Екип - НИКОЛАЙ НЕНОВ

Инфо и биография (умения, титла и статус в компанията)
НИКОЛАЙ НЕНОВ

НИКОЛАЙ НЕНОВ

Инженер биотехнолог-ембриолог

БИОГРАФИЯ

Николай Ненов е родом от Плевен. Завършва специалност инженерство и биотехнологии с ембриология в София. През последните 11 години активно се занимава с дейността, а от скоро се е посветил върху темата за спермалните анализи и тест проверките преди ин-витро процедури. Изучаването на качеството на половите клетки при мъжа и жената дават нужната информация, която е и вид надежност в посока ин-витро процедурите.

Ембриологията му е полезна, за да прави коректни скрининг тестове при мъжете, за да се установява качеството на спермата като оплодителна клетка. Николай се занимава с причините свързани със стерилитета.

МИСИЯ

Николай Ненов и Белчо Христов са колеги от Биологическия факултет, към Софийски университет. Заедно, те ще предлагат анализ на семенната течност и конкретно клетъчно хранене, спорт и суплементиране, за подобряването на показателите, ако изследванията посочат проблем. Разбира се, ако причините за тези данни са биотични. Т.е. позволяват подобрения, чрез клетъчно хранене, кардио-фитнес тренировки и суплементиране. Редовните организирани прегледи и анализи и за мъжа и за жената, ще показват накъде се развива подобрението и до къде може да се стигне с тези натурални и адекватни похвати.

По думите на Николай, мъжете страдат в момента от стерилитет, докато преди години жените са били водели тази класация. Причините, ако са лош начин на живот, неудобни дрехи дори, инфекции, физиологични проблеми и т.н. са преодолими и в това се изрязява тандемната работа между двамата.

УСЛУГИ

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ