BelchoHristov.Com - Димитър Горчев

Инфо и биография (статус в компанията)
Димитър Горчев

Димитър Горчев

Психолог и приложна психология

БИОГРАФИЯ

Димитър Горчев е Магистър психолог по „Приложна психология“. Асоциация „Д-р Плацебо“ – болничен клоун (арт терапевт) – работа с деца в хоспитализация в отделенията по “Детска хематология и онкология” към УМБАЛ “Св. Марина“ – Варна и УМБАЛ “Царица Йоана“ – София и Детска психиатрична клиника.

Номиниран за „Човек на годината“ за 2015 година на Българския Хелзински комитет за работата си като „болничен клоун“. Обучен от Асоциация „Теодора“ – Швейцария и преминал практика и семинарни занятия в детските болници в Цюрих, Базел и Берн. Участвал в „Рекордите на Гинес“ организиран в категория „най-много болнични клоуни на гарата в Берн“ – 196души, организиран от Асоциация „Теодора“. Работа с деца с дисфазии в развитието и хиперкинетично поведение в център “Прегръдка“ Варна. Работа с деца със затруднена комуникация и адаптивност и родителите им в Център „Емоция“ Варна. Обучен и сертифициран е като биофийд бек терапевт.

УЧАСТИЯ В ПРОЕКТИ

1. „ОБРАЗОВАТЕЛНА ИНТЕГРАЦИЯ НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ЕТНИЧЕСКИТЕ МАЛЦИНСТВА И/ИЛИ ТЪРСЕЩИ ИЛИ ПОЛУЧИЛИ МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА”.

2. „ПРИКАЗКОТЕРАПИЯТА – МОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА“

3. ПРОГРАМА „АЗ МОГА“ – ДА НАПРАВИМ УЧИЛИЩЕТО ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗА УЧЕНИЦИТЕ

4. ПРОГРАМА ЗА СОЦИАЛНА И ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОДКРЕПА НА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА В РАМКИТЕ НА ПРОЕКТ „АЗ МОГА ТОВА“

ГАЛЕРИЯ

УСЛУГИ

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ