правилно хранене и малко спорт (разходки) възстанових желанието си за ЖИВОТ буквално. Чувствам се добре, защото получих адекватна и професионална консултация!

Бъди жив и здрав Белчо! Доверете му се, той е най-добрия!

Отзив на фитнес клиент

Живко Георгиев

Искам да изкажа най-големи благодарностти
на Белчо, затова че подбра индивидуално и
професионално най-добрия за мен пакет,а
имено “Mускулна маса с GH”. Резултатите са
феноменални за тия шест седмици – свалих 7
сантиметра от талията и качих и оформих
крака, гърди и гръб,запазих и оформих
ръцете! Kато килограми свалих 4-ри (разбира се
мазнини)
. Изглеждам корено
различно! Благодаря ти още веднъж Белчо!Ти
си най-добрия! Съжалявам, че не те срещнах по
рано-загубих много време в лутане и търсене
на правилния подход! Време е за трите
хикса
!

ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯ!

ПОКЛОН ПРЕД ЗНАНИЯТА, УМЕНИЯТА И ОТНОШЕНИЕТО ТИ!

Отзив на фитнес клиент

Десислава Петрова

Уважаеми г-н Христов,

Искам да Ви благодаря за полезната
информация, която откривам във Вашият сайт
всеки ден. Тя е изключително полезна за мен.
Впечатлена съм от Вашата компетентност по
някои интересни за мен теми.

Продължавайте в същия дух!

С уважение,
Десислава Петрова

Как и аз да оставя отзив?

Оставете и Вие вашият безценен отзив тук.

Архив статии