ВЪВЕДИ ПРОМО КОД BELCHO ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ МИ ПРОГРАМИ И УСЛУГИ ДО 22.12.23 И ГРАБНИ ОТСТЪПКА И БОНУС ДНИ КЪМ АБОНАМЕНТА СИ! КАМПАНИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА ПЪРВИТЕ 50 ЧОВЕКА!

Добре дошли в моят сайт!

За мен и този онлайн проект.

Здравей,

аз се казвам Белчо Христов и съм биолог. През последните 15 години работя и интегрирам науката в ежедневието на обикновения българин. Изкарал съм хиляди часове в четене, изучаване на човешката биология и физиология. Защо? За да успявам в качеството си на персонален фитнес треньор и консултант по клетъчно хранене, чрез услугите и продуктите ми помагам на хора в нужда.

Това са обикновените и работещи хора, които имат оплаквания – лошо уелнес състояние, липса на тонус, работоспособност, високи нива на кръвна захар, висок холестерол, диабет, рак, гръбначни изкривявания и т.н. На тях и много други, помагам активно с услугата на компанията BelchoHristov.Com – „Клубно членство“

Хранене, кардио и фитнес натоварвания и хранителни добавки

Започнах своята дейност през далечната 2006-та година. Днес, мога да се похваля, буквално със сериозни резултати, продукт на моята последователност, обич към професията и отношението ми към моите клиенти – хората, с които работя: