Моите клиенти и техните резултати

Професионални атлети | Клубове | Уелнес и казуси с хора

ИВЕТ ЛАЛОВА

Персонална работа с атлети от световно ниво
Бях потърсен лично от Ивет 2010-та година, когато трябваше да й помогна с бързото влизане във спортна форма. Ставаше въпрос за периода, след махането на пирон от бедрото на крака и набиране на спортна и физическа рутина.

Помагах с концепции на хранене, кардио и фитнес натоварвания и разбира се, обратна връзка, съпорт и помощ от всякакъв характер. Благодаря й за страхотни моменти, които имах възможността да изживея!

Работата ми с атлети от този ранг изисква повече отдаденост, повече време и намира на максимално най-правилните решения. Срещам се със тях лично, физически, след което работата от разстояние може да продължи с пълна пара.

Обичам, всеки месец да правя одит, на база на който да надграждам своята визия чрез програмите.

БИОГРАФИЯ

Ивет Лалова-Колио е българска лекоатлетка, състезаваща се в спринта на 60, 100 и 200 метра.

Европейска шампионка на 100 м за 2012 г., европейска шампионка в зала на 100 м за 2012 г. и на 200 м за 2005 г., национална рекордьорка на България на 100 м и на 200 м в зала.

Участва в 4 олимпиади – Атина (2004), Пекин (2008), Лондон (2012) и Рио де Жанейро (2016).

ФУТБОЛ

Работа на клубно ниво

ПФК ``ЧЕРНО МОРЕ`` - ВАРНА

Хранене | Суплементиране
Имах уникалното удоволствие да работя със моят любим футболен отбор - ``Черно Море``, през есента на футболен сезон 2019-2010 година, като диетолог към клуба.

Работата ми с целият отбор основно засягаше индивидуални хранителни концепции и насоки на хранене преди важни и турнирни мачове за вътрешното първенство. ``Клубно членство`` влезе в свои води и интегрирах на 17 футболиста индивидуално планове на клетъчно хранене и суплементиране.

Водех стриктно своите бележки и насоки как атлетите променят своето тегло, визия, степен на хидратираност, BMI индексите, % подкожни мазнини и висцерални мазнини и с оглед на тези биометрични променливи надграждах храненето на футболистите.

Грижех се за храненето преди официални срещи, за храненето по време на тренировъчната седмица - грижех се за моите момчета! Исмаил Иса, Даниел Димов, Цветомир Панов, Стафан Станчев, Васил Панайотов, Миодраг Митрович, Мартин Минчев и т.н.

Благодаря на цялото ръководство, в частност на г-н Марин Маринов, Ерджан Шабан и треньорският щаб, в лицето на Илиян Илиев.

БАСКЕTБОЛ

Работа на клубно ниво

ПБК ``ЧЕРНО МОРЕ`` - ВАРНА

Хранене | Суплементиране
През 2015 година, в самото начало на баскетболния сезон, започнах индивидуално работа със Асен Великов. Малко след това, по негова препоръка, при мен лично дойдоха и проявиха желание за работа и Ангел Пейчинов, Милян Пупович, Станимир Маринов, Станислав Цонков и лека полека, твърдото ядро и петица на отбора я поех под мое ръководство.

Старанието на момчетата започна да дава резултат почти веднага. Те започнаха да става все по-енергични, по-функционални и здрави!

И така до заветния месец февруари, през който на финал за Купата на България, баскеболистите на Черно Море - Варна, не показа умора, демонстрираха характер и неслучайно, трофеят дойде във Варна!